Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

am mai gasit ceva,e pe negoiu,aproape de campului.Iti dau o adresa de net,sunt si nr de telefon acolo.Stiu ca tipul e constructor.Incearca si acolo!

http://www.negoiuconstruct.ro/

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Si eu sint atasata de zona Cimpului pentru ca e strada unde am copilarit, acum au ramas parintii acolo. Si acum stau f.aproape de Cimpului,chiar vis a vis.
Numarul 244 e la capatul strazii,spre padure, ai liniste mai multa.Unde stau eu,inspre Kaufland e o circulatie infernala si nu prea poti respira aer curat.Ideal ar fi sa ai masina ca e ceva de mers.
Azi l-am dus la gradinita pe Andrei,desi inca tuseste si e tare infundat la nas,of nu stiu cind o sa scapam de mucii astia. A zis ca se plictiseste acasa si neaparat sa-l duc.
Tare mi-ar fi placut sa va cunosc,dar nu vreau sa-l aduc cind e racit,chiar daca e pe sfirsite.E mai bine asa pt.ceilalti copilasi.Distractie placuta va doresc.
Vineri m-am programat la dentist sa-mi scot maseaua,deja ma ia cu fiori.Din lipsa banilor tot am aminat si uite unde am ajuns.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Iar daca apare igrasia(si mie mi s-a facut in dulap)e din cauza ca blocul e nou,si inca peretele lucreaza.Si trebuie sa aierisesti foarte mult,pana se mai usuca.

NUNTA
28.05.2005

Indiferent cati ani are zidul el "lucreaza" non-stop.Igrasia a aparut nu din cauza faptului ca e noi peretele ci din cauza faptului ca bariera termica nu e facuta corect.Sfatul meu e sa vorbesti cu costructorul, avand in vedere ca, constructia ar trebui sa fie in garantie.Odata aparuta igrasia se extinde repede si nu e suficient sa o speli sau sa dai cu vopsea peste.Deci atentie!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Asi,mie mi s-a facut doar intr-un dulap care cumva e bagat intr-un perete.Si nu avea cum sa respire deloc.Pur si simplu a mucegait partea din spate a dulapului.Cei ce ne-au facut dulapul au zis ca tocmai din acest motiv ei nu mai pun partea din spate a dulapului.Au zis sa dam ceva gauri prin pal.Ca sa poata respira mai bine.
Dar in rest n-am avut probleme cu igrasia sa apara pe pereti sau stiu eu unde...

NUNTA
28.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Draga Mariana, eu nu ajung. Il luam pe Pepe in ideea in care venea si Mihai (a li Svety) sa povesteasca intre ei...:))). El nu prea se lasa cand il iau cu mine si pe afara, ca noi suntem mai multe mamici si el nu are ce face, bla, bla, bla. Eu zic (doar parerea mea) ca tatii ar trebui implicati mult in activitati cu copiii (impreuna cu mamicile) Noi petrecem foarte mult timp impreuna si la orice activitate incerc sa fim toti 3

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am uitat sa va zic ca azi cand am plecat de la gradi Razvan a zis "good bye" din proprie initiativa.
A fost a doua zi cand abia l-am scos din gradi ca nu vroia sa plece.

Ramonella.Aveti grija doar sa nu se extinda.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

CODRUTA, primesc banii pe card in mod aleator. Luna trecuta i-am primit in 25, iar luna asta in 17 mi-erau in cont. In august mi-au intrat prin 22. Cine ti-a facut mobila? Sunt seriosi? Mi-i poti recomanda?

OLIM, din cate am vazut (anul trecut umblam si noi dupa apartamente) la apartamentele noi, semifinisat inseamna usa de intrare, geamuri termopan, centrala termica si calorifere. Zidurile sunt tencuite, pe jos e ciment, parca nici reteaua electrica nu era facuta si nu sunt usi de interior. La un apartament pe doua niveluri nu era nici scara interioara. Succes sa va gasiti ceea ce va doriti!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare din nou.
Sarumana pentru adresa, am sa incerc.Pai aici le da doar cu termopan, usa exterioara si glet la 68.000 si are 75 m2 si balcon de 9m2.Cum vi se pare.Ramonella iti trimit si un pm.
Oricum treaba nu e decisa de tot, mai ne uitam, ca nu au intrat zilelel in sac

Mergi la inceput

Complexul negoiu e tot pe strada campului?

Mergi la inceput

Fetelor, dar pe unde umblati toate, ca tot mai putine sunteti dupa masa pe aici.cHIAR TOATE SUNTETI LA INTALNIRE?cE FAIN DE VOI, DE LA ANUL VIN SI EU
O seara placuta tuturor

Mergi la inceput