40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Midineataaaaaa
Iar am inhatat cafeluta, saru'mana cui a preparat-o, scriu repejor, pana nu se trezeste domnu' si stapanu' meu ca tre sa plecam pe undeva. Voi sa n-aveti fo impresie ca ma scoate la plimbare, tre sa mergem sa catam un frigider, ca al existent trage sa moara incet si ireversibil.
Iar cu liniute multe:
- Craciunita, te duci matali la pag 16 si faci clic pe pofticiosu' ala din mesajul meu, sa vezi jmekerie cu tikie:-) N-au ajuns chiftelutele, cre ca iar e posta-n greva. Da' mai astept. Io de ce nu poci pt ca sa vaz pozele tale?
- Carmi, io lucrez cu acel cupilutz mumos de cateva ori pe saptamana. Io stiu de ce-si scot copiii sosetele: ca sa respire mai bine Pe-asta o stiu de cand era nepotu-meu mic, el asa respira, cu labutele goale pe gresie!
- Kiss, hi hi hi, io mi-s Buna dimineata Si acu', dupa marturisiri publice, sper sa nu ma trezesc banata Deh, respectul asta pt ierarhiile virtuale nu mi-a fost insuflat cand eram mica, iar acu' e prea tarziu! O sa-i spun mamicii pustiului ca v-a placut de el, nu numa' ca-i frumos foc, da' mai e si vorbaret, eu ma delectez cu el Si pisicu' e fetita:-) O cheama Carbone pen'ca n-a vrut conjointu' sa-i zicem Alba-ca-Zapada, ca cica mie-mi place sa confuzez populatia:-)
- Kuki, ce sa zic cu modelu', mie mi-e ca-l inveleste alt model, nu stiu nimic precis-precis, da' am io asa un feeling E mortal puiu' tau
- Mik, io de mult vreau sa te intreb o chestie rusinoasa: la tine ziua n-are tot 24 de ore? Cum reusesti tu sa te-mparti intre toate cele cate la faci? Oare o fi egzistand fo reteta de refuzat socrii, ca la mine se apropie al 3-lea Craciun pe care-l voi petrece protapita pe-un scaun incomod in casa cu molii, ascultand istorisiri din alt veac, populate de persoane care nu mai exista de cel putin 40 de ani...Mai facem si-o mie de km pana acolo, cu pisica mea senzitiva, care are rau de drum lung si inutil... Cred ca ar fi o idee sa gasesc pana atunci un CDI si sa ma dau obosita tare. In ce-l priveste pe nenea, e francez de souche:-)
- Nema, daca te rugam flumoooos di tat, ne dedai si noua reteta de supica? Aaa, cu vinu', io prefer un Cassis
- Nomi, imi iau mucenicii indarapt:-) Kuki ii daduse lu' Lu o ciorba de covrigi si mie mi-a plouat in gura si gata confuzia! Zisei, cupilutu' mumos nu e al meu (vrabiamihaiviteazu'), eu doar lucrez cu el. Pot sa cer si eu a vedea poze cu Ghiompirica? Tre sa fie un adevarat daca fuge pe fereastra Io cred ca nu-s normala, cand dispare Carboana mai mult de 2 ore, ma apuca fibrilatiile Bine ca macar imi dau seama! Eu m-am lasat de fumat, se poate! Iar consortu' cica fumeaza numa' sambata seara si duminica, vai de lume! Sa-ti spun cu starile astea: eu am luat de la farmacie un pliculet cu clorura de magneziu de 20 gr, am dizolvat pulberea intr-un l de apica, am tras cate-o dusca in fiecare dimineata, timp de 20 zile, cu cate o vit C drept bonus. Iar un psy mi-a zis ca nu stiu sa respir Asa ca ma duc io frumusel la sala si fac gimnastica si ex de respiratie de 2 ori pe saptamana, aerisesc bine casa, ii trimit undeva pe aia la care fac alergie (macar in gand), nu mai fac vizite din obligatie si nu mai invit pe nimeni din obligatie, incerc sa evit contactul cu oameni care nu ma inspira prea mult, raman politicoasa, dar invat sa spun si NU, ma gandesc la toate lucrurile frumoase care mi s-au intamplat si care mi se vor mai intampla, imi spun ca-s numai o fiinta umana si ca fac si eu atat cat pot. Nu-s perfecta si eu ma plac asa cum sunt! Cui nu-i place sa scrie acasa! Incearca si tu figura cu magneziul, n-are gust bun, dar face bine! Curaj!
- Cicina
- Lu, cica noroc! Care? Nenea frumos e platibil la ora, noi ni l-am permis o dimineata intreaga pt poze, timp in care a schimbat jde mii de tinute. De la un sezon la altul se perfectioneaza:-) Aaa, faza faina: termina maestru' de impozat, se gateste fat-frumos, dispare dupa ce ne face bizzz la toti si la interval de cateva ore al meu zice: Vaaaai, iar am uitat sa-i iau coordonatele, la primavara iar alerg dupa el prin agentii (ca baiatu' schimba cateva agentii pe an)! Io de colo: N-alergi, ca mi-a dat cartea lui de vizita
Si tu nu mai induce lumea in oroare, ca de cand ne-am vaz't noi ultima oara eu am mai luat fo 2 kg
- Ana-, sa curga rauri de sampanie: Bravoooo Sa fie-ntr-un ceas bun si sa-ti aduca noroc!
A scapat careva nenominalizata? Iertaciune Voi stiti ca ma gandesc la voi toate (icon cu ganditoarea)
Io de ce n-am adrese? Vreau sa am adrese!!! Am zis!!! Pliiiiiiz!!!!
Nu stiu de ce nu-mi apare optiunea de pm...
Va-mez de nu va vedeti si va urez o duminica magnifica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

neatza pe batrinul continent si pe linga! nu reusesc nicicum sa ajung la zi cu raspunsurile si am o gramada de spus; acu o s-o-ncerc de la coada la cap, daca invers n-am reusit

Porumbelu,

da, pizza virtuala mi-a tinut de pofte si azi am facut supa de butternut squash (dovleac in forma de para) a Adrianei, la care salivez de acum o luna de cind am cumpareat dovleacul. Iar supa crema de broccoli se face in 10 minute, fara foc, cum scrie in reteta. Am o colectie de retete fara foc, exista o intreaga teorie despre raw food si binefacerile ei pentru sanatate, asta cu supa crema de broccoli este in plus si foarte gustoasa, eu mor dupa ea. Doar ca evident ca ingrasa ca avocado are multa grasime in el

Adrienne,

daca citesti aici sa stii ca am niste nedumeriri la reteta ta: cum reusesti tu sa cureti dovleacul de coaja si mai ales sa-l tai cubuletze, ca la ora unu noaptea cind am ajuns acasa si m-am apucat de facut supa era ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit. Si mai ales de ce trebuie taiat cubuletze daca tot fierbe repede si bine si apoi il pasezi????

si aaa, chestia cu piinea m-a dat pe spate ca n-am priceput de ce vrei s-o fierbi in supa, poate s-o faci crutoane, asa ca am pus un cartof.

Kuki,

era sa scriu cind ai postat da n-am avut pauza - te-ai si repezit imediat sa remarci ca n-are mustatza, las ca stiu eu!!! Da' sa stii ca mie mi se pare cam infumurat tipul. Nah, ca si aici am inceput sa fac mofturi Si fiindca editez, adaug ca am vrut sa te prind din urma inainte sa faci 2000 da' n-am apucat, te iau la 2500(de postari, ce credeati?)

Maria,

cred ca poza pe care o voiam nu e in alea de la tine dar ma uit si-ti spun care e ca am gasit-o intre pozele cu uritulalacarearelipicilaKukisimaiaresialunitzepeburta

Craciunitza,

multumin de info, stii care e trendul la $ si la cit va ajunge eruo/dolar dupa ce intram in UE? Se schimba cumva?

urmarea in episodul urmator ca e deja spre dimineatza si sper sa mai prind un pic de somn -

Luuuuu,

apropo de somn ai atita blindetze in tine ca si mie mi-ar placea sa fiu iar copil si sa adorm in bratele tale - na ca am zis-o

aaaaaaaaaaaaaaa

Aia mica

si sa te duci neaparat la doctor

va pup pe toate

nah ca mai am ca mi-am mai amintit -

Cicina,

si eu zic ca ma pricep un pic la vinuri - la alea italiene mai ales la cele din sud, din Puglia, unde am degustat mare parte iar in rest preferatul meu, deasupra Bordeaului, e Chianti (toate negre, binenteles, nu roze sau albe) roze imi place doar Busuioaca de Bohotin si Sampania Muscat Ottonel care se facea la Panciu intr-o alta viatza

Pisi-Pisi

sper ca ti-au trecut vinataile - daca nu, pune piine muiata in spirt si lasa peste noapte

si bienvenutti la noile prietene:

Kiss doar tie cred ca nu ti-am spus inca, la CristinaT am apucat da' parca mai e inca cineva - uf, ma culc gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

uf, uite ca si Maria zice ca vrea reteta asa ca sunt ca-n vorba aia cu "daca doi iti zic ca est beat du-te si te culca" - Porumbelu, scuze ca te-am trimis s-o citesti cind de fapt eu nu o postasem, eram convinsa ca am pus linkul

deh, scuzabil -virsta- ieri am ajuns acasa, am descuiat usa si inainte sa intru m-am intors sa ma uit sa vad ce fac florile pe care le-am plantat saptamina trecuta - cind m-am intors si am ajuns in fatza usii din nou mi s-a strins inima: era descuiata - pe bune ca am crezut ca au trecut hotii pe-acolo deh, daca-s cu gindurile in alta parte! Eu desi nu-s blonda am reusit faza sa-mi caut celularul sunindu-l de pe fix (si facind bagajele si zeci de alte lucruri in timpul asta) si cind in sfirsit am dat de el si suna, am si raspuns

Asa ca pina nu uit de ce m-am intors sa va pun reteta de supa, scuze ca dau doar linkul dar de acasa merge greu dial-up-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66850&SearchTerms=avocado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Buna dimineata si de la Bucuresti.
Temperatura este 13°C
Soarele rasare la 7:30 AM si apune la 6:31 PM
1 usd = 2.7932 lei, 1 eur = 3.5062 lei
Trimit adresa in mp

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Creste dolarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

nema...marti dimineatza am programare la doctor...incerc sa-l prin de 2 luni..sper sa ma lase de la serviciu....(desi e cam devreme)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:
Originally posted by lu.more

quote:
Originally posted by CristinaT
7 aprilie

Adicaltelea sa inteleg ca a aparut cineva care, in sfarsit, ma intelege intocmai cand mai fac una-alta.
Iar voi sa intelegeti ca pe 7 aprilie o sa beti de 2 ori mai multa sampanie !

super....

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

CristinaT, am pierdut firul... sa inteleg ca ziua ta e in 7 aprilie? Daca da, te trec pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

nema...marti dimineatza am programare la doctor...incerc sa-l prin de 2 luni..sper sa ma lase de la serviciu....(desi e cam devreme)....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru ALEX

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Of, iti tin pumnii sa nu fie nimic grav! Si sper sa n-ai probleme nici la servici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by nematics

Da' sa stii ca mie mi se pare cam infumurat tipul. Nah, ca si aici am inceput sa fac mofturi

Nema, Traficant pe DC

Da, da...vulpea cand n-ajunge la struguri...
Si mie incepe sa mi se para infumurat

Nu bea nimeni o cafea de dupa-amiaza cu mine? Americancele cand se trezesc? Mor de invidie cand ma gandesc ca la ele abia incepe duminica si la mine e pe sfarsite.

Gabi, am niste stafide. Sa ti le dau sa le arunci in masina de facut cozonac? Poate asa m-oi lipi si eu de-o feliuta cat sa mi-o asortez la cafea.

Porumbela, nu te credem cu parul ala pana la brau impletit in coada si nu mai stiu cum. Vrem dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Pe cat de frumoasa si blanda a fost vremea ieri, de Sf. Paraschieva, pe atat de mohorata si friguroasa e azi. E ultima zi din " Sarbatorile Iasului" si as fi vrut sa ies un pic in oras cu copiii, dar e prea frig si bate vantul...Eu inca nu m-am acomodat cu frigul, nu imi vine la indemana sa ma imbrac gros nici in casa si nici afara si e frig rau in ambele...

Imi cer iertare ca nu voi raspunde bucatica cu bucatica tuturor, dar mezinei trebuie sa ii spun ca ma bucur mult ca are slujba. Sa fie cu noroc! Stiu ca tre sa mergi la doctor, dar vezi tu, nu prea da bine sa faci asta din a doua zi de slujba. e posibil si sa te inteleaga, dar se poate si sa se razgandeasca in privinta ta imaginandu-si ca esti bolnava, etc. Patronii vor oameni sanatosi si rezistenti la orice, stii tu, sau poate nu stii...Incearca mai binevizita la dr. sa reprogramezi pt o dupamasa, sau o zi cand esti libera din ofciu ( a nu se intelege de aici ca e de neglijat, ok?)

In alta ordine de idei, eu am unele probleme, nu la firma si nu cu copilele. Amanunte nu pot da pt ca nu stiu cine citeste pe aici, dar tare as vrea sa am cu cine ma sfatui...Am facut "inventarul" la prietene si am gasit 3 (sunt chiar bogata, nu?), dar una e in Brasov, una in Gura Humorului si numai a treia (nu in ordinea importantei) in Iasi. Cred ca va trebui sa o "convoc" la o intalnire, dar mi-e ca se sperie...ne auzim des, dar ne vedem doar de 3-4 ori pe an...Ar mai fi mama, dar inca nu e momentul sa o ingrijorez pe ea...Mai ca imi vine sa imi fac un nick nou si sa vin deghizata la voi...

, Dana

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Dana, pune-ti o palarie cu boruri mari, ochelari de soare fumurii, o esarfa in jurul gatului si vino-ncoace ca te rezolvam noi.

Mergi la inceput