Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 28
Ramona J spune:
Corinadana uitasem sa spun de gluten. In principiu nu e rau neaparat, insa exista persoane care au intoleranta la gluten si de aceea il evita. Copiii nu pun in greutate, sint agitati etc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Ramona .Niciodata nu am stiut.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Mai bine, nu e tocmai placut si e si o componenta genetica la problemele astea.
CRISMIR spune:
Fetelor,am si eu o intrebare...care imi zice unde sa intru pt bilete de avion IEFTINE,...vrem sa mergem la Chicago de revelion,de pe 30 cateva zile...dar vreau bilete ieftine
Va multumesc si va pe toate!
RAMONA bafta cu casa!
Mei,da ce preturi la case in LA..am mai auzit eu ca sunt scumpe in zonele alea dar chiar asa...si aici sunt case de milioane de $ dar stai pe malul oceanului sau la canale(foarte aproape de ocean)...insa gasesti si la preturi mai accesibile la distanta mica de cele mentionate mai sus,si tot in zona buna...insa costa cam 450-500.000 ,mie tot mult m-i se par...mai ales ca au 2 dormitoare doar....da,e de mers la voi in Texas sau chiar si in Chicago am inteles ca e ok?!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
sinzi_ana spune:
Mirela, vrei sa vii cu noi??? Radu iti gaseste cele mai ieftine bilete daca te intereseaza!!!!
Pleaca acum pe 23 la Washinton sa isi schimbe pasaportul....hihi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2985461600087737923eHeifm
Asa ne-am distrat noi azi la Butterfly World!!! A fost super, dar cald....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Siminaf spune:
Si aici se gasesc case la preturi rezonabile si in zone bune. Doar ca nu se cheama "LA" sau "BH" sau "Hollywood". Dar totusi la distanta mica de Ocean, de munte sau de principalele puncte de atractie.
Ramona J spune:
Uite ca n-am stiut asta Simina, inainte sa ne luam lucrurile in spinare...
Ne gindisem la un moment dat la San Diego, dar nici acolo nu e tocmai ieftin. Ne place aici, dar era frumos sa avem munti si oceanul la indemina.
Mirela, multumim de urare. Am invatat toate listingurile pe de rost.
Cred ca Dallas e mai ieftin decit Chicago, acolo preturile sint (erau) in crestere. Dar nu as sta acolo ca sase luni pe an e ger si in rest e umezeala. Plus vintul proverbial...
Pentru bilete eu caut pe mai multe sites si compar (expedia, travelocity etc.) Poti sa cauti deals pe www.travelzoo.com si de pe siteul asta poti verifica pretul de la mai multe companii.
Simina, tu conduci acum? Ca eu am inceput, nu am de ales...Nu e asa rau, dar nu merg mai departe de 2-3 miles de casa, ca ma apuca panica.
corinadana spune:
Ramona San Diego cred ca i scumpicel. Este un oras frumos la ocean unde clima e superba. Mai buna ca si aici. Nu s caldurile f mari si nici f rece. F. multi patroni de aici din zona au case n San Diego.
Ieri am jucat handball cu Raluca la scoala, au un soi de pereti in care tot dai cu mingea cand unul cand altul ( aici am vazut chestia asta prima data) si acum am febra musculara.
Va pup!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by Bic
corinadana, pai noi nu ne mai gindim la casa. Si e si mai si decit la voi in L. A. he-he, la L.A. iti mai poti permite. Dupa ce am studiat intens, noi am ajuns la concluzia ca e o prostie sa-ti iei casa cind diferenta dintre chirie si mortgage e foarte mare. Pe termen de 30 de ani, iesi mult mai bine daca diferenta de bani o economisesti si o investesti. Casa nu merita decit daca e investitie.
Bicule, nu-i asa. gindeste-te ca banii pe care-i platesti ca dobinda la banca, care in primii ani constituie marea majoritate a platii lunare spre banca se deduc de la taxe. Chiria nu se deduce de la taxe. Apoi, in timp, valoarea casei creste, salariul tau creste, imprumutul ramine acelasi.
In citiva ani (5, sa zicem) casa ta poate creste cu 40% din valoarea ei. Adica este o investitie excelenta. O casa de 450.000 acum 6-7 ani acum e 750.000. In plus, acum nu mai platesti taxe pe venitul pe care il iei din vinzarea in profit a casei. Mie mi se par conditii excelente pentru a investi in casa ta.
Diferenta intre cit platesti pe chirie si cit ai plati la casa ta si care iti ramine in mina daca stai cu chirie undeva e tare usor sa se duca pe apa simbetei. In ce oare poti investi ca sa ai un return de 30-40%? Daca-i tii in banca ai un 2-4%.