Grupul "cautatorilor" de bone!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mickyyy..nu cred ca era bona ta..poate sora ei!Sa nu ma intelegeti gresit,nu sunt cu nasul pe sus,nu caut academicieni sa stea cu Mariuca,nu sunt nici eu mare "doamna",un "parlit" de economist..dar,nu mi-a placut de la prima vedere(initial am crezut ca-i....mai colorata,asta ca sa nu jignesc pe cineva)..nu mi-a placut de la prima vedere.E adevarat ca se poate dovedi o femeie de treba,dar ce curaj sa am sa las fata cu ea atatea ore cand eu de acum nu o vad in stare sa fie cum vreau eu?
Am inceput sa caut si prin ziare:1/2 din ele nu vin in Rahova,stau prea departe,altele vor salarii enorme(10 ore,fara menaj,10 mil)altele..nu mai zic nimic.Una ma luase la telefon la cearta ca ofer pre putin..nu mai scapam de ea din telefon!
Oricum mai caut..
Si tare as vrea parerea voastra..ce sa fac:sa incerc saptamana viitoare cu doamna vazuta aseara(sapt.viitoare soacra sta la mine,deci are cine o supraveghea si sa-s dea cu parerea) sau sa renunt si poate gresesc?
Multumesc..

POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off fetele, nu stiu ce sa mai fac.
A venit bona , de care sotul meu zice ca e dusa, ca nu-i place de ea, pur si simplu.Am chemat-o, ca s-o mai avd.Nu stiu mie una nu imi displae adica sunt neutra ca feelinguri , o urmaresc cum e cu Ingrid.

Azi a venit cu analizele facute, adica eu am vb cu ea, sapt trecuta, ca daca ne intelegem s afaca niste analize.Ea s-a si dus sa le faca, bine a donat sange, si i se fac gratuit.In fine, apoi a venit cu o jucarie la asta mica.
Nu stiu, eu ca mama, nu am ce sa zic, pt ca am vazut-o de 3 ori pana acum, nu mi-am putut da seama ce si cum.
Femeie e in somaj, o simt ca e disperata sa aibe un loc de munca..stie a la avrsta ei nu mai sunt sanse de reangajare..in fien.

Asa ma deruteaza al meu sot...mi-am facut pt mine 2 programri la agentii de bone...

Nu stiu, ideea mea era ca sa fim amandoi de acord in privinta bonei.

Asa chiar daca eu sunt neutra, si el zice ca nu ii place, nu ma ajuta..

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Fetelor sunt amarata!Bona care o gasisesm pe forum si trebuia sa vina de pe 1 Nov nu mai poate veni: a avut accident de masina saraca si e in spital
asa ca relansez din nou cautarea

Am nevoie de o bona pt o fetita de 6 ani ,si programul ei de lucru ar fi asa :
1.de la ora 16 o ia de la gardinita si sta cu ea pana la 18.30 cand vin parintii de la serviciu .
2.in zilele cand e bolnavioara fetita, trebuie sa vina sa stea toata ziua cu ea,si asta va fi platit separat fatza de salariul pe are il va primi.

26+ + Mimishoru'(2 ani jumate)

Mergi la inceput

Ana,incearca in ziar..e chiar gasisem doamne care voiau clar program mai scurt.bafta multa!
Eu merg azi la 15.30 sa vad 3 "potentiale" bone,la o agentie.Sper sa gasesc si sa scap de goana asta nebuna!Desi voi da cu mult mai mult decat planificasem,asta e.Decat cresa sau dus copil in provincie la bunici si sa o vad 2 zile /saptamana,mai bine renunt la unele cheltuieli...daca o sa am la care.
sa-mi tineti pumnii azi....

POZE
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by Ana_Alx

Fetelor sunt amarata!Bona care o gasisesm pe forum si trebuia sa vina de pe 1 Nov nu mai poate veni: a avut accident de masina saraca si e in spital
asa ca relansez din nou cautarea

Am nevoie de o bona pt o fetita de 6 ani ,si programul ei de lucru ar fi asa :
1.de la ora 16 o ia de la gardinita si sta cu ea pana la 18.30 cand vin parintii de la serviciu .
2.in zilele cand e bolnavioara fetita, trebuie sa vina sa stea toata ziua cu ea,si asta va fi platit separat fatza de salariul pe are il va primi.

Cam la ce salariu se plateste asa ceva ? Eu as avea nevoie de cineva care sa o ia pe cea mica la 17h30 de la gradinita si sa stea cu ea pana pe la 18h30 cand vin eu de la serviciu si poate o data pe saptamana sa stea mai mult cu ea. Astazi o sa vad deja pe cineva, dar habar n-am cam care sunt preturile.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

fetele eu fac asta pt o amica de a mea,si ea da 2 mile pt 2 ore de stat zilnic cu fetita si in zilele cand cea mica e bolnava si e nevoie sa stea toata ziua cu ea da 150 de mii pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi, am aterizat de ceva vreme la serviciu dar tot aparea ceva de facut de fiecare data cand voiam sa postez si aici...abia acum sper sa reusesc.

Andreea, succes la agentie, eu nu prea am incredere-n ele, da' cine stie.
Uite inca un mail aterizat in indbox-ul meu, ca raspuns la anunturile vechi:
Sunt interesata de anuntul dv de pe net!Am 43 de ani si ador copii!As dori un numar de telefon la care sa va pot contacta!Sau daca doriti sa ma contactati dv la nr. de telefon: .......!Sincer, n-am mai avut rabdare sa-i trimit mesaj s-o intreb daca e de acord sa las anuntul ei aici, asa ca daca e cineva cre vrea nr. de telefon al acestei doamne, i-l trimit private. N-o cunosc, e una din multele care raspund la anunt. Pe doamna pe care o am acum, asa am gasit-o, poate cine stie, aveti noroc si voi.

sanziana, eu pentru o ora pe zi i-as da maxim 1.5 milioane (sau mai degraba as plati-o la ora, in jur de 50.000/ora). Succes in cautari!

Ana, stiu ca ma intrebasei atunci de bona mea cea veche (cea care satea in Berceni), dar pana sa apuc eu sa o sun, stiu ca gasisei deja. Daca vrei, incerc sa o sun diseara sa vad daca mai e interesata.

anis, daca tu esti neutra nu stiu daca merita sa insisti in directia acelei bone. Pana la urma sunt copii nostri, nu facem gesturi caritabile pe spinarea lor. Daca tu crezi ca doamna e ok, atunci poti sa ii mai dai o sansa, dar daca nici tu nu esti convinsa de asta, mai bine nu.
Eu de exemplu am luat hotararea s-o dau afara pe bona fara sa am acceptul barbatului, sau ma rog, stiti povestea, era alaturi de mine (cica), dar nu era de acord. Vreau sa va zic ca de vreo cateva zile relatia noastra e destul de tensionata, chiar daca el zice ca n-are nici o legatura cu bona. Si va mai trece ceva timp pana va reveni la normal. Numai ca mie mi-a placut doamna care e acum, si-am zis ca merita sa-mi asum riscul, si in timp va vedea si el ca a fost o schimbare buna. Mi-e groaza sa ma gandesc cum va fi in caz ca am dat-o in bara !

In fine, vom vedea ce va fi, azi am stat jumatate de zi acasa cu bona cea noua, a venit si mama, si a fost destul de agitata Malina, mult mai rasfatata decat e ea de obicei. Sper sa nu fi fost decat din cauza imprejurarilor, si sper ca doamna cea noua sa reuseasca sa se impuna in fata ei, ca altfel e grav. In rest, mi-a placut de ea, e asa cum imi doresc eu sa fie o bona. A stat si o ora singura singurica cu fetele (chiar de dimineata, cand am fost s-o recuperez pe mama de la gara) si s-a descurcat bine.
Va mai povestesc pe masura ce o sa-mi formez si eu o parere despre ea. "Potential" are, depinde doar de ea sa-l foloseasca cum trebuie, copii o plac, si asta-i cel mai important.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy as fi profund recunoscatoare dca ai putea sa suni la bona din Berceni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mickyy, tocmai aia e ca nu stiu ce sa fac, sau mai bine zis imi e ca tine...ca daca cumva o dau in bara.
In fine, bona care a avent la noi de vreo 3 ori, asta care nu o place sotul, e o persoana simpla, care si-a crescut cei 2 copii ai ei, e moldoveanca , cu 8 frati.Vorbeste corect, e catolica, dar n-are scoala ,doar vreo 10 clase.

Acum va intreb si pe voi, Ingrid are 1 an si 3 l, la 2 ani vreau s-o dau la gradinita.Mie mi se pare buna bona ca supraveghere invatat lucruri simple, ca educatie o primeste de la noi parintii sau de la gradinita, eu asa vad..

Mi-as asuma parca un pic raspunderea si as proba-o in continuare.Vad ca retine ce ii zic, sper sa faca si e ii zic, lucruri de astea.

Alteva am mers azi de gura sotului la agentie, am vazut o doamna care pare simpatica, dar are 60 de ani...acum ce sa zic, eu il astept si pe al doilea...deci vreau ceva pe termen lung, nu stiu daca o tin balamalele .,.ea zicea ca da...

fetele credeti-ma, mai am 2 luni jumate si nasc si trebuie sa gasesc pe cineva...dar asa mi s-a acrit.......

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mickyyy,si eu as vrea nr.de tel.al doamnei respective)te rog!!!),macar sa mai vad pe cineva!nici eu nu prea am incredere in agentii..ce alta solutie am?Am epuizat lista de cunoscuti,am rugat pe toata lumea sa intrebe..nimic.Asa ca..imi incerc "norocul" si asa
Acum sa va povestesc cat se poate de scurt intalnirea de aseara:din 3 "candidate" ma oprisem la 2 care pareau OK.Sun aseara la familiile date de ele la recomandari.La una din ele,stupoare..nu numai ca nu o recomanda,o..desfiinta de tot.A inceput cu lucruri "soft",adica se ocupa de el,dar fara sa-l invete ceva,nu se juca etc si a continuat cu lucuri grave,venea bauta la servici,i-au disparut sticle de bautura din casa,avea tensiune 21(nedeclarata) si putea oricand sa cada pe strada..ce sa va zic?Jumatate din ele daca sunt adevarate si tot e de groaza!
A doua familie(l-am nimerit pe tatal fetitei care nu era f.f. vorbaret)mi-a confirmat in mare ce mi-a zis doamna,ca a stat 7 ani cu fetita( aveau perioade si de 2 sapt.in care plecau din tara si fata ramanea numai cu bona in casa),e curatica,are si un "defect":mai fumeaza si bea cafea..acum recunosc..si eu fumez si beau cafea.
Nu stiu ce sa fac...realizez ca de fapt nici cea mai buna agentie nu-ti poate garanta ca persoana respectiva e asa cum spune ca e.Pana la urma voi incerca cu aceasta,sapt.viitoare va sta si soacra-mea cu ea,sper ca ochiul ei vigilent de soacra sa observe ce nu e in regula cu ea....sper.Alta optiune nu am si nu vreau sa o mai tin departe de mine
Pupici

POZE
Poze noi

Mergi la inceput