Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hmmmm, Katink, m-ai pus pe ganduri, daca sotul a visat baiat ce iese?!? glumesc, oricum e o nebuloasa toata chestia asta dar pana la un moment dat putem sa ne tachinam si sa ne jucam cu mintile noastre. La urma urmei, ce-o fi o fi, e prea tarziu acum sa isi mai schimbe sexul.
Frumoasa povestea cu Emma, e aproape ca in filme.

Absoluta, nu mai plange, inca un pic si ai scapat de stresul cu contracte, notari, etc, daca din cauza asta plangeai

Madmat, ar tb sa mearga pur si simplu dai un click simplu pe link, se deschide un browser nou astepti un pic si hop so pozele.

roxana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

roxanici stiu ca trebuie sa mearga pur si simplu,
dar nu inteleg de ce nu merge aicia la mine ?
astaz toata ziua numai asta incerc.arcum mersi pt raspuns.
va
madmat16+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Roxanici,te intreb pe tine ca tu sti mai multe ca mine....ar trebui sa poata intra la poze si medmat,chiar daca-acum am aruncat o privire-ea nu are inca album acolo??Cred ca da,sau ma insel?

Mihaela16+

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic,dar cred ca bebelul meu daca nu se joaca cu ceva,atunci parca s-ar ruga la Doamne-Doamne,ca are o pozitie de parca zice "Inger-Ingerasul meu",nu????

Apai daca-i asa,i-am gasit si o meserie............

Mihaela16+

Mergi la inceput

mihaelaaa si cum sa faca ca sa pun si eu poze cu burtica.
poata asa se deschide.
va pup
madmat16+

Mergi la inceput

Madmat, incearca si asa:
mergi la http://new.photos.yahoo.com si dai sign-in folosind userul martie_aprilie_2007 si parola pe care o stii (daca nu stii iti trimit un PM cu ea) si daca merge asa inseamna ca ai ajuns in albumul nostru comun. Daca nici asa nu mere, nu mai am idei.

Da,Mihaela, ar tb sa poata sa vada oricine pozele noastre. Si acum are si album sa poata sa isi puna pozele.

Mai sunt mamici care nu au album, daca nu va descurcati singurele sa il creeati, tipati si mami_2007 va sare in ajutor

roxana 17+

Mergi la inceput

16+ok mersi roxanici o sa incerc o data si asta.
te pup
madmat

Mergi la inceput

madmat,Eu chiar n-as sti sa-ti explic,dar Roxanici se pricepe mai bine .Eu sun mai ..........
Hai,fa cumva si pune poze cu burtika,ca eu vreau sa o vad si pe a ta....poate facem putina comparatie....

Mihaela16+

Mergi la inceput

si eu tot asa sunt,acuma o sa astept pe sot sa vine sa vada el cum sa face ca eu chiar nu prea ma pricap.
mihaelaaa as vreau si eu sa ma uit la burticile voastre sa vada pt ca toata lumea ma spune ca am burtica mare pt 16 sp.
va pup.
madmat16+

Mergi la inceput

Mihaela nu mai zi asa; roxanici nu se pricepe mai bine si nici tu nu esti mai .... Iei daca mai zici asa

uite aici cum se pun poze (penultimul mesaj)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82972&whichpage=8

nu mai scriu in alt mesaj ca ne bat fetele ca ne sporovaim aici numa noi 3

roxana 17+

Mergi la inceput