Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 17
ver@ spune:
Julia23 - Julia Ana-Maria LA MULI ANI !!! iar cu intarziere sa fi sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si fericire.Adriana asteptam poze de la ziua Juliei
LA MULTI ANI DE SF MIHAIL si GAVRIL!!!
Carmen77 - Matei Gabriel
Catia-Gabriel
Stan Mihaela - Raul Gabriel
Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
paula2003 spune:
Felicitari Elena pentru permis.
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi si mai ales a celor cu nume de Mihai, gabriela..
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
super mami spune:
La multi ani de Sfantul Mihail si Gavril !!!!
La multi ani Mateiutu si Nardi (Gabriel).
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
La multi ani copiilor ce poarta numele de Mihai si Gavril! Sanatate multa si bucurii.
Luka-Puka e racit. Tuseste la greu, muci putini, dar sunt. Si fuse generos si cu soru-sa asa ca si Eva e racita. Deci nu prea e nimic roz la noi.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Elenalove27 spune:
Multumesc mult!!!
La multi ani de Mihail si Gavril!
ciuf, imi pare rau pentru pitici tai ca sunt bolnaviori, pup la ei si sa treaca raceala repejor
eu tremur toata la condus dar trebuie...
Alvarica ma zapaceste , zilnic ma pune in situatia sa isi ia portia de "bataie"...nu stiu ce o sa ma fac cu 2 !
Elena36+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
super mami spune:
S-a trezit Isabel acu' vreo 20 de min sa faca pipi si cand pun mana pe ea....arde groaznic.
Are 39 temperatura si nici un alt semn de boala.
I-am dat un antitermic.....de cand nu a mai avut nimic nici nu stiu ce sa-i mai dau.
Dar e vesela si vioaie....nu a tusit nici macar o data....
Ce o avea ?
Ea a facut pipi si se ducea in pat inapoi.
Mi-a pierit si somn si tot. Elena....eu sunt anti bataita total. Eu si daca tip la ea ma simt prost.
Voi nu mergeti la gradi ? Nu vrei sa mearga ? Poate ti-ar fi mai usor, poate i-ar place si lui.
Ce prostioare face ?
Valeria sanatate copiilor Ma duc sa-i mai iau temperatura....arde tare.
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
Alexandra, exact asa am patit cu Luca intr-o seara. Total apatic si cu chef de uitat la TV. cand pun mana pe el ardea. Dar in rest nimic. Nu arata ca l-ar deranja ceva. I-am dat Tylenol si a doua zi nu a mai avut nimic. Eu am tot stat cu ochii pe el sperand ca trebuie sa se intample ceva. Ca febra asa sa vina singura si sa si dispara imediat nu prea imi venea a crede ca ar fi posibil. Si chiar asa a fost. Nu a mai avut nimic.
Sanatate micutei!
Elena, pai si la noi nu cam trece zi de la Dzeu fara sfanta palmita peste poponeata. Nu i-o dau tare, dar i-o dau. Si stie de frica ei.
Asta-seara eram in bucatarie la gatit, Eva in topaitoarea din pragul usii de la camera lui Luca, iar Luca se juca prin camera. Numai rasete si voie buna. Ce-i drept muzica data cam tare, dar nu-i bai. Copiilor le placea. Pai si se jucara asa vreo ora. Chiar ma gandeam ce bine fuse si pentru mine sa imi fac linistita treburile prin bucatarie. Dupa ce terminai de bucatarit ma dusei in camera sa stau cu ei. Pai butonai la CD-playerul-ala si nu fu chip sa pot modifica volumul. Lucuta meu ce facu ca imi bloca toate tastele. Parca nici una nu mai raspunde la comanda. Chiar ma gandeam ce prostiuta facuse pe ziua de azi. Ete-o.
Va pup si noapte buna
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Elenalove27 spune:
supermami, "bataie" la mine inseamna cate o palma la poponel sau rastit la el...dar degeaba ca am zile cand merge cu rastitul la el si zile cand ma si rastesc ii mai trag si palma si degeaba...oricum incerc sa ma potolesc cu urlatul si trasul palmei ca stiu ca nu este bine deloc pentru ei ca sunt mititei si nu pricep :(...
imi pare rau de frumoasa ta , pup la ea si sper sa nu fie nimic grav.
daca ar fi sa sccriu zilnic cate prostioare face alvarica cred ca nu as mai avea timp de altceva :)...
de exemplu: azi merg cu el si tacsu in masina la cumparaturi.eu conduc , tacsu langa mine si alvarica singur in spate mestereste la centura lui de siguranta ,o desface , il vad in oglinda ii spun ca nu are voie ca ne opreste politia etc...degeaba eu vb eu aud :(...opresc masina , ma duc langa el in spate ii spun ca nu si nu ca nu este bine tralalaaa...degeaba urla ca un disperat ...atunci il dau jos din scaun il plimb putin sa isi revina din plans...il pun inapoi in scaunel si cand sa poresc masina el era deja dat jos din scaunul lui si sarea de nebun pe scaunul din spate...am crezut ca inebunesc, ma gandeam ce ma fac eu cand o sa ii am pe amandoi in masina eu singura la volan si alvaica in spate cu fratisu ...
tacsu degeaba ii zice ceva ca el rade la tacsu...la mine se mai ssperie cred ca stie ca de la mine o ia la cur...
...ca sa nu mai zic ca acasa face ce vrea el si este printul casei iar oricine intra nu are voie acolo sau acolo ca totul este al lui...
gata pup merg la nani ca maine merg la servici...va pup si sanatate.
aaaaah si despre gradinita , l-am dus de 3/4 ori si l-am lasat acolo sa investe sa fie fara mine ,iar eu am stat afara sa vad cu reactioneaza...A PLANS dupa mine continuu pana mi-a spus educatoarea sa il iau acasa ca nu vrea sa taca si nu vrea decit pe mumasa...nu a tacut din gura 2 ore plans continu de fiecare data cand l-am dus...asa ca mai bine acasa cu mine decit sa il vad acolo cum jeleste dupa mine...si sincera sa fiu nici nu il stiu eu bine la gradinita , mai ales ca stiu ca jeleste dupa mine si ma roaga sa nu il mai duc :(...
Elena36+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
super mami spune:
Ha, ha...mai scrieti de prostioare ca-mi plac.
Isabel nu face deloc...prostioare.
Ma si plictisesc domne
Dar serios: nu strica, nu urla, nici prin gand nu i-a trecut sa-si scoata centura , nu arunca cu nimic, doarme cand ii zic, ia medicamnetele de bunavoie(oricare ar fi alea), vine cand o chem, nu fuge de langa mine, .....ma da ce copil am?
Ah, pardon face ceva....are perioade cand bate copii. Acum vad ca i-a trecut, dar cand o apuca....pai da nu se-ncurca.
Cu pumnul, palma sau piciorul....cu ce apuca.
Un pusti a primit un cot in plina figura pt ca s-a repezit la ea sa-i ia bicicleta.
Si cum venea el urland barbateste....Isa i-a aplicat un cot in plina figura.
Nu am batut-o, dar am certat-o. Si s-a calmat pt ca am "obligat-o" sa imparta si sa lase copii cu lucrurile ei.
Adica am insistat. Venea un copil la bici spre ex, ea era in jum se secunda cu "nu dau, al meu" si eu insistam (pana lasa) sa lase copilul sa se joace.
Vad ca a functionat ca nu mai face figura asta.
Dar acu' ca nu mai face nici asta....dubios as putea spune.
Ma duc s-o scuip sa n-o deochi Mai povestiti pliz
Elena nasol cu gradi. Si eu am ceva emotii desi ea pare tare dornica. In gen cand intram intr-un loc cu copii (cluburi pt copii, gradinite...) nu mai vrea sa plece si ar sta fara mine fara probleme. Dar pana la proba practica....am emotii.
Prietena mea ma cicaleste zilnic...sa o duc la gradi. Prietenul Isabelitei merge (or sa mearga impreuna). Ii place si a invatat o gamada de lucruri noi. Ii merge tare bine, dar tot nu ma indur.
I-a mai scazut febra, doarme linistita vad.
Valeria...pai si ce o fi fost cu febra aia.
La o viroza ar trebui sa inceapa cu tuse sau gat rosu, nu ? Se poate asa cu febra la inceput ?Alexandra si Isabelita Isabel