Grupul "cautatorilor" de bone!
Raspunsuri - Pagina 26
mamiFlori spune:
Ingrid, daca doamna din popesti are o fata studenta in mod sigur nu vine interna, ca nu o sa lase fata de capul ei si ea sa se "inchida" la mine. Dar totusi, cine stie... O bona intern + menaj costa de la 8 mil in sus.
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
hanuc spune:
Buna ,fetele...si eu am nevoie de bona ptr zona Berceni -Al Obregia...poate cunoaste-ti pe cineva interesat ,m-ar ajuta mult.Am nevoie ptr program destul de lung de 10 ore...Cunoasteti pe cineva interesat?
Merci
Claudia si Lucasor
tlmarculescu spune:
scuze de sugestii , doar ca am citit in cateva randuri pe acest topic despre varsta bonelor , care e un inconvenient ( mentalitate , probleme de sanatate , etc ) .asa cum am mai pov. inaintea acestui baby sitter am avut altele ( 3 la numar , toate stdente la frecventa redusa la psihopedagogie/ asistenta sociala ) . m-am inteles excelent cu ele , nu mi-au lipsit in veci.cu aceasta pe care o am acum am avut probleme , dar ea nici nu mai e studenta , insa lipsea la greu sub diferite pretexte.am preferat sa angajez oameni tineri din cauza ca fiica-mea are un polihandicap , fiind ferm convinsa ca un om in varsta ar accepta-o mai greu , nu ar fi dispus sa citeasca prea mult , sa se informeze despre boala ei , sau s-o invete lucruri noi.vroiam sa spun ca si printre studenti gasiti oameni seriosi .merita incercat .eu am dat anunt in ziar cand le-am angajat pe fete.multa bafta si succes.
akarika spune:
Buna fetelor.Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte si eu pe aici pt cele care doriti o bona interna cunosc o mamaie care iubeste enorm copiii si e prietena cu fosta mea bona care a stat la mine 2 ani .Ambele sant din Constanta daca intereseaza pe cineva sa imi lase mesaj aici .Precizez ca nu sant niste analfabete le poate invata multe pe copii vostri si ce e mai important nu le place barfa ,se dedica trup si suflet familiei la care lucreza daca si aceasta o apreciaza.
Cam atat plec sa iau fetita de la gradinita pupici....
hanuc spune:
quote:
Originally posted by akarika
Buna fetelor.Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte si eu pe aici pt cele care doriti o bona interna cunosc o mamaie care iubeste enorm copiii si e prietena cu fosta mea bona care a stat la mine 2 ani .Ambele sant din Constanta daca intereseaza pe cineva sa imi lase mesaj aici .Precizez ca nu sant niste analfabete le poate invata multe pe copii vostri si ce e mai important nu le place barfa ,se dedica trup si suflet familiei la care lucreza daca si aceasta o apreciaza.Cam atat plec sa iau fetita de la gradinita pupici....
aka
Buna...in ce zona locuieste bona respectiva?
Multumesc ptr raspuns,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cesara76hll/album?.dir=/b999re2&urlhint=actn,ren%3as,14%3af,0
claujro spune:
quote:
Eu am inteles ca e din Constanta si ca doreste sa fie interna, nu?!
Claudia
hanuc spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Eu am inteles ca e din Constanta si ca doreste sa fie interna, nu?!
Claudia
eu am crezut ca este originara din Constanta
sorry
Claudia si Lucasor
K1 spune:
Buna, fetelor si bine v-am gasit !!!
Si eu caut o bona pentru un bebe de 11 luni, zona Drumul Taberei, program 8-18.30 / 19.
Si desi caut de apoape 3 luni nu am reusit inca sa gasesc pe cineva asa cum mi-am dorit, probabil si din cauza programului lung. Am apelat intr-un final si la solutia extrema - agentiile. Asa am ajuns sa dau comision agentiei, bonei salariu mai mare decat ar fi fost 'pretul pietei' - pentru ca a fost recrutata prin agentie...
Iata ce am obtinut in schimb: dupa 2 luni, timp in care am mai trecut cu vederea anumite lucruri - de, sa ne acomodam - am prins bona cu minciuna - mie imi spunea ca bebe mananca tot, iar eu am prins-o cum turna mancarea bebelusului intr-o punga, pentru ca el nu prea vroia sa manance iar ea nu avea rabdare sa-l convinga... Ca urmare, de a doua zi bona s-a imbolnavit subit, mi-a cerut bani sa mearga la doctor, bineinteles ca i-am dat, si s-a facut nevazuta, fara sa dea nici un semn de viata (bineinteles ca nu raspunde la telefon)...
Asa ca ma inscriu si eu in acest grup al 'cautatorilor'... de bone, de seriozitate, de siguranta a copiilor, etc...
Karina & Co Bogdan 8 ani
si Matei 11 luni 
ana_gabriela spune:
Buna,
Bona noastra tocmai ne-a anuntat ca nu mai vine din ianuarie. Pentru 10 ore o plateam cu 6.5 mil + prime de Paste, Mos Nicolae, Craciun etc, fara menaj, doar mancare pentru bebe si calcat hainite bebe. Eu zic ca era ok, eram si noi multumiti de ea. Acum asta este, pleaca si noi am ramas descoperiti.
Bebe are un an si 5 luni. Alta bona nu prea am vrea momentan, ma gandesc sa apelez la mama pana prin primavara si atunci sa incerc la o gradinita particulara. Voi ce credeti, la 1 an si 8 luni cat va avea bebe in primavara, e o solutie buna cu gradinita?
Daca as gasi o bona cu recomandari bune, m-as mai gandi... Vechea bona este de fapt o vecina si aveam mare incredere in ea. Intr-o persoana straina nu stiu daca pot avea incredere, am mai citit si experientele voastre negatine cu unele bone, sunt total in ceata.
Daca stii vreo bona buna in zona Brancoveanu spuneti-mi si mie va rog.
Ana
LYLY809 spune:
Al dreak cu bonele astea si pretentiile lor
Eu i-am oferit 5 mil pentru 7 ore pe zi si mi-a cerut 6 mil. N-am avut incotro, eram la ananghie, am acceptat... macar il ingrijeste bine, ca a avut grija de nepot cu varsta similara in urma cu 6 luni, si sta langa noi. N-am avut de ales. Nu sunt inebunita dupa ea.. nus' de ce, dar parca ma enerveaza pe zi ce trece mai mult, dar nu am motive concrete, decat ca-i cam surda si tipa cam tare in urechea bebelusului meu... of!
Si e foarte risipitoare la toate capitolele. Intra incaltata in casa pana la cuier, desi avem dulap de pantofi la intrare...si are papuci la dispozitie... se da cu un parfum execrabil si in exces... programul incepe la 8.30, dar, la ora aia abia suna la usa si mai sta vreo 20 minute in baie, dreak stie ce face! De fapt, e la lucru efectiv maxim 6 ore jumate![]()
Tare-as cauta si eu alta, dar vine iarna, tre' sa fie aici, aproape... si daca nimeresc din lac in putz si gasesc una si mai nashpa?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006