Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Fetelor revin si eu cu rezultatul analizelor din ziua 21. Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o oarece interpertare a lor intrucat pana ajung la ginec. sa mi le citeasca mai e ceva timp.
Si cum ziceam:
Estradiol: 342,9 /161-774
Progesteron: 85,18 /5.3-86
Prolactina: 661,2 /127-637
Ce pot sa observ si eu este ca am prolactina peste limitele normale dar mai mult nu stiu. Va rog sa imi impartasiti din experientele vostre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

mami2 din cate ma pricep eu,progesteronul este bun,avand in vedere ca e ziua 21 valoarea lui marita inseamna ca organismul este pregatit pentru sustinerea unei eventuale sarcini
prolactina un pic marita poate fi cauzata de stres si de faptul ca nu ai stat 15 minute pe scaun,linistita inaintea recoltarii
despre estradiol chiar nu stiu

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Vin si eu cu vesti. Dupa cum v-am spus, ieri am fost la dr. si sa iau rez. spermogr. Sper sa nu fiu off-topic daca le insir, dar vreau sa vad si parerea voastra.
rez. vechi 2005 rez. noi 2006 limite normale
aspect anormal normal normal
nr mil/ml. 19 22 50-150
mobili. norm% 5 25 60-100
mobil. anorm% 95 75 0-40
aspect norm % 15 10 70-100
La prima vedere, s-ar zice ca e mai buna, insa mi se pare ciudat ca nr. la aspect normal a scazut. Oricum, dr. a zis ca nu e mare diferenta si sa mai facem cateva IA. Oricum ,o sa continue cu BU si Zn, poate mai creste putin mobilit. si nr. Sincer, mi-era frica sa nu-mi dea aceleasi rez. ca data trecuta, sa le ia din baza de date, dar poate n-or face asa ceva, ca sunt totusi firma serioasa (sper!)
Acum sa va zic si despre consult. Testul de permeabilitate mi l-a facut d-nul dr., mai intai mi-a facut o injectie si apoi peste 10 min. mi-a introdus substanta ( parca ser fiziologic, daca am inteles bine).A durat cateva minute, dar m-a cam durut, parca nu se mai termina odata. A fost o senzatie ca si cand esti cu burta super-balonata si te apasa ceva.Apoi am mers imediat sus la echo intravag.si a zis ca trompele sunt permeabile, adica permit trecerea spermatoz. Cred ca asta inseamna ca nu sunt infundate. A chemat-o si pe d-na DR. si s-a uitat si ea. Deci din pct. asta de vedere sunt OK.
Numai ca atunci cand am ajuns acasa si s-a dus efectul injectiei, am avut niste dureri de burta cum n-am avut in viata mea, nu puteam nici sa ma ridic putin sa beau apa.M-am speriat si am sunat la cabinet si asistenta mi-a zis ca e normal, sa iau un calmant. In final mi-a trecut, am luat un indometacin si flamexin. Insa si acum mai ma doare putin.
Aceasta procedura este ca un HSG, dar mai slab, asa am inteles. Daca stiam ca doare chiar asa nu m-as fi dus decat daca imi recomanda expres medicul. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e la HSG, sper sa nu fie nevoie sa fac.

Haideti ca m-am cam lungit, dar am vrut sa va povestesc mai in amanunt.

Referitor la listuta, o sa incerc sa adun informatii, dar nu stiu cum sa le pun la inceputul capitolului, poate fetele care sunt mai vechi sa ma ajute. Ref. la adresa comuna de mail, sa-mi spuneti cum ati vrea sa se numeasca si o deschid eu pe yahoo.

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna fetelor, scriu si eu rapid pt ca sunt la birou si nu am timp.

Am vorbit cu fata de care mi-a spus Ioana si se pare ca tratamentul dr. Serghei chiar da rezultate. Fata, culmea, e chiar o cunostinta buna de-a mea, ca sa vedeti ce mica este lumea. Am stat aseara de vorba de la 8 pana la 11 si ceva pe mess, mi-a spus tot. Dupa amiaza daca sunteti iteresate si nu sunt off topic o sa va povestesc, daca vreti. rezultatul in cazul ei a fost ca sotzul a ajuns de la 25 de mil de spermatozoizi la 125 de milioane, si cu mobiliotate buna si tot. pe ea o cred pentru ca am incredere in ea. In plus coincide cu ce mi-a spus cealalta tipa care a facut tratamentul. O sa il incerc, maine merg la el sa vorbesc sa vad daca accepta sa imi faca el injectiile de care am facut rost eu, nu cumva sa fie jignit ca nu le cumpar de la el. Mai vorbim, fug, ca am treaba.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mami2:unde ai facut analizele? Imi pare rau k nu te pot ajuta caci la Synevo unde le-am facut eu sunt alte valori, sau poate alte unitati de masura.

Valorile de referinta de la Synevo

Estradiol-(pg/mL)
-faza foliculara:12,5-166
-ovulatie:85,8498
-faza luteala:43,8-211

Progesteron (ng/mL)
-faza foliculara:0,2-1,5
-ovulatie:0,8-3
-faza luteala:1,7-27

Prolactina (uUI/mL)
-72-511

LH(mUI/mL):
-faza foliculara:2.4-12.6
-ovulatie:14-95,6
-faza luteala:1-11,4

FSH-hormon de stimulare foliculara (mUI/mL):
-faza foliculara:3,5-12,5
-ovulatie:4,7-21,5
-faza luteala:1,7-7,7

TSH- hormon de stimulare tiroidiana
-0,27-4,2

Madalina 31+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ioana nu mai vreau sa fac testul de permeabilitate,gata m-am convins eu nu sunt rezistenta la durere asa ca...mai bine nu fac ca oricum FIV scrie pe noi
despre spermograma ce sa-ti spun imi pare tare rau ca nu sunt valori mai bune
cat despre informatii postate pe prima pagina nu pot sa le pun decat eu pentru ca eu am deschis capitolui si am optiunea "edit mesaj" activa
madaluta invata-ne cum sa facem cu mailul comun

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Madaluta si eu tot la Synevo le-am facut. Poate au schimbat unitatile de masura. Oricum eu am scris si limitele de incadrare.Progesteronul am inteles ca e bun, prolactina e un pic marita (desi am asteptat un sfert de oara inainte de a intra la recoltare), cu estradiolul nu stiu cum e. este normal sa fie la jumatate in faza luteala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, m-am apucat sa fac o lista cu informatii utile, am facut-o in word, dar nu stiu ce sa fac, sa v-o trimit pe mail fiecareia ( sa-mi dati mail-ul pe PM) sa va dati cu parerea sau s-o mai completati sau mai bine s-o pun pe un mail comun, astept idei cum sa se numeasca, daca vreti puteti sa-mi dati PM.

Cornelia, iti trimit mai intai tie lista, poate reusesti s-o postezi si o completam pe parcurs. Ref. la investigatii dureroase, am inteles ca pt. FIV e obligatorie laparoscopia, care e cea mai complexa investigatie si se face cu anestezie, deci cred ca nu doare!
Kerstinde ce nu te simti bine? Uite un de la mine!
Dar poate pana deseara iti mai trece, ca ar fi pacat sa pierzi programarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

IOANA, nu stiu daca te-am mai intrebat, dar unde ai facut tu testul de permeabilitate si cu ce doctori?
Eu am facut HSG dar nu m-a durut deloc atunci...iar acasa nici atat. Nu pot sa zic ca acolo ceva am simtit..dar nu asa o durere mare..cateva sacrificii merita viitorul nostru bebe.
Daca pot sa va ajut cu informatii pt listuta...sunt aici !

pupic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Angelique , eu una simt ca innebunesc...cine ti-a spus sa faci analiza asta? ai vreun endocrinolog bun sau medic gineco? Sunt atatea analize, iar pe mine m-a pus sa fac doar progesteronul,prolactina si TF4.

Mergi la inceput