Grupul "cautatorilor" de bone!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

sunt o mamica de pe forum in varsta de 46 de ani,cu un baietel in varsta de 6 anisori care merge la gradi program scurt 8-12 si pot fi bona de ocazie pentru copilasii vostrii cine doreste.am un baietel al unei familii tot de aici de pe forum care il iau vinerea de la cresa si il tin la mine pana seara pana vin parintii sa-l ia de la mine,daca doreste cineva poate apela si in week.la mine,nu ma deranjeaza,singurul inconvenient ar fi pe cine nu deranjeaza treaba asta ca poate va trebui sa-l aduc si pe al meu copil cu mine uneori,sau pentru mine cel mai perfect ar fi daca fam respectiva aduce copilul la mine acasa sa stea pe perioada respectiva cat lipsesc parintii.mentionez ca locuiesc in Titan langa fab IOR aproape de st.national sau parc IOR.
daca este cineva interesat astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi.
am mai actualizat putin listuta, am trecut la final si pagina la care se gaseste anuntul initial (pentru ca in lista am trecut doar doua trei lucruri care mi s-au parut mie mai importante) in caz ca e cineva interesat sa gaseasca mai usor informatiile.
Mai astept povesti de succes, fete care si-au gasit bona intre timp, a trecut aproape o luna de cand am deschis subiectul, nu cred sa fiu eu singura norocoasa.
Si daca mai sunt fete pe care eu nu le-am trecut pe listuta (din greseala) sa ma traga de manecutza sa actualizez.

andreea, am vazut ca te oferi si in week-end, s-ar putea sa ma intereseze pe mine, dar nu stiu deocamdata nimic sigur. Bona veche pe care o aveam statea langa mine, si daca mai aveam treburi de rezolvat ii lasam fetele cateva ore si era totul ok, acum daca am schimbat bona e posibil ca cea noua sa poata sau nu sa ma ajute in caz de nevoie. Nu cred ca am cum sa-ti aduc fetele, dar daca vrei poti veni cu baietelul la noi. Oricum, am retinut mesajul tau, si in caz ca voi avea nevoie iti trimit un mesaj. Bune venit in gasca .
mihaela, clara, bun venit si sedere cat mai scurta!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
A venit ieri bona gasita prin agentie....mie la prima vedere mi s-a parut OK(ma rog,in niste limite dictate si de urgenta cu care trebuia sa gasesc pe cineva).Am intrebat soacra cum i se pare....parerea ei a fost,dupa prima zi,ca nu e foarte,foarte potrivita ptr.Mariuca.I-am acordat insa circumstante,ca e prima zi,emotii,acomodare etc.Sa vedem in zilele urmatoare..
In alta ordine de idei,a venit in vizita sa-i aduca un cadou Mariucai fost bona,bona nr.2,cea dupa care "suspin" eu.Mariuca mea a fost tareeeee fericita;mamaie Luci in sus,mamaie Luci in jos..nici nu ne mai baga in seama!Si am vazut diferenta dintre ele..a vazut si soacra mea...asta e,nu stiu ce voi faca daca vineri doctorul ii spune ca poate veni din nou la munca(asa cum ea doreste f.mult),adica sa risc cu ea si,Doamne fereste,sa mai faca o criza de spate si iar sa raman "in pom",sa platesc comisionul agentie degeaba etc..si nici daca nu mai vine,imi va fi greu sa nu fac comparatii.
Pupici,bun venit noilor "cautatori"....si mult noroc!

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Cine are timp de pierdut si vrea sa vada CV-uri de bone, sa-si faca o idee cam care-i oferta pe piata, eu azi tocmai am primit un mail cu peste 30 de CV-uri, dar din pacate sunt fara date de contact (ca's primite prin agentie), insa multe au poze . In caz ca va intereseaza, dati-mi adresa de mail si va dau forward, mie nu-mi mai folosesc la nimic.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Buna Micky, adresa mea este sava_otilia@yahoo.com. Te rog sa-mi dai un forw. la mailul primit. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Mickyyy - bun subiect, bravo! Poate ar trebui sa ma treci si pe mine pe lista respectiva.
Zic "poate" pt ca sunt in plin proces de gandire, de auto-convingere ca am nevoie de o bona. Roxi are 1 an si 2 luni acum. Bunicele ei sunt amandoua in Bucuresti si pana acum m-au ajutat cat au putut si ele, in conditiile in care mai plecam si eu sa platesc o factura, sa cumpar ceva de la piata... din astea de scurta durata.
Mama sta la o statie de mine, dar inca lucreaza, nu e pensionara, si in plus, mai am o sora cu 2 prichinderi, unul de 3 ani si jumatate, altul de 3 luni si jumatate, si ei chiar n-au pe altcineva sa-i ajute, sotul sorei mele n-are parinti in viata.
Soacra-mea sta la ceva mai multe statii de mine, dar oricum, relativ aproape, insa de curand i s-a agravat o boala de care sufera si as vrea s-o protejam cat putem.
Eu as vrea sa iau o bona pt ca deja am inceput sa mai merg pe la serviciu (precizez ca am un serviciu flexibil, nu trebuie sa stau 8 ore acolo, nu trebuie sa merg deloc fizic acolo in multe zile, daca pot lucra de acasa). Insa mi-e teama de reactiile pe care le voi starni: soacra-mea s-a oferit de la bun inceput sa ne ajute, ca ea alti nepoti nu mai are (inca, dar noi mai vrem unul curand). Acuma, daca ii tai ajutorul, mi-e teama sa nu se simta data la o parte si sa creada ca de fapt boala ei e si mai grava decat stie ea, si ca noi stim mai multe decat ea despre asta... eu stiu ce poate sa creada? Mama la randul ei lucreaza, dar lucreaza in invatamant, iar programul asta de 12 ore pe zi e temporar, pana de sarbatori, ca are colega ei o problema si-i tine locul, altfel lucreaza doar jumate de zi. Si e foarte energica si desi e cardiaca, nu ar sta locului nici o clipa.
Mi-e greu sa iau o decizie. Asa-s eu, si pana am luat o femeie sa ne ajute la menaj o data pe saptamana mi-a luat ceva timp :)
Nu va cer sa hotarati voi in locul meu, dar poate ma puteti ajuta cu vreo idee... Poate o bona de 4-5 ore pe zi ar fi potrivita... Stau la piata Iancului. Unde s-o gasesc? Cum sa fac sa am incredere in ea? O s-o accepte Roxi, care pana acum a stat doar cu mine si doar ocazional cu bunicele?
Uf, ce mult am scris, nici nu va condamn daca n-aveti rabdare sa cititi tot! :)

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Da un forward si la mine vivighe@yahoo.com

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Si mie, raludim@yahoo.com - multumesc.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Anca, bun venit! Eu te trec pe listuta, chiar daca nu esti inca hotarata pentru bona.
In locul tau si eu as opta pentru o bona cateva ore pe zi si as incerca cumva sa le explic bunicelor ca nu sunt date la o parte, ci din contra, e mai bine pentru toata lumea, vine iarna, e greu sa le pui zilnic pe drumuri, ca pot oricand sa vina sa vada si sa se joace cu fata, eventual poate gasesti o doamna care sa imbine menajul cu ingrijitul copilului si le spui ca in felul asta veti avea mai mult timp doar pentru fata. Explicatii se gasesc, totul e sa fi tu convinsa ca e nevoie de o bona.
E doar parerea mea, oricum tu stii cel mai bine care e situatia in cazul tau. Succes, indiferent ce varianta alegi in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

Buna ziua,

Cred ca n-am mai scris cam de 1.5 ani pe forum! Chiar ma gandeam cum sa incep, cu buna ziua, cu salutul pe care-l folosesc cu fetele mele (yelooou)... sau cu buna....ma rog...Ideea este ca am unele probleme cu bona, iar eu sunt cam rupta de preturile practicate acum.
Am 2 fetite de 5 si 3.5 ani care merg la gradinita, doamna in cauza
(care este la noi de 3 ani aproape) a stat cu cea mica pana in Feb06 iar acum a ramas sa ne faca menajul si in cazul in care fetele sunt bolnave sa stea cu ele acasa. Pentru facut menajul si pentru cazurile in care trebuie sa stea cu fetele in timpul saptamanii acasa(destul de rare - nici macar frecventa lunara) are un salariu de 6.2 mil.
Mai deunazi, i-am spus sa ma astepte pana ajung eu acasa ca sa-i dau salariu, iar ea mi-a spus ca trebuie sa discutam, ca daca ne mutam la 4 camere nu mai poate sa stea la noi, ca-si doreste un program mai lejer, ca nu mai poate sa faca menajul( pe care il poate termina in 2-6 ore, oricum nu in fiecare zi aceelasi volum de munca)... ca poate isi gaseste in alta parte, sa aiba grija de un copil 6-8 ore, cu bani mai multi (ca doar stiu ca menajul se plateste cu 500mii/zi???).

Spuneti-mi si mie cam cat se plateste pentru :
- ocazional luat copii de la gradinita (lucru pe care actuala bona nu il face)
- facut menajul
- ocazional stat cu copii (atunci cand sunt bolnavi)

Pentru o zi de week-end eu plateam 500mii - mult sau putin? Concedii de 3 sapatamani (platite),iar vara asta pt ca a stat cu ambele fetite am platit-o cu 7.2 mil...

Sper ca nu v-am inoportunat cu intrebarile! Oricum pata este pe creier si as vrea sa gasesc pe altcineva.

Merci.
Ana

Mergi la inceput