Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
kmi78 spune:
La mine misca si de trei ori pe zi cel putin timp de o ora dar nu continuu cam la 3 min, si acum de exemplu cand scriu il simt , iar cateodata se simte in interior si nu ai cum sa mai confunzi miscarea; la mine e si mai mare aproape 21 sapt, iar cand misca la exteriorul burtii se vede cum se ridica usor;
madmat spune:
Katink tara mea este albania sunt casatorita in egipt si stau in romania![]()
si eu asa m_am gandit dupa ce o sa stiu sigura ce am la burtica o sa incep sa cumpar lucrusoare pt bb meu.
va pup.
madmat
16+1
Krissy spune:
Drage gravidutze, ne-am intors acum de la eco morfologica si suntem foarte fericiti. Bebele nostru e o bebelina
, asa cum am presimtit si dorit
! Dar ce este cel mai important, fetita noastra este pana acum in parametrii cu toate. Totul pare in ordine, organele sunt la locul lor si dezvoltate conform varstei (care s-a confirmat inca o data, deci pastram aceeasi DPN 16 martie 2007). Emotii am avut enorme pana in acest punct, cine poate isi mai aminteste povestea mea de inceput intelege mai bine (accident avut pana sa stiu ca sunt insarcinata si soldat cu clavicula rupta, o tona de radiografii si medicamente de durere in sapt. 3-5 - vezi aici ) ... Asa ca acum privim mult mai optimisti viitorul si, cu ajutorul lui D-zeu si in continuare, speram sa aduc pe lume un copilas sanatos, ca de dorit si iubit nu se poate descrie
. Ecografia am facut-o la spitalul unde o sa nasc. Saptamana viitoare am programare si la doctorul meu, sa imi interpreteze rezultatele la testul "total integrat" (cred ca e triplul test in RO).
Am pus si cateva poze pe album si mi-am si adaugat caruciorul roz la listuta (+ inca o fetitza la total). Ce ziceti de numele la care ne-am gandit pt.
?
Va doresc la toate numai vesti bune si sa va mearga bine in continuare.
Krissy
18+5 cu
Sophia-Antonia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev074pf_.png
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
Gandacel spune:
Buna dimineata!
Multumesc ca m-ati primit si apar in listuta! Sau listoaie?!
Tzuna, noi avem un apartament de vanzare. Daca te intereseaza, da-mi un pm.
Nu va stresati ca faceti rau bebeului daca alergati si rezolvati diverse, va fi un copil la fel de activ ca voi, nimic mai mult! Eu am alergat pentru casa pana in ultima zi inainte sa nasc si aveam o burtaaaaa. SIngurul efect e ca Bogdan nu sta o clipa locului, insa sunt tare mandra de exploratorul meu! Noaptea dormeam, asa ca mi-a urmat exemplul, ceea ce va doresc si voua!
De miscat bebeul, eu deja il simt de cateva zile, dar am fost campioana si la prima sarcina, l-am simtit cu trei-patru sptamani mai devreme decat scrie in carti. Mi-a zis dr. ca e normal, ca sunt slaba si se simte mult mai bine... Cand stau pe spate si e burta intinsa, se simte binisor si se vede galmita cu ochiul liber. Sa vedeti mai tarziu, cand o sa simtiti la mana si o sa VEDETI cum se misca!
Poze eu inca n-am facut, din pacate, ca suntem din nou in mutari inapoi in casuta noastra renovata. Sper sa fac cat de curand. daca vreti, va arat burta dintai!
Pupici si sarcini usoare tuturor!
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)
Mihaelaaa spune:
ROXANICI,acum ti-am vazut burtika de 16 s (sau e de 17?).Creste burtika creste......Inca un pic si n-o sa mai ai loc pe 2 randuri de faianta
...(intelegi ce vreau sa spun...),tare-s curioasa cate randuri iti vor trebui prin luna a 9-a....vreo 4???
Haideti fetelor cu burta la expozitie,ca suntem numai cateva (2 sau 3)care-si pun burta in album in fiecare sapt......
Mihaela
16+
mada_rozz spune:
Krissy,felicitari pentru fetita.
Si eu il simt pe bebe in fiecare zi,de cateva saptamani bune.Cand vreau sa puna si tati mana,nu mai misca bebe,sta cuminte.
Burtica mea mi se pare ca e asa de mica...dar m-a convins Mihaela si o sa pun poza sa vedeti si voi.
Pupici,
Mada
20+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Andreea20 spune:
buna fetelor!
si-a luat cineva sarafanul de la tarafashion??? sunt atat de curioasa cum este.....
Lumi_Nag spune:
Buna dimineata gravidutele!
Azi sunt eu cea mai matinala.Se vorbea despre kg si am reusit sa ma cantaresc si eu ieri si desi sunt mai plinuta adik aveam la inceputul sarcinii 76 kg, acum am 79 kg, deci am luat vreo 3 kg.Sper sa nu ma fac cat Casa Poporului
.
Va spuneam saptamana trecuta ca am facut comanda la Rococo o salopeta pt gravide, pe care am primit-o si imi vine foarte bine, dar cel mai mult imi place culoarea
este rosu-grena.Am ramas cu o impresie placuta din nou pt ca in pachet am primit si 2 creme cadou una pt bebe si una pt mamica.Cei drept sunt micute dar gestul conteaza.Nu stiu de ce voi nu ati primit nici de la Tara cadou.....banuiesc ca din cauza curierului pe care l-ati ales.Eu am comandat in valoare de 50 lei si prin posta romana.
17+
It's easy living with eyes closed
Lumi_Nag spune:
De fapt mesajul l-am scris de la ora 7.30 dar abia acum l-am trimis 
It's easy living with eyes closed
Mihaelaaa spune:
mada,am vazut poza...cum zici ca burtika ta e mica....e super faina si mare destul pt 20 sapt....acum tre sa ne bucuram daca nu ne facem de-peacum prea
ca doar mai avem timp sa ne facem ca batozele.....sa ne vezi numai in ultimele luni cum ne vaitam ca nu ne mai suportam burtika,si abia asteptam sa ne tinem puiutul in brate....
Dupa ce nastem nu o sa ne mai mandrim asa cu burta "ce ramane",de aia spun eu ca acum e momentul sa ne mandrim.
Poate vreti si voi sa puneti poze in fiecare sapt,asa o sa vedem pas cu pas cum creste burtika....
Mihaela
16+