Grupul "cautatorilor" de bone!
Raspunsuri - Pagina 16
anis spune:
Pana la urma i-am zis bonei care n-o place sotul sa vina..asta e..sa vedem
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Mickyyy spune:
Neata!!
Sa va spun faza zilei, cine credeti ca m-a sunat sa ma intrebe daca anuntul de pe net mai e de actualitate??!
Vechea bona 

. N-avea de unde sa stie ca eu am pus acel anunt, nu dadeam prea multe detalii, ci doar un numar de mobil, pe care ea nu-l stia pe derost!! Am simtit-o de la telefon ca s-a balbait cand i-am raspuns (probabil m-a recunoscut si ea, habar n-am), si apoi am gasit si mail de la ea in care-mi lasa numele si nr. de telefon!!!
Culmea, in anunt am scris ca ofer 8 milioane pentru 11 ore, iar ea se plangea in fiecare luna cand ii dadeam cate 10 pentru acelasi program!!
ce rea sunt
!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
andreap spune:
Mickyyy..super!![]()
Eu am chemat noua bona de maine,azi merge sa-si faca analize si investigatii.Sper sa fie bine,o sa va tin la curent.
Pupici
POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Mamaagatei spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt noua pe forum si ma intereseaza foarte tare acest subiect...Pot sa ma incadrez cu succes in categoria "cautatorilor de bone"
....
Sunt in cautare de bona in cartierul Berceni (zona Spitalului de copii Marie Curie)intrucat doamna pe care am avut-o pana acum si-a rupt piciorul si ne-a anuntat ca nu va mai putea veni nici dupa ce se vindeca; problema este ca doamna venea din Balta Alba si petrecea mai mult timp pe mijloacele de transport decat statea cu fata mea.
Am nevoie de o doamna de incredere, calda, buna, iubitoare de copii care sa stea cu Agata (5 ani) 2 ore in fiecare seara (18-20), de cand vine Aga de la gradi (o aduce masina acasa) si pana venim noi de la serviciu . Nu am pretentia sa-mi faca menaj sau altceva, nici nu ar avea timp...Eventual sa-i faca un sandwich, ceva...
Ma intereseaza sa locuiasca aproape de noi ca sa evitam eventuale complicatii din cauza distantei....
Daca stiti pe cineva, dati-mi un semn!
Va pup.
Mickyyy spune:
Hai ca azi e ziua bonelor.
mai am un mail primit in urma anunturilor de la o doamna draguta (n-o cunosc, dar am schimbat vreo cateva mesaje cu ea si chiar mi-a placut atitudinea ei), mi-a dat ok-ul sa-l dau mai departe:
"Buna ziua!
Numele meu este Dragomirescu Georgeta si doresc sa aflu daca anuntul privitor la angajarea ca bona mai este valabil.
Eu am experienta in ingrijirea copiilor, lucrand ca bona de aproape cinci ani, nu am vicii, sunt rabdatoare si imi plac copii. De asemenea, va puteti baza pe mine din punct de vedere al corectitudinii si seriozitatii.
De asemenea locuiesc foarte aproape, in zona complexului Matei Ambrozie.
Daca sunteti interesata ma puteti contacta, pentru mai multe detalii, pe adresa de mail: xyz@yahoo.com sau la nr. de tel: ...- ... .. ..
Va doresc o saptamana frumoasa!"
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
sibip spune:
Si mie mi-a scris doamna Dragomirescu acum vreo luna - poate mai mult. I-am mai pus citeva intrebari pe email dar nu mi-a mai raspuns, eu nu am insistat cu telefonul pentru ca la momentul respectiv nu ma grabeam cu gasirea unei bone. Nu stiu sa ma pronunt asupra ei, doar atit pot spune ca-si cauta de lucru mai de multisor.
anis spune:
Azi am chemat-o pe bona aia care n-o agreeaza sotul in program de 8 ore.
Acum , ce am observat Ingrid da semne ca uneori o enerveaza bona.Nu a acceptat sa manance de la ea decat f putin, nu vrea sa o puna ea in scanul de masa, ce sa zic...cand sa iesim afara a fugit la mine si nici s-o vada pe ea...la imbracat oricum nu mai sta delocc..iar cu bona a fost dezastru..
Fetele cu bone, copii au acceptat-o din start cat de cat? sau cum face Ingrid sunt semne ca trebuie s-o trimit la plimbare???
Acum bona isi da silinta, provine dintr-o familie cu 8 frati, ea i-a crescut si pe ceilalti, fiind al doilea nascut...poate doar ca nu stie sa aibe tact , cum s-o devieze ,deturneze de la ceea ce i s-a pus pata lui Ingrid...
In fine sunt asa de ..nu stiu..cand ma gandesc ca peste 2 luni nasc ..ma urc pe pereti..plus ca de acum imi e f greu ,de abia o mai ridic in brate.
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ana_Alx spune:
Mickyyy e una din cele mai tari faze cu bone auzite pana acum!!! incredibil!!!!
voiam sa iti mai spun ca am gasit bona pe care o cauta prietena mea,asadar nu mai e nevoie sa suni la doamna din Berceni.
multumesc pt suport inca o data!
26+
+
Mimishoru'(2 ani jumate)
Mickyyy spune:
neata si de la noi.
sibip, eu am precizat de la inceput ca toate anunturile despre bone dornice de angajare pe care le pun aici sunt primite de mine pe mail, in urma anunturilor postate peste tot luna trecuta cand cautam disperata si eu bona, nu le cunosc pe doamnele respective, deci nici nu pot sa le recomand. Doamna din ultimul mesaj mie mi-a raspuns imediat la mail si a facut-o intr-un mod foarte politicos si dragut. E posibil sa nu fie ea cea care trimite mesajele (sa fie fata ei, sau cineva mai tanar care acces la net - vezi cazul fostei mele bone, cand fata ei ii cauat de lucru), e posibil orice.
Oricum, nu ma intelege gresit, ma bucur ca si tu ai avut de-a face cu ea si ca ai o a alta parere, le poate fi de folos celor care cauta bona, atunci cand hotarasc sa sune sau nu la ea.
anis, daca erai si tu de fata e normal sa te prefere fata. Asta o patesc si eu frecvent, cand sunt in camera cu fetele si bona, vor sa faca totul doar cu mine, daca le-am lasat singure, sunt cele mai bune prietene, o uita pe mami imediat
!
Trebuie sa treaca vreo cateva zile pana se obisnuieste Ingrid cu bona, si trebuie s-o faca treptat. Sa inceapa intai cu joaca ca sa se apropie de ea, si abia apoi sa treaca la lucrurile pe care de obicei copii nu le fac cu placere (gen stat la masa, imbracat, spalat, etc).
Ana, ma bucur ca ati gasit pana la urma!
Si eu sunt multumita de bona noua, cel putin deocamdata n-am nimic sa-i reprosez. Se implica si se vede asta. Sper s-o tina tot asa!