Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
'neatza si de la noi! si sarbatoritilor de ieri si de azi!
Avem si noi de povestit o groaza de prostioare de peste zi. Dar am una proaspata de azi noapte: Ilinca a fost agitata, a avut colici, m-am culcat tarziu si am dormit putin si n-am auzit-o la primul mieunat de foame. Dar l-a trezit pe Luk si asta striga la mine: "mami, ia-o ca ma deranjeaza!!!!" Sa ma tavalesc pe jos de ras la ora 4 dimineata, mi-a pierit si somn si tot. A fost a patra noapte cand au dormit in aceeasi camera, dar prima in care l-a trezit si pe Luk.
Is asa de dulci la varsta asta si personal imi pare rau uneori cand il vad cum se maturizeaza de la o zi la alta... Ieri il imbracam sa-l iau acasa de la gradi si-l intreb si eu asa, intr-o doara, cu cine s-a batut azi. Mentionez ca el nu se bate niciodata, nu-i rautacios. Si-mi spune senin: "cu Alexandru". Sa pic jos. Toata ziua l-am tras de limba, dar n-am reusit sa aflu alte informatii despre incident decat ca nu i-a pedepsit doamna educatoare, deci a fost ceva minor.
Sta si se joaca la el in camera si-l aud vorbind singur: "mi-e draga mami, mi-e drag tati, mi-e draga tare Ilinca".
Apropo de relatia cu sora-sa: de regula merg cu ea in carutz cand il iau pe el la pranz de la gradinitza. Dar intr-o zi n-am avut-o cu mine si am uitat sa-i spun ca Ilinca a ramas acasa. L-am imbracat si a tulit-o pe usa afara si cand a vazut ca nu-i carutul cu fata la locul obisnuit a intzepenit. Se uita mirat la mine si parca nu-i venea sa intrebe unde e.
Iar certurile cu el sunt un adevarat deliciu. Eu il amenintz ca daca mai urla fara motiv/daca mai tranteste usi il scot pe holul blocului ca pedeapsa. Si el incepe: "de ce?" Io:"pentru ca trantesti usi." El:"si stau mult acolo?" Io:"stai pana m-oi plictisi eu". El"Da' vii repede?" Io:"vin cand consider ca ti-ai ispasit pedeapsa". El:"da' de ce?" Si tot asa pana ma umfla rasul si ma intorc cu spatele...
Si gata, ca mi se termina acu pauza de cafea. Azi avem zi de curatenie generala si n-am chef de nimic...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Yael spune:
Am scris un mesaj si am dat ca fraiera inapoi si normal ca mi-a disparut!!! Mor! Mai ales cu timpul meu...
In primul rand.... SuperMami, ti-am mai spus ca esti o persoana deosebita? Multumim mult Isabell nu se uita la Dora the Explorer? Dora la Exploradora? O sa invete engleza si mai bine, mai ales ca-i place. Aici e manie cu Dora asta.
Elena, felicitari! Multa atentie si fii prudenta!
Nici nu mai stiu ce-am mai scris.. Of, ce ma oftic... Oricum, mai scriam si despre pitici, ca eu nu-i ating.. decat asa.. RAR... le dau peste manuta sau ceva de genul... Eu sunt personajul bun, bland aici... Insa asa tb. sa fie o mamica, nu? Pe sot in schimb il stiu de frica.... Si la mine vin cand primesc bataita, sau sunt suparati.. etc. De ex. Nardi, cand se mai trezeste noaptea -daca ma duc eu pot sta si o ora cu el pana adoarme din nou, il mangai, il iau in brate... daca zic ca am reusit si plec, urla (ma simte)... insa, daca se duce ta-su... numai cand il vede ca intra in camera (si-i zice <Ce se intampla aici?>), se pune, arunca repede pe burta -ca la armata, si adoarme instantaneu Nici 30 sec. nu-i ia, intra-pleaca. Profitori mici!
Pupici, inchei si mai scriem.... Of, cum am putut sa dau 'Back"? Si de ce?
Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa
adameasca spune:
Yael, in timp ce scriam mesajul ala de mai sus am facut la fel ca tine, am dat back si am pierdut tot. Da' am avut rabdare si-am luat-o de la capat.
Apropo de bataitze, eu evit cat pot de mult, tre sa faca ceva extrem de grav sa-i dau una peste fund. De regula la nervi il las, ii intorc spatele si respir adanc. Dar eu sunt aia in casa mai dura, de mine asculta. Ma infig putin in el cu vorba si de regula se executa imediat. Pentru ca eu sunt aia care aplica cea mai urata pedeapsa ptr el, scosul pe holul blocului ptr calmare. Alta pedeapsa care sa-l calmeze n-am gasit... Si cand ma mai infig in el cu vorba si ridic tonul se uita la mine smechereste si-mi zice: "mami, de ce esti rea?"
Ileana
poze,poze si iar poze...
Yael spune:
tot eu... am uitat sa mai zic ca atunci cand nu ma asculta astia mici, e de ajuns sa le zic 'Il chem pe tati' si se linistesc.
va iar.
Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa
Yael spune:
Yael e foarte emotiva... Pune totul la suflet... Doar daca o certi, sau o pedepsesti (de obicei sa stea la ea in camera, singura), plange cu niste lacrimi.... Si apoi e mielusica, se da numai pe langa tine, te ia in brate, te pupa... face totul sa se impace cu tine (mai putin sa-si ceara scuze.. e cam greu cu asta)... nu suporta sa fii suparat pe ea... Si Nardi plange pana te duci la el sa-l impaci
Cu drag,
Picasa
super mami spune:
Neata din nou
S-a uitat tati la ea in gat si e rosu.
Nu stiu domne cum vede...in 3 sec vede si puncte albe si basici de nu stiu care si rosu. Eu nici daca ma uit de 18 ori nu vad nimic...decat un gat.Si Isa se mai uita la Dora, dar nu-mi prea place mie. Nu stiu de ce
Isabel e cu printesele, cu Tom si Jerry, cu Sandra Bullock si J Lopez.
Am cateva filme cu ele ( am multe comedii romantice cumparate...mantaua mea pt vremea rea ) si ii plac tare cele 2.
Eu cand ma simt....nu fantastic, imi pun unul dintre filmele mele preferate (romantice si vesele ) si-mi mai trece oful.Isa nici nu se uita la tati cand e vreo probleme...poate sa-i zica el orice. In schimb cand ma supar eu pe ea....Doamne ce mai sufera si plange cu tot sufletelul. Mica mea rasfatata, nici nu pot sa ma supar pe ea.
Chiar daca-i zic ..ca mi-a trecut tot plange ca a "suparat pe mami".
Isabella...Nardi e super . Ce-am mai ras
Ileana....no coment cu pustiulica. Si Isabel o tine cu de ce-ul pana ma incuie efectiv si nu mai stiu ce sa-i zic.
Alexandra si Isabelita Isabel
adameasca spune:
Fi-miu nu-i sensibilos mai deloc, il doare fix in fund daca ma iau de el la chestii minore...
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Sa va zic una proaspata, ca pana maine o uit. Copiii mei amandoi in dormitor, Ilinca in landou, Luk langa ea cu ochii la TV. Liniste deplina, prea liniste... Trag cu ochiul, Luk se scobea in nas. Satula sa-i mai atrag atentia il las in plata lui si plec la tati. Dupa cateva minute vine vistorios si zice: "Mami, ia uite ce muc am prins in nasul meu!!!"
Ileana
poze,poze si iar poze...
adriana spune:
Haios
Elena, felicitari].. super.. acuma sa te vaz pe sosea
Paula, am ajuns deja de vreo luna, stem bine, ne luptam cu vaccinurile ca astia au dat iama in bietii copii.. sunt mai multe decat in ro. si obligatorii.
Sa povestesc si eu de Olga mea, care e tare diferita de astialalti doi. Cand ma scoate din pepeni dau vina pe sot, zic ca seamana cu muma-sa
E infipta, incapatanata, totdeauna are un raspuns (potrivit )pe buze, ne pune la punct daca o intrebam ceva, toata ziulica face ceva, are o energie care nu se mai termina.. E tare cocheta, mie nu prea imi place chestia asta si as cam vrea sa-i tai din entuziasm..dar cred ca mai rau as face.. asa ca nu prea stiu cum sa deal cu ea, ma tem sa nu dea intr-o extrema.. Eu nu prea sunt/am fost o persoana cocheta, mai degraba genul baietesc, si acum sa am o fata asa ca ea.. ma cam deruteaza(ca sa nu spun ca ma deprima chiar, cateodata)/Uh.. are si parti bune, e lipicioasa, iubareata tare, nu ma pierde din ochi(mai ales de cand s-a nascut sora-sa) si face o echipa buna cu frate-su.. se joaca tare frumos.. si se mai si bat cateodata.. cam asta e Olguta mea..
Ma duc ca nu stiu ce-i face Corneliei...
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica