Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Noutati n-avem in program...decit ca io cred ca hormonii imi joaca feste..io care nu port fusta decit de 2 ori pe an, ieri mi-am cumparat doua...iar azi am uimit pe toata lumea...si sunt tare mindra de fustele mele

Multa sanatate va doresc si va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mihaelaaa, am tot studiat poza.... dupa profil pare sa fie baietel, ce zici?

roxana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna burtici.
mihaela ma bucur ca sunteti bine tu si bb.
puteti sa me spuneti unde sa ma uit si eu la poze.

madmat+1
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Hans!, nu Mihaela? Parca asta era numele ales de sot
Eu zic ca e fata si e pudica, de asta s-a intors cu spatele

Elyanne, felicitari si tie pentru fetita, nu am apucat sa-ti urez.

Yrrol13, esti bine?

Da Tzuna, despre prietena ta imi aminteam eu ca a scazut mult, apoi a intrat si ea aici si s-a inscris la noi pe lista.
Sa ii transmiti multa sanatate si ca ne gandim la ea si ii tinem pumnii sa fie totul bine cu amandoi.

Numai bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

noi joi mergem la control sper sa vada doamna dr ce o sa fie bb al meu.

madmat 16+1
va(pup)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Fetelor....mersi !

madmat,daca te uiti in pagina 1,vezi chiar la inceput inainte de numele noastre "Poze de mamici cu burtici".Intra acolo...

Roxanici,zi-mi si mie cum te uiti,poate-mi dau si eu seama......;cred ca tu te-ai inteles cu barbatu-meu sa ma necajiti....

Da eu tot cred ca e o HansA;Cred ca Katink are dreptate,fetele sunt de obicei mai rusinoase si nu arata la oricine pasarica.....(sper eu...)
Orice-ar fi,il asteptam cu drag.....

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mihaelaaa, glumesc, nu vad nimic, te necajeam un pic asa cum il necajesc si pe barbatu'miu care tot spera la un baiat dar eu i-am bagat in cap ca e fata (si eu si maica-sa i-am zis ca am visat ca e fetita desi asta nu e un motiv sa ne creada).

Stai linistita ca zarurile nu au fost aruncate inca.

roxana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sa semnam si azi condica...
Ne prezentam asa... mult stres, mult plans, multa oboseala...... maine trebuie sa sfarseasca totul, maine este vanzarea-cumpararea la ora 12:30. M-am saturat de acest credit...... nu mai zic nimic ca sunt intr-o pasa proasta... ne auzim...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Roxanici, mari figuri sunteti. Cum pacaliti voi omul
Stii ca daca visezi ca e fata, iese de fapt baiat si invers?!

Eu la prima sarcina am visat ca nascusem un baietel si ii pusesem numele Victor si tot in vis am vazut scris pe un perete EMMA si ma gandeam eu asa in vis ca si Emma este nume frumos, dar nu il putem folosi pentru ca nascusem un baietel.

Ei bine dupa 3 zile mi-am facut testul de sarcina - primul din viata mea - si a iesit pozitiv, iar a doua zi am si mers la control.

La control minune, erau doua buline in burtica, fericire maxima am zis noi Victor si Emma , din pacate dupa inca o saptamana unul nu mai era, ramasese doar Emma.

Asa am "ales" noi numele, sau mai bine spus ne-a ales numele pe noi. Si Andreea i-am pus pentru ca mi-am dorit sa aiba si un nume de sfant, si cum testul de sarcina l-am facut in ziua de Sf. Andrei... am gasit reusita combinatie, Emma Andreea

Culmea este ca mai apoi am descoperit ce inseamna Emma si de unde vine, e nume german vechi si il gasiti pe primele locuri in toate topurile de anul trecut

Hai pupici ca m-am zambarit cam mult,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

fetelor de ce nu mi se deschide pagina cu ,
(poze de mamici cu burtici)?
cine ma ajuta plz.
va pup.
madmat16+1

Mergi la inceput