Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

fetelor!vreau sa va povestesc si eu pe scurt momentul penibil pe care l-am avut la prima nastere.mi s-a dat sa beau 1/2 cana ulei de ricin si cu multa sila l-am baut fara sa gandesc ce va urma........!m-au luat contractiile acelea dureroase si imi venea sa vars si de la uleiul de ricin simteam o nevoie imperioasa sa merg la wc !am ajuns intr-un final si eram intr-o mare dilema.........ce sa pun mai intai la wc?sau sa ?va las sa va ganditi cam cat de penibil a fost momentul..........asa ca de penibil nu va plangeti dar cel mai important e ca toate trec......si va alegeti cu un produs foarte pret!
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Elyanne, suntem noi mai uituce in ultima vreme, da sa ne spui tu de 3 ori acelasi lucru...

Mi-am comandat si eu blugi de la Tara... sa vedem cum vin..

roxana 17+

m-am gandit ca daca n-am scris azi deloc, sa recuperez pe final...
Nu asta am vrut... imi picase netul si nici n-am apucat sa vad daca s-a trimis
Gata... am sters mesajele in plus...

Eliana (16 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Elyanne, stim ca nu ai vrut asta, dar ne-am distrat si noi un pic

Dani, la ce e bun uleiul de ricin?

roxana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Neata,fetelor!

Ce faceti?Eu sunt putin suparata ca si-a uitat my dear sot ceasul la un hotel din Timisul de Sus,si am sunat sa vad daca am sanse sa il recuperez...dar degeaba...se pare ca nu l-a gasit nimeni...nici nu ma mira la cat valora...

Fetelor,daca intra cineva pe yahoo messenger,id-ul meu este acelasi ca si aici.Asta in caz ca va plictisiti pe acasa...Cred ca peste cateva luni o sa se intample asta cand o sa intrati in concediu...

Va pup,
Mada_rozz19+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salutare la toate gravidutele..

Eu am venit acum de la doctor,sotul mi-a facut o surpriza si ma astepta in fata cabinetului,deci macar EL a inteles totul...
Analiza de la bitest a iesit bine,dupa cum a spus si secretara.Nea dr ne-a mai zis acolo si niste cifre (din care eu n-am inteles nik),dar dupa cate-mi spune sotul nu este nici o probabilitate ca bebelul sa fie bolnavior.M-i s-a luat un bolovan de pe suflet.....

De data asta n-am mai uitat si am intrebat daca se vede daca ii baietel sau fetita,si ne-a spus ca e inca prea devreme,si daca s-ar vedea n-ar fi sigur,numai prin sapt 20-21,se poate vedea.El a incercat totusi sa se uite mai atent,dar se pare ca bebelul e mai rusinos ca nu a vrut sa ne arate ce poarta intre picioruse.Asa ca va trebui sa mai astept pana la urm programare peste 4 sapt(care e pe 14 nov).

Am pus in album si poza bebelului...sunt tare fericita ca e totul in ordine si la masuratori bebelul se incadreaza perfect pt varsta sarcinii,ca de fiecare data cand merg la dr mi-e frica sa nu-mi spuna ca nu mai e acolo...

e abia ora 11 si am avut deja o zi incarcata,azi am avut si prima ora de conducere,si aveam o frica......tre sa invat sa conduc,cand vine bebelul la noi sa-i arat ce mamica are...asa ca sa fie mandru/a.....

Pupici la toate...

16+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Mihaela,zici ca sta in fundulet bebeul tau...asa e?sau mi se pare mie?

Mada_rozz,19+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Daaaa,mada asa mi se pare si mie......asa-i ca-i frumusel???

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si de la noi sa nu ne uitati
noutati nu avem si momentan trec printr-o faza foarte urata, nimeni si nimic nu imi mai intra in voie, poate ca am si motive( pediatra lui fimiu i-a gresit un diagnostic catalogand drept laringita o pneumonie, si de aici mi se trage, sunt in cautare de doctor pt el si nimieni nu imi place( sau or fi ei toti dusi cu pluta, sau eu) dar am gasit de la daia de pun diagnostic fara sa dezbrace copilul, pana la nepasatori total , sotul ma "sustine" zicandu-mi ca sunt obsedata ca nu are copilul nimic ( si el o tine langa in raceli de 1 an, e sanatos maxim 3 zile legate)asa ca nu sunt o companie prea placuta
va pe toate

Alexa17+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mihaela, felicitari pentru control, ma bucur ca ai vesti bune. Cat despre poza si eu inteleg ca sta in fundulet, cu spatele la noi, deci clar ca nu avea dr. cum sa vada ce ascunde intre picioruse.
Parca se joaca cu ceva acolo, sta si cu capul putin aplecat... foarte reusita e poza.

Pe aici am vazut ca asa se procedeaza, la eco din sapt. 18-22 spun dr. ce este bebe, daca sta si el in pozitie, in Romania in schimb spun si de la 12-13 sapt.

Abia astept si eu contolul de martea viitoare

Numai bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Alexa, multa sanatate micutului Silviu

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput