Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by addya
mamaaaa, ce-ati mai scris!
eu la comp, tata plimba piticu!
.................
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!
Si la mine la fel!
Amu' ma duc sa fac un dush pana vin ei de la plimbareala!
Revin!
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
ilenutza spune:
Salutare si de la noi!
Ioana- pupice , sa stii ca m-am dat la fund!hi, hi,hi!dar am HBO, deci recuperez!!!
Sar scutecul trecut din lipsa de timp , sorry!
Pupic pe guritza, no!
Lavi-cartea de somn nu o am in format electronic altfel o imparteam de mult!![]()
Daca m-a mai intrebat cineva ceva, pls sa revina!
Noi noutati nu avem decat in garderoba: niste ghetute bestiale de la piciul, 69 ron perechea si o pilota superba din obor, nici eu nu stiu cum am dat de ea, 50 ron moale si frumooasa, dormi de drag in ea.Asa ca piticul meu doarme de la 7 pm la 8 am de cateva zile de ma minunez si eu!
Apropos, voi la ce ora va culcati copii seara?eu intre 7 si 8.
I-am mai luat si o geaca de ploaie superba de la un magazine din jurul blocului, exact cum imi doream.In concluzie ma declare multumita de cumparaturile astea!
Pupice si noapte buna!
Multumiri speciale pentru Felicia!- stie ea DC!
catalogul l-am luat de la nasa din cta, dar promit sa trec sa recuperez caciula!![]()
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
felicia74 spune:
Ilenutza cu placere! Deci a fost ok. Daca citeai scutecul trecut (ba chiar si asta) aflai ce parere am eu acu despre Quelle
Adyya bravo ptr intrebare: la ce e bun, frate, elasticul ala sau scotch sau lipiciul? Eu nu am Libero ci o imitatie, dar e la fel.
Fug acum sa ma uit la niste tablouri cu flori presate al unei membre DC.
Voi ati vazut ce lucruri minunate ies din mainile unor fete de pe forum? E senzational! Eu parca am 2 maini stangi
PS: Nastea te trec acum in lista. Zi-ne si orasul in care locuiesti.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
bic, cand ma intrebi dk le-am pus asa mari cum le-am inregistrat, banuiesc ca te referi la lungimea filmului, nu la rezolutii etc caci astea nu le modific. cu privire la lungime in general da, asa le-am tras. dk vreau sa pun pe net doar o bucatica din filmuletul inregistrat pe camera, il tai in bucatele din camera, eventual mai intai il copiez intreg in pc, ca sa-l am si in varianta intreaga si apoi tai originalul in camera in bucatele, unde vreau eu. nu stiu programe pe net care fac asta, trebuie sa existe, dar vezi dk nu cumva si camera ta face asta.
da, poetul este cam escroc, v-ati dat seama bic si pischi...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Mda, asteptam sa scrie Joy, dar cred ca saraca numai chef de forum nu are acum: asa ca iti transmit si eu condoleante, sa-i fie tarana usoara tatalui tau!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
simona dragusin spune:
Fetelor,va rog sa ma ajutati!!!
Patricia tuseste f rau,acum vreo ora a apucat-o si HUMEXUL IL VOMITA.
POT SA-I DAU STODAL???
MULTUMESC.
DACA MAI CITESTE CINEVA PAGINA ASTA(ca mi-a aparut mesajul decalat) VA ROG,POATE MA AJUTATI!
SIMONA si PATRICIA
simona dragusin spune:
FELICIA multumesc
Am gasit un subiect mai vechi pe dc dar era vb de un copil de un an.
Si mamica respectiva spunea de 2 ling. pe zi.Dar nu stiam daca se poate da si pina intr-un an.(eu il aveam cumparat pt sotul meu dar nu mai am prospectul)
Nu a avut nimic,nici un simtom,pina acum o ora dar de atunci tuseste si ii curge nasucul.I-am dat si nurofen,5 ml.
Si am sunat-o si pe vecina mea sa o intreb in eventualitatea cind as avea nevoia daca ma poate duce la spital.
Si categoric ca ii voi face scandal sotului meu sa termine cu plecarile ca-i f greu singura...si eu sint si panicoasa...
multumesc inca o data.
SIMONA si PATRICIA