Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tatiana, si mie mi-au intrat azi banii pe card. Astia cu mobila erau seriosi nu stiu ce s-a intamplat cu ei, ca trebuia sa fie gata si mobila de bucatarie prin 1 octombrie (cel mai tarziu) si iaca suntem indata in 20 si nimik. Dar cand e gata iti fac poze sau vi pe la noi si vezi mobila. Daca iti place te pun in legatura cu ei. La mine problema a fost ca le-am dat banii inainte

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cat te-a costat mobila de bucatarie codruta?Acum daca am casa, ma uit dupa mobila, si nu stiu ce sa fac, sa oiau de aici sau merita sa o iau de acasa.

Mergi la inceput

Am sunat la negoi si au spus ca ce au este unul singur la 76.000 de euro si este nefinisat, are 90 de m2.Acum chiar nu stiu ce sa fac?Astept poate ramonella gaseste ceva prin zona si imi spune.Cei de la agentie mi-au redus si comisionul ,si mi-au zis ca daca il inchiriezi cu ei nu imi mai iau comision la inchiriat, si ca il inchiriaza cu 400 de euro, poate fii atat.

Mergi la inceput

Olim, mobila de bucatarie m-a costat in jur de 30 mil, fara accesorii, cosuri joly, chiuveta, etc.

asa crestem noi

Mergi la inceput

si cati metri de mobila ai?Noi la o bucatarie de 3.60 pretul era de 1000 de euro cu garantie de 10 ani.Are o gramada de sertare, si ma gandeam daca merita sa o luam de aici sau de acasa.Este modulara si o putem monta noi.

Mergi la inceput

Cam 5 metri, dar e impartita in 2, ca viz-a-viz am aragazul cu ceva blat langa. Iar corpurile de de-asupra sunt 2 suprapuse de 35 cm fiecare, din sticla. Noi avem ofrta de la alta firma, cu renume de vreo 70 milioane, dar nu pot da atata.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Cu accesorii (fara electrocasnice) ajunge pe la 40-43 mil.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragelor ,n-am ajuns la intalnire, lucru care cred ca s-a observat...vreau details, prezenta , poze, absolut tot.

pe la 8 seara am fost la Daniel(Muresan)sa spionam pe bb.
sunt ff fericita, bb are 3 cm , e bine,se misca de mama focului, ii batea inimioara.
si se pare ca chistul s-a resorbit de tot!!!!!!nu-mi vine sa cred, de la 8 cm, e minunat!!
mi-au iesit si analizele ok asa ca numa sa nu racesc sau alte minuni.

nu inteleg de ce mesajele mele se posteaza f aiurea, nu unde scriu ci muult inainte, nu pricep de ce...

sunt f happy, ma duc nani, va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

atunci mai bine o iau de aici.Aici am o gramada de sertare si deasupra e cu granit
O noapte frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, io m-am bagat cand am putut si m-am simtit tare bine. Acu n-am venit ca-s racita raaau. Da cu prox. ocazie vin. Vin eu din Turda, si nu mereti voi care stati la un loc?

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput