Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Multumim frumos pentru urari. Din pacate noi suntem bolnaviori, otita, rosu in gat si ramasite de tuse.Am fost ieri la doctor si pentru prima data luam antibiotic si face foarte urat. Am anulat si comanda de tort pentru gradinita si vineri trebuie sa mergem din nou la control. Toata noaptea plange ca-l dor urechile dar si picaturile tot cu forta le punem(mai ales cand doarme). El crede ca daca stau eu acasa cu el se va face bine fara nici o doctorie.Dar din pacate eu trebuie sa merg la munca.
Duminica i-am facut petrecerea dar nu prea a fost in apele lui era bolnavior dar nu mi-a spus decat tarziu ca-l dor urechile.
Sper sa scapam cat mai repede.
Sanatate multa pt Matei se pare ca suferim cam la fel.
La multi ani David! sa fii sanatos si ai parte numai de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

multumim mult de urari, suntem deja baietei mari. Azi i-am dus tortulet la gradi, cu lumanari si artificii, a fost amuzant pentru ei. Am pus si cateva poze, daca vreti sa ne vedeti.

La multi ani, Andrei! si sa te faci bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Aldo Daniel La multi ani!
Fabian Stefan La multi ani!

Paul este bine acum, papa si e vesel. De parca ma atentiona ca are ceva si nu vroia sa pape. Maine merg cu el sa vedem cum a ami evoluat si ce mai este. Sper sa fi fost o asistenta bun ain acesta perioada si sa nu avem alte probleme.

Adriana , te-am sunat sa ne vedem in parc la tine. Am fost din intamplare acolo si am spus sa vedem nu vii si tu cu pitici? Imi pare rau ca nu ne-am intalnit.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi, ca frumosi sunteti!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!Sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti parintilor multe bucurii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de pana acum. Cu milioane de scuze ca nu am felicitat si urat la timp....sscccuuuuzzeeeeeeeeeeeeee.
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata frumoasa si plina de noroc.
Cate un pupic extra de la noi.Am fost tare aglomerati, de calculator nici nu m-am apropiat in ultimul timp.
Ca un mini rezumat: am terminat casa (care a iesit draguta, dar tot vreau sa ne mutam ....la un moment dat) si am petrecut cateva zile cu mama soacra....zile bune chiar...ptiu sa n-o deochi ca tare s-a purtat frumos si cu mine si cu tot neamul.
Am mai laudat-o eu data trecuta, dar chiar a fost placut.
Isabel normal ca e lesinata dupa ea, iar cucoana nu mai isi incape in penaj de incantare...deh o iubeste nepoata (cea urata as tine sa amintesc....dar na ca mai am putin si o iert ca-mi facea copilul urat).
Acuma o tine ca seamana cu ea....vai ce frumusete....vai cel mai frumos par pe care l-a vazut....vai vai si iar vai.Cu aceasta mica barfa am incheiat, ca din urma nu am citit nimic. Sanatate puiutilor raciti.
Mateiutu cel frumos (ca am vazut pozele lui ) sa te faci bine repede. Saracutul puiut, las ca se face el mare si tare
Va pupicesc pe toate si revenim si noi zilele astea...mai am cate ceva treaba prin casa...cutii nedesfacute...bla bla bla.
see you
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

La multi ani David!!!

La multi ani Andrei!!!

salutare si bine v-am regasit :)

imi pare rau sa citesc ca majoritatea sunteti bolnaviori :(...pup la pitici si multa sanatate va doresc.

Elena33+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani Adrian Antonio !

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mi-am luat rezultatul final la biopsie. Acuma inteleg eu de ce au refacut-o, ca nu-si dadeau seama din prima care-i treaba. Se pare ca am avut la un moment dat o sarcina extrauterina care s-a rupt si s-a localizat total aiurea langa ovarul si trompa stanga si din cauza ei au aparut chisturile ala multe si mici... Nu inteleg eu multe lucruri, cum naiba de nu mi s-a rupt trompa, cum naiba de n-am avut niciodata vreun semn de extrauterina, cum naiba de n-am patit nimic mai grav... Ma rog... Erau uimiti cica aia pe la spital, medicul meu la fel. Oare cum de-am ramas eu gravida in conditiile in care pe partea stanga am avut ce-am avut si pe trompa dreapta am avut endometrioza????

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileana, eu as zice "ce-i al tau e pus deoparte" .

Ilinca a fost "pusa deoparte" pentru voi ... end of story.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput