40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Kuki, multumesc , m-ai facut sa zambesc...
Stii,apropo de sugestia cu palaria, toata viata mi-am dorit sa port asa ceva, dar nu ma prind deloc, dar absolut deloc, chestie care ma supara tare. Am incercat diverse modele si marimi, cu boruri si fara...nik! Mai am si gatul scurt si am sperat ca macar una dintr-alea cu borul mic la spate si mai mare in fata mi s-o potrivi, dar n-a fost bine nici asa. Admir sincer doamnnele care pot purta palarii, tot respectu' meu...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Exact acum cateva minute mi-a dat prin cap ca trebuie sa le las singure: fetita si bunica sa fa ele temele iar eu sa rezolv problemele mele pe care nu le rezolva nimeni. Deja ma simt mai bine! Ce magne B6 sau mai stiu eu ce... asta e solutia.

Gabi - da, atunci sunt nascuta .

In rest imi cer scuze nu am timp sa citesc din urma asa ca voi incerca de acum sa imi dau seama despre ce este vorba.

O zi frumoasa sa doresc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Vineri ma bucuram ca e vineri si vine week-endul.Am muncit pe branci sa-mi termin treaba,m-am luptata cu raceala si seara abia ii asteptam pe toti acasa sa ne odihnim.Se deschide usa,fimea cu o fata lunga si palida..."mi-e rauuuuuuuuu,am racit".Nas infundat,ameteli,stare de voma,dureri in gat,i-am dat repede un nurofen,ceva de papa si am bagat-o in pat.Ufff,sper sa treaca repede.Se deschide usa iar...barbatul..."mi-e rauuuuuu",aoleu si el e racit,nurofen,papa,baie fierbinte,mofturi,toane,pe el nu pot sa-l pun in pat.
Pe la 12 noapte am reusit sa-i doftoricesc pe amandoi si sa-i culc,ma bag si eu in pat.Nici n-apuc sa atipesc ca vine fimea,"mi-e rauuuuu,nu pot sa respir,ma doare capul".Am facut noapte alba intre doua dormitoare,schimba-i,trateazai,cautale-n coarne.Dimineata erau ca niste flori pleostite dar plini de viata si asteptau sa-i doftoricesc iarasi.Simte-am ca ma scurg.A trecut si sambata iar azinoapte fimea a avut cosmaruri,de la febra,de la stres,naiba stie de la ce a urlat toata noapte,iar am facut noapte alba.
E duminica si casa mea e ca spitalul de urgenta.Am reusit sa fac cumparaturi si cand am venit acasa urlau ca nebunii ca le e rau.M-am enervat cumplit.De mine cine are grija,si eu am gripa si nu mai urlu la nimeni,si pe mine ma dor toate si nu ma doftoriceste nimeni,nici nu ma menajeaza,nici nu ma intreaba,trebuie sa fiu fresh tot timpul.
Parca suntem o casa de nebuni.Mama ei de gripa americana,vietnameza sau de care o mai fi ca eu nu mai pot nici sa gandesc si maine e luni si ma vor lua clientii de proaspata.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Helooooooooo fete dragi de +/- 40.
Ma tot gandeam cum sa imi fac "intrarea" in grupul vostru atat de simpatic cand, dand o "rasfoiala" de ultima ora vad ca deja am fost introdusa, ba sunt si chemata la apel!
Maria iti multumesc si ....iacata-ma. Cu o precizare, nu sunt fosta frantuzoaica ci una exilata la batavi
Deci fetelor va citesc cu drag cat apuc si incerc sa vin si eu la cafelutele voastre din cand in cand daca ma acceptati of course.

Si apropos am citit un pic din paginile precedente si....mi-ati facut o pofta cu pizza voastra de nu pot sa va zic.

Se cuvine si o prezentare scurta pt cine nu ma cunoaste: ma incadrez inca la -40, sunt mami de bebelina nazbatioasa de 11 luni, sunt aterizata de 3 luni pe la batavi unde cred ca o sa si raman din cauza de job de sotior si...cam atat cu prezentarea ca nu mai stiu ce sa zic.

Va

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

alinaxeni, multa sanatate, esti tare! bine ca i-ai pus cat de cat pe picioare.

bb_alinus, bine ai venit... nici eu nu-s veche... de vreo zi, doua, doar.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bb Alinusho, ne-ntalnim si aici, bine ai venit !
Alinaxeni, sanatate multa la bolnaviorii tai !
Frigut pe-aici si plictiseala.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Vine copilul de la pregatire: mamiiii mi-e rau, mi-e frig, am racit
Era bine dimineata, acum cu fiecare ora care trece, abia vorbeste, ii curge nasul...ma duc sa mai citesc o data ce-a scris Alina sa vad ce mai urmeaza. Bine ca am doar unul de doftoricit.

Bine ai venit Alinus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara fete frumoase!

maaaaaaaaaaama cit mi-ati lipsit!!!!!!!!! ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!de toate fara exceptie!si cit de vorbarete ati fost!

bun venit kiss, cristina, doina si alinus!

de azi dimineata tot citesc si nu mai stiu nimik acu' le incurc pe toate...in capul meu e multa pizza, vinuri,tipi mishto in poze, petreceri, dansuri orientale, bilete de avion, supe, poezele( pup poetesele ca tare m-ati inveselit) si multe altele, toate amestecate, nu mai stiu care cui revine....in fine mi-ati lipsit tare mult si ma scuzati ca n-am mai fost pe aici din cauza unor pb tehnice la calculator pe care abia azi dimineata le-am rezolvat, si de atunci tot va citesc.

kim multumesc ca ai intrebat de mine!

liliana(polux) imi cer mii de scuze, PM-ul azi l-am vazut si te rog sa-mi spui daca ai rezolvat cu biletele si daca mai ai nevoie sa merg la agentie sau sa sun.

soni ce conteaza unde postezi iubita mea ca noi oricum citim tot ,deci nu mai fi suparata ca pe tine te citim in capul oricui ai iesi.

kuki citi ani are fiul tau? ce emotionant draga mea momentul acela.....in mine cred ca ar fi crescut ficatul de drag!

nema esti mortala draga mea! ador toate postarile tale!

PUP TOATE FETELE PE CARE NU LE-AM MENTIONAT FARA EXCEPTIE!(va cer scuze si promit sa recuperez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ieri mi-am facut curaj si m-am bagat in flori. Trebuiau schimbate ghivecele la cateva, separat la cateva radacinile in mai multe ghivece ca cresteau de-a valma, completat pamant, ce mai, distractie mare. Ne-a luat mai mult timp decat credeam, am facut tot pamant de flori prin bucatarie si balcon, Andrei era ca un titirez printre noi si se si criza din cand in cind. In final arata mai curatel si aerisit balconul meu si nu mai am treaba cu florile pana la primavara, doar sa le ud si ceva ingrasamant poate. Chiar am mai facut loc sa mai cumpar vreo doua Cind o auzi Costi...
Drept e ca de cand e Andrei am cam neglijat florile si incepusera sa se jerpeleasca, mi-era mila de ele.

Sa va mai arat niste poze facute ceva mai devreme, ca sa vedeti si www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=5" target="_blank">balconul dupa ce am bibilit ghivecele si florile. Andrei face www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=3" target="_blank">inspectie si ia www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=2" target="_blank">piticii de nas. Cand intra in balcon striga "tiiiiiiii" foarte ascutit, adica "pitiiiiciiii"

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Iata ca m-am intors!

Mi-am "recuperat"copilul,intreg,sanatos si super sensibil(cred ca intra la pubertate si nu prea stie ce se intimpla cu el,astept sfaturi de la fetele ce au trecut prin asa ceva),mi-am vazut scumpetea de nepotica,surioara,cumnatul etc.Eu am o stare de bine desi ma framinta putin problemele"existentiale" ale copilului,pe care v-o trimit si voua.La noi e o vreme superba de toamna,asa ca toata lumea s-a gindit sa iasa la plimbare,deci strazi super aglomerate.CARMI,sa stii ca am fost pe "teritoriul" tau(aproximativ).

KUKI,da ce papile gustative super-dezvoltate are al tau copil,de-a simtit ca s-a schimbat bucatarul!Sper ca v-ati distrat ,frumoasa relatie voastra.Al meu copil asa m-a strins in brate cind m-a vazut,dar nu ma mai lasa sa-l pupacesc.Multa sanatate copilului si spor la invatat.

ALINA,si copiilor tai sanatate,de asa suntem noi,tot timpul "trebuie" sa stam in picioarele lor,nu prea conteaza cum ne simtim noi.

CARMEN,nu te-am mai "vazut" de mult,sper ca ERIC e ok.
LU,ce ma intereseaza pe mine,asa ca o concluzie generala mai mult,unde este situat invatamintul gimnazial in Franta comparativ cu Romania,si cum privesc francezii acest tip de invatamint(nemtii vad invatamintul gimnazial ca pe o sperietoare,totul e greu si...)
NEMA,sper sa te odihnesti macar duminica.

Mi s-a blocat neuronul,nu mai stiu ce voiam sa spun,pup toate fetele!
Mi-am mai amintit ceva,PORUMBELUL,eu exact asa mi te-am imaginat,cu parul lung,impletit in coada la spate(si negru).

Poate mai revin!

Dana

Mergi la inceput