Grupul "cautatorilor" de bone!
Raspunsuri - Pagina 8

magghyc spune:
magghyc spune:
 Mickyyy, 
Se spune ca atunci cand nu stii ce hotarare sa iei, pentru ca sunt prea multi factori si prea multe sentimente implicate, e bine sa judeci 'la rece' in termeni de 'pro si contra'. Un fel de analiza SWOT, daca vrei ..
..
Stai cu sotul tau intr-o seara la o cafea, si vedeti ce puteti gasi pozitiv si negativ fiecarei bone (inclusiv potentialele probleme de relationare cu vecinii etc).Asa va vedea si el ca te preocupa subiectul si implicit il vei coopta in luarea deciziei
Probabil balanta va fi usor in favoarea bonei noi, sau cine stie, poate chiar vor fi la egalitate, daca iei in calcul stresul , acomodarea ta cu ea, acomodarea fetelor etc.
Apoi incearca sa privesti problema doar prin ochii fetelor tale. 
Ai dat o lista cu ce te nemultumea la fosta bona, citeste-i sotului si pune-l sa compare cum se comporta cea noua...
in general barbatii reactioneaza mai bine la logica decat la sentimente...
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Witchie spune:
Witchie spune:
 Mickyyy, te rog trimite-mi si mie recomandarile de bone. merci.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina 
 Atinge stelele cu mana

anis spune:
anis spune:
 Si eu caut deja de aproape 3 luni.Fetita are 1 an si 2 luni,si vreau pe cineva 8/ore pe zi etc.Sa stie sa se joace cu ea si sa asculte de ce ii spun nu sa mi-o educe etc.Plus ca sunt insarcinata cu bb2 in sapt 27 deja..asa ca e urgenta.
Daca va povestesc peste cate poame am dat, va cruciti.Eu de ex, nu mai discut daca vad nemultumiri din start nu le mai chem, vor fi oricum mereu nemultumite...alta ma intreba , zicandu-i ca trebuie sa faca usor menaj dupa copil, ma ales la ea in camera(in conditiile in care am pe cineva pt curatenie) daca am asiprator de mana ca sa stranga firmiturile de ex...ce sa mai discuti cu asta...daca ea cauta din start comoditate..?si copilul cere activitate ..in fine..
Puneti-ma si pe mine pe lista. 

AniS  26+
 26+ 
si  Ingrid-Alexia
 Ingrid-Alexia  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)*** INGRID
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
anis spune:
 Si eu vreau recomadarile de bone pleaseeeee 

AniS  26+
 26+ 
si  Ingrid-Alexia
 Ingrid-Alexia  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)*** INGRID
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

RaluD spune:
RaluD spune:
 Si eu vreau, plsss.
Multumesc.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

mama lui Jonika spune:
mama lui Jonika spune:
 Buna fetelor!vin si eu cu precizari acum pt c am fost plecata din oras si nu am intrat pe forum. Deci:am un baietel de 1,7 ani, programul bonei va fi de la 7,00 la 17,30 deoarece am jobul f. departe de casa si imi trebuie cam 1 ora pana ajung, nu trebuie decat sa aibe grija de el eventual sa faca de mancare pt el ocazional atunci cand nu am eu timp.De obicei copilul doarme de la ora13 pana la 16 asa ca nu e mare stres.Locuim in sectorul 3 pe la pasajul Marasesti si nu pot plati mai mult de 6,5 mil/luna.
PS.Sint interesata si eu de recomandarile acelea.
mpopescu

vivighe spune:
vivighe spune:
 cred ca toate suntem interesate de recomandarile acelea...
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mickyyy spune:
Mickyyy spune:
 Neata si de la noi.
Sorry daca va dezamagesc, dar deocamdata nu prea am ce bone sa va recomand. 
O singura bona imi fusese recomandata dupa ce am gasit-o eu pe doamna actuala dar se pare ca si ea si-a gasit intre timp de lucru.
Asa, anunturi am avut puse peste tot si primesc mesaje in continuare, dar respectivele bone nu's nici verificate nici recomandate. 
Va tin la curent pe masura ce aflu amanunte. Din pacate e considerata reclama, dar am gasit pe un alt site o mica lista facuta de fete cu bone si recomandari. Dar pot sa va spun din experienta ca acolo posteaza cineva odata pe luna, asa ca nu va asteptati sa primiti vre-un raspuns in timp util, doar sa gasiti cumva bone care si-au lasat telefonul . presupun ca va aparea reclama, dar puteti sa o inlocuiti cu ..... 
Revin mai tarziu cu povestiri despre bonele mele, ca acum am ceva treaba la birou.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:  Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
 Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)  Daria Maria  (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
 Daria Maria  (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mickyyy spune:
Mickyyy spune:
 Asa...am revenit cu povestiri despre bone.
Cea noua (care ar trebui sa inceapa de la 1), mi se pare in continuare o alegere buna. Vineri am lasat-o destul de mult timp cu fetele singura si mi-a placut cum s-a comportat cu ele. cel putin la cea mare ii explica multe lucruri, incerca s-o invete sa faca singura chestii pe care nu le facea decat ajutata de obicei. A reusit sa le capteze atentia si sa le tina ocupate, cu toate ca eram si eu acasa si in mod normal ar fi urlat dupa mami. Cred ca se va descurca bine.
La cea veche in schimb....am mai descoperit niste chestii nasoale (nu stiu cat sunt sau nu de reale, dar o parte din ele sunt sigur ca si eu le-am remarcat dar probabil nu le-am dat prea mare importanta la momentul respectiv). Vineri a venit din nou d-na care face menajul si mi-a mai povestit ce face bona mea in timpul zilei; pe scurt nu prea le gateste la fete (pe pretextul ca oricum e prost platita, si ar trebui sa fie platita special pentru asta) sau cand o face, baza o reprezinta cartofii prajiti, oualele, crenwurstii si alte chestii care se fac instant. Nu zic nu, mai gateste si mancare, dar destul de rar. Fetele mananca o gramada de prostii (gen pufuleti, biscuiti, pizza - de la patiseria din piata, din aia facuta la tava de 20.000 bucata, paine goala, etc) si atunci cand chiar le gateste sau e mancare gatita de noi in frigider, le-o scoate si le-o incalezste pe la pranz, iar daca fetele se trezesc 2 ore mai tarziu le-o da asa, sleita! Si ma mai mir ca's slabe 
 (soacra-mea imi zicea la un momentdat, mai in gluma mai in serios ca bona mea nu le da sa manance la fete, ca uite ce bine mananca ele cu ea). Imi povestea menajera ca ultima oara cand a venit ea, de dimineata de la 9 pana la 3 cand a plecat n-a vazut-o nici macar odata pe bona punandu-le pe fete la masa, le-a luat tot felul de iaurturi si prostioare in sacosa sa le dea sa manance in parc, cand s-au intors de la plimbare le-a pus direct la somn, fara sa le mai dea altceva sa manance (sub pretextul ca au mancat bine in parc) iar cand s-au trezit iarasi nu le-a dat mancare gatita nimic, ci doar prostii de ros.
 (soacra-mea imi zicea la un momentdat, mai in gluma mai in serios ca bona mea nu le da sa manance la fete, ca uite ce bine mananca ele cu ea). Imi povestea menajera ca ultima oara cand a venit ea, de dimineata de la 9 pana la 3 cand a plecat n-a vazut-o nici macar odata pe bona punandu-le pe fete la masa, le-a luat tot felul de iaurturi si prostioare in sacosa sa le dea sa manance in parc, cand s-au intors de la plimbare le-a pus direct la somn, fara sa le mai dea altceva sa manance (sub pretextul ca au mancat bine in parc) iar cand s-au trezit iarasi nu le-a dat mancare gatita nimic, ci doar prostii de ros.
Plus ca o pune la somn foarte mult pe cea mica (probabil ca e mai comod asa, ca pe ea trebuie s-o supraveghezi tot timpul, pe cand doar cu cea mare poti sa stai linistita la televizor); tot menajera imi povestea ca intr-una din zile a gasit-o dormind de la ora 11, in alta zi a dormit vreo ora, s-a trezit fata cu chef de joaca si pentru ca cea mare inca dormea, bona in loc sa stea cu ea a dus-o din nou la somn (mai mult fortat) sub pretextul ca n-a dormit suficient copilul. De fapt faza a fost ceva de genul: a pus-o pe cea mica la somn, apoi a pus-o si pe cea mare si s-a culcat si bona cu ea (adica a dormit, nu a stat intinsa in pat doar), apoi cea mica s-a trezit (s-a pomenit menajera cu ea prin bucatarie, ca erau usile deschise, a aparut bona, a recuperat-o si a dus-o din nou la culcare, dupa care s-a bagat si ea in pat la loc langa cea mare!!!
Nu stiu cat adevar e in toata povestea asta, dar si eu am mai gasit-o pe bona dormind seara cu cea mare (atunci cand ajungeam noi mai tarziu acasa, in perioada cu mutatul, dar am zis ca e normal, mai ales ca era 9-10 seara), si eu am vazut ca pregatea mancarea pentru fete (adica o incalzea) cam cand credea ea ca ar trebui sa se scoale (nu dupa ce se trezeau fetele) iar daca ele dormeau mai mult, nu se sinchisea sa o mai incalzeasca (nu-mi dau seama de ce naiba n-am reactionat la momentul respectiv, ca momentul cand s-a intampla asta mi-l aduc aminte), si eu am gasit frecvent pizza prin casa si fata imi povestea ca a mancat asa ceva (n-am nimic impotriva pizzei, dar nu cumparata de la taraba) si lista ar putea continua.
e si vina mea ca am permis asta, sau am inchis ochii la multe din chestiile care se intamplau. dar gata.....chit ca mi-e greu s-o dau afara, o voi face!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:  Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
 Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)  Daria Maria  (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
 Daria Maria  (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)