Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 25
absoluta spune:
Fetelor.....revin din nou cu aceeasi problema. Noaptea imi amortesc mainile si degetelele, mai ales mana stanga. La voi se intampla asta? Din ce cauza credeti ca se intampla asta?
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
Absoluta,cred ca cel mai bine ar fi sa il intrebi pe doctor.
Mie nu mi s-a intamplat asta.
Eu am alte probleme cu care ma confrunt arsuri la stomac si asta numai seara.Cred ca depinde foarte mult si ce mananc.Inca n-am observat ce anume imi provoaca aceste arsuri.Si alt lucru care ma ingrijoreaza este faptul ca seara uneori mi se intareste burta si ma inteapa cand ma intorc de pe o parte pe alta.Dar maine ma duc la doctor si o sa vad ce imi spune.
Va pup,
Mada
20+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
gabysilucy spune:
Buna fetelor
am si eu niste probleme cu intepaturile in burtica, cand ma intorc de pe o parte pe cealalta, cand tusesc, cand stranut, sau cand rad, dar cred ca e ceva ce il deranjeaza pe bebenel si probabil de aceea avem senzatia asta. am fost la un eco doppler si cica totul este ok (nu ca as avea eu prea mare incredere in medici, deoarece au preturi...si conditii, dar inafara ca e bine bebele, nu ne-au spus o vorba, noroc ca am descifrat noi de pe hartiile care ne-au dat ca bebelul are parametrii normali).oricum sapt viitoare mergem si la timisoara la un eco si acolo o sa pun intrebari medicului, nu ne mai lasam batjocoriti penru banii nostrii.
. daca e cineva care a fost la timisoara la eco, va rog sa-mi scrieti, sunt curioasa de tratarea de acolo... apropo, am 16 sapt. , credeti ca o sa se vada sexul ?![]()
va pup!
tzuna spune:
Dragi burtici, vad ca in week-end e mai liniste. Noi suntem f bine. Maine mergem la banca sa depunem actele pentru credit. Speram sa fie totul bine.
Eu am profitat de ziua de ieri ca sa ma odihnesc. Am fost si in gradina botanica .....
Eu am o problema. Dimineata pe la 5-6 ma apuca un carcel (nu mi s-a intamplat niciodata inainte de sarcina) la gamba stanga de imi vine sa plang de durere. Am citit pe net si cica ar fi de la oboseala/stat in picioare, lipsa de calciu si magneziu asa ca saptamana asta sper sa-mi fac timp sa ajung la analize. Eu nu iau inca nici un fel de vitamine. Voi luati ceva?
Elyanne- sigur ne vom face plimbarile cu copiii impreuna daca stam asa aproape. Ce dragut.... Si in zona noastra sunt multe parcuri asa ca vom avea de unde alege.
Am uitat sa va spun cine m-a trezit azi dimineata. Bebe, la ora 6 am. Il tot simt de joi. De aseara e f vioi. Iar azi dimineata nu stiam cine nu ma lasa sa dorm. Am simtit tot felul de chestii, de la rasuciri pana la fluturasi, bule.... Ma gandesc ca uneori il simt pe el si alte dati o fi doar lichidul amniotic care se misca din cauza copilului sau cine stie.... Abia astept sa-l vad la ecograf pe 3 noiembrie desi am ceva emotii. Mi-e asa frica sa nu fie ceva in neregula.... Dar cred ca-i bine. Trebuie sa fie.
Aveti grija de voi si de burtici. Pe curand.
19+
mada_rozz spune:
Tzuna,si eu am carcei noaptea la gamba si obligatoriu trebuie sa ma dau jos din pat.Sunt foarte dureroase.O sa repet si eu analizele.Sigur e de la calciu sau magneziu
Pupici,
Mada
20+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Gandacel spune:
Absoluta, e normal sa amorteasca diferite parti ale corpului. Nu te ingrijora.
gabysilucy, nu e nimic sa-l deranjeze pe bebe, doar pe tine...Eu in sarcina trecuta nu puteam sa tusesc de durere de burta (de la inceputul sarcinii pana la sfarsit), cand stranutam obligatoriu ma tineam bine de burta, ca mai atenua din durere (noroc ca eu ma pregatesc pana stranut...). E totul normal, doar ca putin neplacut.
Pentru carcei, daca nu aveti probleme cu greutatea, mancati alune!!!
Pupici tuturor.
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)
karra80 spune:
gabysilucy..la cine vrei sa mergi la eco la Timisoara...depindecat de performant e ecografull ca daca e super bun si bebe sta in pozitie buna se poate vedea ce este.....si eu merg sa fac eco morfologica sapt viitoare inca nu stiu sigur la ce doctor sa vedem...
In rest suntem ok...ala micu sau aia mica are o activitate nu gluma mai ales dimineata....
Si eu am patit-o cu un carcel dar la piciorul drept....
]Va pup
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ralualexandrei spune:
Liniste,liniste,doar e duminica.Activitate slaba.
Hai sa va spun ce patesc eu ,de cand am racit am si o tuse urata,ei bine cand tusesc mi se intampla sa ma scap pe mine,mai ales daca am vezica mai plina,tare neplacut,dar ma gandesc ca e din cauza ca placenta si bb sunt inca jos si atunci de aici scaparea.
Astazi avem bilete la circ asa ca se anuntza o dupa -amiaza placuta mai ales ptr copii.
Despre amorteala si eu o simt mai ales noaptea cand ma trezesc de durere,iar carcei mie mi se puneau in burta insa de cand iau Magne B6 nu mai am probleme.
Bb se misca vioi dar mai ales noaptea,astept sa-si schimbe totusi programul si sa nu-mi faca ca fii-mea care pana la 2 ani nu m-a lasat sa dorm o noapte cap coada.Si azi noapte s-a trezit si s-a strecurat la noi in pat hoata. ![]()
la 
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
17+ album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
Salutare tuturor,
iata un articol pe care eu l-am gasit destul de interesant si care raspunde la multe din intrebarile legate de durerile abdominale. Fragmentul despre Round ligament pain este cred ceea ce se intampla cand stranutam, tusim, schimbam pozitia brusc.
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/204.html
Absoluta, vb cu dr tau, desi s-ar putea sa iti zica doar ca e ceva temporar si sa nu te alarmezi. Poate bebe preseaza un nerv ceva si de aici senzatia de maini amortite. Eu aveam o pozitie mai ciudata in timpul somnului (dormeam pe burta cu mainile sub mine) si din cauza asta le aveam mereu amortite noaptea, cateodata senzatia era foarte puternica de ma uitam efectiv prin pat sa vad pe unde imi sunt mainile
.
Despre mine: suntem bine sanatosi, voiosi, si cred ca burta mea a inceput sa creasca intr-un ritm alert. Mie una mi se pare diferenta mare intre burtica de la inceputul saptamanii si azi. Cred ca asa va fi de acum incolo.
Tzuna, felictari ptr apartament, de-acum urmeaza partea "placuta" cu semnatul tuturor actelor si cu amenajatul.
Andra, distractie placuta la circ
Dupa amiaza linistita!
roxana
18 fix
gabysilucy spune:
draga karra80, marti in 24, la ora 19 suntem programati, la dr cioata, sper sa fie mult mai vorbaret ca dr din arad!!!!!!!!
abia astept sa-mi vad bebenelul!!!
va pup