Grupul "cautatorilor" de bone!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mickyyy,azi dimineata nu mirosea deloc a tigari..mi-a spus ca de ieri nu mai fumeaza.sper...oricum Mariuca inca nu s-a acomodat cu ea,v-ma mai spus,ori chiar nu o place,ori face pe "nebuna".Aseara i-am spus ca maine vine tanti Mariana si ea,categoric,"NU"!
In alta ordine de idei,bona cea veche,cea cu problemele la coloana,mai are cel putin 1 saptamana de stat "cuminte"..nici nu stiu daca sa mai contez pe ea..Am facut rost si de un alt nr.de telefon;o bona din parc,care-mi place mie muuuult de tot,mi=a recomandat o doamna(garantez eu ptr.ea,este exact ca mine,a spus).Acum,sucita cum sunt,ma gandesc:sa o sun?sa incerc cu asta de acum?Off..are dreptate sotul meu,cu fundu'n 2 luntre!...dar vreau sa o vad vesela si fericita pe micuta mea
Persis,eu nu le cataloghez pe toate drept 'specimene'...desi am vazut si eu cateva de.Chiar si prima mea bona stiam ca sta la taclale cu alte bone si Mariuca se juca singurica(imi spuneau fetele care o priveau zilnic)..nu ma deranja foarte tare..asa sunt eu,mai iertatoare.Remarca ta cu timpul petrecut pe Dc si neglijarea copilului a fost deplasata si de aceea ai primit un raspuns asa de.."tare".Eu de ex.intru doar de la servici...

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Persis spune:

Timpul pe care il petrecteti scriind aici mesaje dupa mesaje, transformati-l in timp de calitate petrecut cu copii vostrii!!! Spun asta din experienta mea, cam doua ore intr-o zi petrecute pe DC, inseamna doua ore pierdute in defavoarea copiilor mei.

Unde vedeti voi aici ca am scris, ca cineva isi neglijaza copii????
Andreap, nu cred ca ma luat nimeni "tare", cineva doar s-a justificat fara ca eu sa fi facut vreo remarca personala!!!

Cred ca v-am mai spus, am avut si eu bona , cand copii mei erau mici. Intre ei este diferenta un an. Ne mutasem in provincie si copii erau mici, aveau : baiatul un an si 8 luni iar fata doar 7 luni. Si eram straina in oras si cautam disperata pe cineva sa ma ajute. Am vazut cateva persoane care nu-mi inspirau increder la prima vedere, dar intre timp am cunoscut pe strada o femeie care ma vazut cu copii afara, si ma ajutat sa urc scarile la bloc, pe aceea am aleso, am simtit in suflet ca e persoana potrivita. Si stiti ceva?? era neagra, ca taciunele, dar am descoperit ca avea caracter si un suflet minunat. Nu ma dezamagit niciodata, s-a ocupat de copii cu dariuere si placere, i-a invatat multe lucruri, chiar daca era o femeie simpla. Asta e un caz particular, nu poate fi la toti la fel, v-am spus asta ca sa va incurajez.
Din nou, sper ca nu am suparat pe nimeni, va doresc sa fiti fericite,
Persis

Un P.S. Cat timp de calitate petrecem cu copii nostrii?? Cat ne jucam cu ei?? Din nou, nu fac referire la nimeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madasta spune:

dragele mele,

n-am mai intrat demult pe forum aici, si pe asta pt bone e pt prima oara. o sa fiu scurta. SUNT DISPERATA!!! de luni ma duc la serviciu, abia m-am angajat (din lipsa de bani, evident), si tot caut bone si mi-am luat numai tzepe. una a zis ca vine si n-a mai apucat ca au sunat-o niste straini care o platesc mai bine (ca stia si engleza), si alta a venit dar e distanta prea mare plus ca i s face rau d la bila d la mirosul de caine. acu, eu i-am zis din start ca am caine, dar a zis ca vine sa vada etc. ideea e ca unele pt bani zic "da" si knd colo te cam incurca. eu am nevoie d cineva care sa stea cu fetitza mea de 7 luni intre 8.30-18.00, dar nu e batut in cuie intrucat ma mai poate ajuta soacra sa stea cu fata pe ici pe colo. asa ca la program ar fi si flexibil. si ca bani, nu-mi pot pemrite sa dau mai mult d 6 mil...cerdeti k e ok? nus unde sa ma mai duc, si pe cine sa mai intreb!!!am apelat la firme dar knd am auzit ce tarife "nesimtite" practica unele, m-am crucit si am cam renuntat. bine, am gasit si o firma de bun simt, sa vad si acolo, dar si cele prin firme au tarife mai mari...e greu, stiti si voi cum e!!!invatati-ma cum sa procedez!!!
va multumesc din suflet,
mada
PS: cainele e f sociabil si prietenos, si nu are acces in camerele noastre,deci unde va sta bona cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

cat costa o bona 9 ore pe zi fara sa faca mancare, curatenie sau altele, numai sa stea cu copilul, sa-i dea sa manance, sa-l scoata afara, sa-l spele pe maini.....voi cat dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

madasta, depinde in ce zona locuiesti... la mine ( deci in zona Pieptanari-Sincai)se plateste pentru 10 ore, cu menaj usor (calcat, din cand in cand un aspirator, din cand in cand mancare pentru copil) intre 5,5 si 6 milioane. Sant vreo 3 mamici in zona mea care platesc la nivelul acesta

Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni

Mergi la inceput

locuiesc in zona pta muncii. bonele d aici d prin zona sunt f pretentioase la bani...d parca ne ducem sa muncim pt ele si atat!!!pfff...nus c sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

madasta,eu una stau in Rahova si ii dau 5 mil,10 ore,fara menaj.
Eu incerc in continuare cu bona gasita prin agentie;de ieri ainceput sa o lase sa se apropie ceva mai mult de ea...adica a resuit(abia dupa 1 saptamana) sa o schimbe,sa-i dea ceva de mancare si chiar sa plece numai ele doua in parc,fara mamaie.
Oricum mai am 2 variante.am gasit 2 doamne care stau in zona si par OK,deci pot oricand sa incerc
Daca vreuna din voi vrea un nr.de telefon al doamnelor respective,vi le pot da pe PM..dar sa fiti prin zona.
Pupici

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

madasta, sant pretentioase la bani.. asa cum spui tu. Am vorbit si eu ieri cu o 'potentiala" bona (zic potentiala caci am taiat-o de pe lista). Am nevoie de bona pentru 4 ore, sa ia copilul de la gradi, sa-l plimbe in parc si sa-l culce. Din astea 4 ore, 2 le doarme copilul. nu ii pretindema decat sa calce pentru copil si ii ofeream 3 milioane - stii ce mi-a spus, ca pentru luna decembrie 3 milioane e OK, dar din ianuarie cand vor creste preturile odata cu integrarea in UE, atunci va trebuie sa rediscutam salariul ! Parca mie din 1.1.2007 imi mareste cineva salariul. Imi venea sa explodez de nervi... pai cat sa-i dau nene pentru 4 ore ? Sotzul meu lucreaza in fabrica, are cea mai mare categorie, are 20 de ani vechime si castiga 8 milioane.
Greu sa gasesti o persoana cu bun-simt. Bona pe care am avut-o pana mai acu 2 luni mi-a mancat ficatii cu pretentiile ei. M-am mai plans eu la fete ca a imprumutat bani de lamine sub tot felul de pretexte, bani pe care nu i-am mai vazut... ma rog, nu mai vreau sa-mi aduc aminte

Succes la cautari

Ingrid si Cristi 3 ani si 9 uni

Mergi la inceput

andreap, uite ca din pacate stau in alta zona, prea departe d rahova. dar totusi se pare ca am gasit pe cineva in zona...totusi nu vreau sa ma bucur pana nu vad clar ca e ok cu totul. asa mi-am facut mii d iluzii si degeaba. sper sa fie o personaa serioasa si implicata. prin telefon asa parea, acu ce sa zic...?!
ingrid, e o problema intr-adevar. eu am mers cam numai p cunostiinte si tot mi-am luat tzeapa din cauza cas neserioase. pana la urma am ajuns la interviuri la firme si pe site aici m-a contactat cineva. acum sper sa fie cu noroc, oricare din variante. evident prefer sa nu dau bani agentiei, si oricum p cea d la agentie n-am agreat-o prea mult...
si hai sa va povestesc cum au decurs interviurile la agentie!!! au fost 3 individe. primele 2 knd au auzit de bani, s-au ridicat si au plecat. una era pe la 50 ani si cealata era mai tanara p la 40 asa...incredibil, ca sa nu zic k asta a fost prima intrebare. adevarul e ca si eu ma duc la lucru pt bani, dar ma mai gandesc si sa-mi placa c fac, nu pot fi chiar atat d pragmatica...eh...asta e!!!putem discuta asa pana in panzele albe. sper sa ai noroc ingrid sa-ti gasest p cineva. in c zona locuiesti? k daca stai aproape de dna ghica, am eu acolo p cineva careia i-ar conveni cred 4 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ma primiti si pe mine pe lista voastra? Piticul meu are 1 an si jumatate, as avea nevoie sa stea cineva cu el si menaj usor de la 8.30 la 19, in zona Hala Traian. Nu ma astept sa gasesc ceva prea usor..acum Doame ajuta!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput