Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Babee, eu am trimis multe pachete acasa de aici cu "Express mail" care ajunge cam in 5 zile. Nici eu nu am crezut dar asa a fost!
Express mail e ceva mai scump dar merita. Global mail e mult mai scump dar ajunge in 2-3 zile. Asta e cu USPS.
Cu UPS e mai scump intr-adevar si merita sa trimiti doar documente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele cine ma juta si pe mine cu engleza, imi dati si mie o febra musculara, am vrut s o traduc muscle fever dar mi e sa nu dau cu nuca n perete.

Multumesc!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

muscle soreness, muscle fatigue
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by gologanii

Buna americancelor!
Va scriu din Bucuresti cu urmatoarea rugaminte.Ce cadouri ati dori sa primiti de Craciun din Romania (sper sa existe asa ceva)? Ne intalnim cu nasii nostri(romani stabiliti in America) de Craciun si poate ma ajutati cu vreo idee: ei au cam 35 ani, cu doi baieti de 5 si 8 ani.
Va pup,
Multumici!

sandra

Pe mine ma incinta teribil cadourile pentru Marcu. In special cele care imi aduc aminte de propria copilarie. Pufuleti, fondante si alte dulciuri specifice (se mai gasesc cip??), jocuri pe care le aveam cind eram mica, carti de autori romani pentru pitici.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

eu mi-as dori o ie sau o tapiserie pentru mine...

pentru copii -nu stiu, o carte in romana pentru cel mare, poate...il intreb.

edit: a si sa ma astepte cu muschiulet tiganesc, pastrama, cas si urda, telemea si icre, salata de vinete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si cu un mititel, doi .

Multumesc Andrada! Ma gandeam eu ca zic o prostie. M ai salvat!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ah...am si io o intrebare intrebatoare...
Tre sa ii fac lui David vaccinul de rubeola(e pojar?) care aici e obligatoriu...singura posibilitate sa nu i-l fac este sa refuz din motive religioase, si tre sa ajung la o clinica care face astfel de foi "albastre"....
Dar sunt in dubii...sa il fac sau sa nu il fac???

Voi ati vaccinat copiii cu toate vaccinurile???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

toate, mai putin cel de gripa-pentru care tot ce a trebuit sa zicem a fost un nu hotarat...din cate stiu eu aici nu se mai folosesc componentele care erau "suspecte" ca si cauza pentru autism, si de obicei vaccinele au mai putine reactii adverse decat boala ...cred ca se cere de fapt MMR-(pojar, pojarel(rubeola), oreion)
te vei lovi de hartogarie peste tot- imigrari, scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinziana, ma mir ca nu a facut inca din Romania Priorix sau Trimovax, ca era si acolo obligatoriu, si nu de ieri, de azi. Eu i l-am facut lui Deiu, iar aici a facut rapel cind a intrat la gradi, in 2004 prin primavara.

Asa cum a spus si Anamaria, este un vaccin sigur si foarte eficient. Chiar daca Deiu a facut o forma usoara de rubeola prin primavara asta (a propos, rubeola e pojarel, nu pojar, aia e rujeola), eu zic ca am facut bine ca i l-am facut.

Cu altele nu-s nici eu de acord: cu antigripalul, cu antivaricelosul (inca nou, mie mi se pare cam nesigur). Dar asta este deja alta discutie.

Pupici la pitici mici si voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Uf...acum sunt un pic in ceata...
Am facut ROR-ul in Romania...

chickepox - e rubeola?
Parca chicken pox il am de facut...(oricum ceva ce nu era obligatoriu in Romania...)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput