Sarcina si vasectomia....
Nu stiu daca postez acest subiect unde trebuie daca nu rog moderatorii sa-l mute....
Am o prietena a carui sot si-a facut vasectomie in luna februarie si acum nu i-a mai mai venit ciclul.Este ingrijorata ca ar putea fi insarcinata.Pana sa-si faca testul m-a rugat sa va intreb pe voi daca exista posibilitatea ca sa fie insarcinata sau poate fi doar o dereglare.Dupa vasectomie sotul ei ar fi trebuit sa mearga la un control dupa 4-5 luni dar nu a fost.S-a mai intalnit careva cu situatii de astea sau ati auzit???
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
Raspunsuri
marimar spune:
Sint rare cazurile dar e posibil !
Citi copii are si ce virsta are ea?
Sa-si faca un test de sarcina !
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
sympa spune:
Mersi Marimar pentru raspuns.Pai tocmai asta e problema.....ca are 2 copii nascuti prin cezariana si pentru al treilea ar trebui sa astepte cel putin 5 ani si nu a trecut nici un an de la ultima nastere.O sa-si faca testul...sa fie ea sigura....
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
marimar spune:
asta cu anul de asteptare de la ultima cezariana nu e o mare problema!
Am o prietena care dupa primul copil nascut prin cezariana l-a nascut pe al doilea la 1 an jumate VAGINAL !
Daca asta e singura problema, sa nu-si faca probleme !
-------
Lemoni spune:
Unul din prieteni nostri si-a facut vasectomie de curind si urma sa mearga la doctor dupa 3 luni a zis el sa vada daca e ok ,dar am auzit cazuri cand merg dupa 6 luni,deci Normal stiu ca doctorul iti spune sa folosesti alte metode pe o periaoda de 3-6 luni .Nu stiu ce sa zic dar sunt tare curioasa ca vreau si eu sa il triemt pe al meu.Sa ne ti la curent te rog.
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by marimar
Am o prietena care dupa primul copil nascut prin cezariana l-a nascut pe al doilea la 1 an jumate VAGINAL !
-------
problema nu ar mai fi a 3.a cezariana...pb.este ca un uter taiat de 2 ori nu suporta atat de curand o noua sarcina...
Gabbriela spune:
www.vasectomy.com/index.htm" target="_blank">totul despre vasectomy.. sper sa va fie de folos...
Da am auzits i eu cazuri in care ceva nu a mers bine cu acea procedura si au ramas iara grviduti acei cumplu.. trebe mers la medic si verificat sa vada daca totul e ok.
dupa cum stiti nimic nu e 100 % eficient contra unei sarcini... numai abtinerea de la...
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by anca tanasicaquote:
Originally posted by marimar
-------
problema nu ar mai fi a 3.a cezariana...pb.este ca un uter taiat de 2 ori nu suporta atat de curand o noua sarcina...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Al meu a suportat! Si sper sa o mai suporte si pe a patra

Donia spune:
quote:
Originally posted by bagoiuquote:
Originally posted by anca tanasica
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Al meu a suportat! Si sper sa o mai suporte si pe a patra
Irina & trupa
Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.
La ce interval au fost sarcinile, Irina?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by Donia
La ce interval au fost sarcinile, Irina?
Fix la doi ani. Sa fi calculat si tot nu ne iesea asa. Toti trei sunt nascuti in luna februarie, la diferenta de cateva zile: 2001, 2003 si 2005.
Donia spune:
quote:
Originally posted by bagoiu
Fix la doi ani. Sa fi calculat si tot nu ne iesea asa. Toti trei sunt nascuti in luna februarie, la diferenta de cateva zile: 2001, 2003 si 2005.
Irina & trupa
Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.
Dragut, sa va traiasca! Si tie succes daca iti mai doresti copii. Stiu si eu pe cineva care a avut trei cezariene tot la interval de aproximativ 2 ani fiecare si nu au fost probleme.
Multumesc pentru raspuns!
Ma gandeam ca acum e pe forum o graviduta care a ramas insarcinata avand trompele legate, dar nu si sectionate, ori la vasectomie se presupune ca e vorba de o sectionare, taiere... Dar cine stie?