Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 4
adameasca spune:
'neatza!
Carmen, ai dreptate. Pe rezultatul la biopsie scrie asa: "Aspectele histologice descrise mai sus conduc la diagnosticul unei sarcini extrauterine, posibil ovariana, probabil rupta si perfect delimitata si resorbita". Interesant...
Ingrosam si noi randurile bolnaviorilor... Luk are puroi in gat, dar fara alte simptome, gen febra, tuse, etc. Ilinca e plina de muci, nu poate sa doarma cum trebuie, nu respira cum trebuie, etc. Is cheauna de cap.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Ana68 spune:
Ileana,foarte ciudat ce scri despre biobsie...si vorba lui Carmen:ce a fost al vostru a fost pus deoparte!Sanatate multa la puiuti!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ver@ spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de pana acum si miiii de scuze pt inatrziere
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii
Deocamdata va spun doar ca am reusit sa pun poze din vara asta de la mare(9 aug),munte(20 aug) si de la turta(21 iul) finutzei noastre care implinea 3 ani cand i-am rupt-o.
Salutari tuturor si sper sa recuperez...ca am ceva pagini de citit.
PS:vazut pozele cu Matei(Carmen77)-nu m-am putut abtine. E un simpatic.Parca-i verisor cu Vladutz
Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Am scris dimineata un mesaj kilometric si l-am sters din greseala....mama si cate mai povesteam.
O iau de la capat...cu ce-mi mai amintesc.
Valeria am vazut pozele voastre....superbe. Mama si ce decoratii am vazut....esti absolut fenomenala. Ar trebui sa lucrezi intr-un astfel de domeniu...serios. Ceva ce necesita talent si rabdare.
Copii sunt grozavi. Eva a crescut enorm...e deja o fetita, e mare si grasunica si dulce foc. Luk pare de 4 ani. Ditamai barbatelul.
Ma bucur ca l-am vazut si pe cezar...chiar ma gandeam la el zilele trecute.
Ileana....Doamne Doamne a avut grija de tine, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ai trecut. Ilinca e o minune mica, bucurati-va de ea si iubiti-o mult.
Uki...tu ce mai faci ?
Am sa vizionez si eu pozele noi....abia astept de fapt. Am tot incercat dar n-am avut timp. Mi-e dor de mutritele lor de nu mai pot.Noi bine, Isabel e o nazdravana si jumatate. Am inceput cu perlele. Da niste raspunsuri de lesini de ras...si trage niste concluzii...
E cumintica inca, a mai avut si ea zile cu mic crize...tavalit si tipat...na' ca doar e la prima varsta critica. Azi incercam amandoua sa-l trezim pe tati si ea imi zice
"striga pe tati"
eu "tatiii te trezesti, tatiii"
ea "nu tati...iubi !"
Am pus poze cu camera...o parte din ea ca restul nu era gata....pachete si cutii.
Aici http://family.webshots.com/album/554969683oJcYSG
In rest toata lumea bine, ne odihnim...ne bucuram de casuta...de liniste...
Ma preocupa putin faptul ca peste cateva zile (pe 2 nov) fac 30 de ani.....prietena mea ma bate la cap sa fac o party...ceva.
O sa fac pana la urma ca mi-e rusine sa refuz daca toti imi zic.
Tati voia sa -mi faca surpriza trei zile la Paris...chiar de ziua mea. Dar a picat din mai multe motive....de lucru.Ok, ma uit la poze acusica.Verry important...cam cat mai masoara (cm) copilasii la varsta asta ? Mie Isabel mi se pare mai mititica decat ceilalti de varsta ei.
Se inscrie in grafice (cred...din ce mi-au zis altii), dar in practica...parca e cam scunda.
Mai sunt si ca ea...dar mai putini.
Poate mi se pare, o sa intreb si pedi sa vedem ce zice.
Isa are cam 95 cm....poate + 1...1 si ceva.
Am masurat-o eu...in conditii dubioase Noapte buna tuturor Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
Alexandra, welcome back! Ne-ai lipsit cu povestile tale . Iar pozele cu Isabel sunt delicioase, as always .
Ver@, si eu am remarcat asemanarile cu Vladutz, si cu Andrei al Danei Pintilie, dar din pacate Dana nu prea mai da pe la subiectul nostru , sa ne mai povesteasca de Andrei ...
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor , si noi ne serbam vineri si acu suntem in goana de cautat cadouri ... daca aveti idei ... share .
Am sa il masor si eu pe Matei si va scriu mai tarziu cati cm are ...
Si am mai pus cateva poze in albumul de 3 ani ... pe tati il chinuie talentele
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
Si ca sa raspund la intrebarea cu inaltimea, l-am masurat pe Matei si are fix 100 cm. Deci daca Isabel are 95, mie mi se pare OK, avand in vedere ca fetitele nu cresc in general asa inalte ca baietii. Si mai e si genetica ... daca tu si sotul sunteti inalti, si Isabel va fi mai mult ca sigur inalta, daca nu ... nu. Evident ca poate sa semene si cu alte rude (bunici, strabunici, etc).
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Ven spune:
Wow, Carmen, Matei e mortal!
Iar tati chiar are talent la fotografiat. Ultima poza e de revista!
Venera , mama lui Markus: -> ->
super mami spune:
Carmen pozele sunt super....poti sa juri ca sunt facute intr-un studio foto. Felicitari lui tati...jos palariuta.
Ma uitam la Matei cat a crescut....m-am uitat la pozele de la 2 anisor. Vai ce fatuca de bebelut avea si acum...e ca un barbatel.
Ultima poza e clar de pus in rama.
Sunteti frumos amandoi tare tare .Despre cm....Matei cum e inaltut...mediu...? In comparatie cu alti copilasi zic ?
Mamici de fetite... voi cat masurati. Adica bebelinele.
Eu am cam 1,62...cred, Iar tati 1,80.
In familie aveam de toate dimensiunile.
Va pup ca ma alearga duduia
Alexandra si Isabelita Isabel