Grupul "cautatorilor" de bone!
Raspunsuri - Pagina 25
roxanal spune:
Chiar asa, ma mir si eu ce greu se gasesc totusi bone, avand in vedere ca nu se poate spune totusi ca oferta nu este bogata
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
ingridnen spune:
Revin si eu: tot n-am gasit
! Am o bona "provizorie" pana la 1 ianuarie, care a mai avut ocazional grija de Cristi.
Dupa aceea nu stiu ce voi face - ma rog, sotul e in concediu pana pe 8 ianuarie, dar pe urma ??
Am vorbit cu toate cunostintele, parca e imposibil sa gasesc o bona in zona parcul Tineretului-Pieptanari - Piata Progresul, chiar si din Berceni. Mi-a recomandat o colega pe cineva, dar tocmai din Popesti-Leordeni !!! Ca sa vina atata drum pentru 4 ore... si sa cheltuie 1 milion pe luna pe transport... nu se merita.
Asa ca raman pe lista cautatoarelor de bone !!
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by tlmarculescu
mii de scuze ca ma bag " ca musca-n lapte " . am citit aproape toate mesajele de pe topic si vin si io cu o sugestie : de ce nu incercati sa angajati oameni mai tineri,care ar fi mai potriviti cu copiii dar si cu cerintele voastre ( ca si voi sunteti tineri si aveti alte modalitati de a creste copilul decat o femeie de 50-60 de ani ).eu am un baby sitter de aproape un an ptr fata mea de 16 ani,care are grave probleme psihice.am scris la un alt topic despre problemele cu acest baby sitter , insa acum imi dau seama ca aceste probleme sunt minore in comparatie cu ce s-a povestit aici.baby sitterul nostru are 25-26 de ani .fiica-mea are comportamentul unui copil mic , sa zic pana in 2 ani ....si fata se descurca excelent cu ea , desi nu mai lucrase inanite cu copii cu probleme mintale.este primul ei job.poate va temeti sa angajati o pers. mai tanara ......totusi , merita incercat.
Hai sa-ti spun cum vad eu problema...poate gresesc, n-am de unde stii, mai ales ca n-am incercat pana acum varianta unei bone tinere.
Daca e prea tanara, nu are suficienta rabdare cu copii, e la varsta cand prioritatile ei sunt altele (baietii, muzica, distractia in general), nu schimbatul pampersilor desi mai mult ca sigur i-ar place sa se joace cu copii, sa-i scoata afara.
Apoi meseria de "bona" e de obicei la negru si nu-i foloseste prea mult in CV cand isi va cauta un job serios, asa ca o va face de nevoie si pe o perioada destul de scurta, pana va aparea o oportunitate. La 25 de ani in general fetele viseaza "cariera" si familie, un serviciu stabil intr-un domeniu in care s-au pregatit sau le face placere sa lucreze. La noi din pacate daca ai lucrat ca bona si apoi trimiti CV-ul la o firma si-ncerci sa te angajezi fie si ca secretara, mai mult ca sigur nu te ia nimeni in seama. E o mentalitate gresita, dar din pacate asta-i realitatea.
Normal, ca peste tot exista exceptii, nu toate fetele tinere vor distractie si cariera.....dar alea care nu vor sunt le fel de greu de gasit ca si bonele in varsta!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
b76 spune:
Nu prea stiu sa folosec forumul. E vorba de anuntul dat de Ana-Alx pt. bona de 50 ani. Sunt interesata sa aflu mai multe detalii. Multumesc
mamiFlori spune:
Ingridnen, eu sunt disperata sa gasesc o bona intern pt bebele meu de 2.5 luni. Poate femeia din Popesti Leordeni ar fi interesata? Poate imi faci si mie legatura cu dansa, te rog!
Florina
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
andreea_tx spune:
andreea_tx, te-a "angajat" cineva? in ce zona esti?
---------------------------------------------------------------------
inca nu am gsit ceva convenabil si mai aproape de casa.
dupa cum am spus eu stau in titan aproape de st.national sau fab.IOR.
tlmarculescu spune:
totusi , multi studenti acum lucreaza in timpul studiilor.si se pot gasi oameni seriosi , chiar si dc sunt tineri.si studenti pe deasupra.se poate incerca pe la facultatile astea de psihologie / educatie / pedagogie.e doar o sugestie.
aurelia1278 spune:
Numai ca studentii mai au sesiuni de examene, trebuie sa mai dea si pe la ore, pe cand "job-ul" asta de bona nu prea admite absente decat in conditii bine determinate (concediul parintilor, zile nelucratoare).
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
ingridnen spune:
Florina, eu am acum o sansa (sa vedem daca reusesc) sa angajez o vecina pe post de bona. Daca nu-mi "iese" atunci trebuie sa apelez la doamna aceea din Popesti. Daca insa reusesc cu vecina mea (voi sti asta in zilele urmatoare), te tin la curent. Da-mi PM cu nr. telefon.
Am inteles ca doamna din Popesti are cca. 47 de ani, a lucrat la Danubiana si acum e in somaj si are o fata studenta. Deci teoretic ar putea veni ca "interna". Este vecina cu o colega de-a mea, careo recomanda ca pe un om de incredere.
Apropos... cat se plateste o bona interna ??? Stie cineva ?
Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni