Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by blondiemonyk

Angelique , eu una simt ca innebunesc...cine ti-a spus sa faci analiza asta? ai vreun endocrinolog bun sau medic gineco? Sunt atatea analize, iar pe mine m-a pus sa fac doar progesteronul,prolactina si TF4.

Uite, iubita mea. Am citit o gramada, am prietene care au trecut deja prin ce trecem noi, am vorbit cu doctorita mea de familie care este o femeie extraordinara si de peste tot am aflat ca trebuie facute urmatoarele analize:

Chlamidia IgA si IgG
Toxoplasma Ig G si Ig M
Rubeola Ig G si Ig M
Citomegalovirus Ig G si Ig M
Acestea patru in orice zi a ciclului

In ziua 2 sau 3, dar nu mai tarziu de 4 se fac urmatoarele:
TSH; Prolactina; FSH; LH; Estradiol; Testosteron liber

Cele de mai sus, mai putin testosteronul se fac si in ziua 14 si in ziua 21, cu deosebirea ca in ziua 21 se face si progesteronul

Am rugamintea ca daca stie cineva altceva sa ma contrazica, astfel incat sa imi pot corecta lacunele.

Pe langa astea este bine sa faci si Rh

Precizez ca toate astea se pot face la Synevo

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna seara iubitele mele..
Ma bucur ca subiectul nostru rezista pe prima pagina si sper din tot sufletul sa ramana asa.. pentru moderatori..
Acum sa va spun si eu rezultatele din ziua 21:
Progesteron 74.59 limite 5.3 - 86
Prolactina 722.6 limite 127 - 637.
Dupa cum observ ma cam aseman cu tine Mami2..
Si eu am cam aceleasi intrebari..ce inseamna prolactina marita..? Din cate am mai citit este rau sa fie foarte marita cu mult peste limita maxima, dar la noi..ca este putin peste maxim, ce inseamna?? Ca suntem cam stresate?? Pai cine nu e...
Blondiemonyk hai sa-ti spun ce analize am facut eu:
ziua 3-5 Estradiol, FSH, LH, Prolactina
Ziua 14 Estradiol, FSH, LH
Ziua 21 Prolactina si Progesteron.
Sper sa nu te ametim, pentru ca la mine sunt cateva in minus fata de Angeliques, dar sunt atat de scumpe incat eu le-am facut doar pe cele care sunt mai relevante.(ma refer la cele hormonale nu cele infectioase care sunt foarte bine descrise de Angeliques).
Pe 20 sunt programata la doctor si de-abia astept sa-mi descifreze analizele..si mai ales sa-mi spuna si daca le-am facut pe toate.. Deci..mai pe la sfarsitul saptamanii o sa-ti spun exact ce a zis doctorul de schema mea de analize si mai ales daca sunt bune sau nu...
Madaluta pe burticuta...
Cornelia stai sa ma vezi si pe mine ca pe la inceputul lui noiembrie fac si eu un HCG si imi e frica la fel ca si tine.. Dar imi mai trece cand stiu ca mai e putin si vine si sotiorul acasa....
Hai ca va pe toate..si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

ELA , ANGELIQUE , va multumesc din sufletel si va pup tare !!! Chiar aseara citeam intr-un doctionar medical ce inseamna estradiolul si LH si zicea ca in anumite niveluri pot cauza sterilitatea...deci CLAR TB FACUTE SI ELE ! va multumesc ca mi-ati zis in schimb cand tb sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Vad ca ati vorbit despre analize hormonale si am si eu niste nelamuriri, ca pe d-na dr. nu m-am gandit s-o intreb. Mie mi-a dat sa fac doar Estrad, LH si TSH in z2-3 si a zis ca au iesit bine. In rest, i-am zis daca mai trebuie sa fac si alte analize si a zis ca nu e cazul. Poate cele din z2-3 sunt cele mai relevante, ca se refera la rez. ovariana si la producerea de foliculi?
Nu mi-a dat sa fac nici prolactina, dar din cate am auzit la voi ma gandeam s-o fac oricum. Cand e cel mai bine s-o fac?
Blondiemonik, am facut testul de permeabilit. cu dn. dr. Lutescu, iar la echo s-a uitat si d-na dr. Lutescu, eu fiind pacienta ei. Sper ca durerile pe care le-am avut nu or fi din cauza ca as avea vreo problema, o s-o intreb data viit. pe d-na dr. Sau poate n-oi fi prea rezistenta la durere!
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
ioana prolactina se face in ziua 21
eu stiam ca se fac in ziua 2 minim Estradiol, LH si TSH daca vrei le poti face pe toate...
ela eu am prolactina 725,endocrinologul mi-a zis ca e din cauza tiroidei si doctorul de familie ca e de la stres si ca in constanta nici un laborator nici macar synevo nu poate determina prolactina exact
din cate am citit prolactina marita te impiedica sa ramai insarcinata
cris foarte utila descrierea analizelor am sa o folosesc
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

pai ce faceti mai fetelor??? e frumos asa? pe pagina 2???
eu mi-am luat azi rezultatele la o parte din analize si sunt intr-o ceata totala
in numai 3 luni TSH-ul meu a scazut de la 10.27 la <0.005
cred ca doza de euthyrox e prea mare.... si ma mai mir ca nu ma simt bine
si mi-am facut programare sambata dimineata la dr.circo dupa ce am mintit ca sunt pacienta dansului
va pup si va astept sa-mi spuneti ce ati mai facut

ps: uitati-va pe prima pagina

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mami2: s-ar putea sa fi schimbat valorile de referinta, dar mi se par cam mari aceste schimbari....

cornelianeli;Felicitari pt prima pagina . e foarte bine ce ai facut acolo. voi deschide eu un mail pe yahoo si voi trimite prin PM ID-ul si parola. Acolo vom scrie articole, informatii utile ,tratamente..etc si tu le vei trece la inceputul subiectului.
cat despre valorile TSH-ului...nu stiu ce sa spun...Vezi k daca ai spus k esti pacienta dr circo iti va cauta foaia de obs mult si bine , caci fiecare pacient are foaia lui..Multa bafta! cand esti programata? Daca vrei poti spune k mergi in locul meu, caci eu chiar sunt pacienta dansului( vezi numele meu la date personale)si nu am mai fost de mai bine de un an.Daca stiam iti spuneam de la inceput sa iti faci programare pe numele meu si spuneai atunci k m-am razgandit si k ti-am cedat tie programarea.

Analizele infectioase(Chlamidia ,Toxoplasma Rubeola ,Citomegalovirus) sunt intr-adevar foarte importante, dar in afara de chlamidia, nu dau infertilitate, ci mai degraba avort sau malformatii fetale.Deci e bine sa le faceti k sa nu stati cu frica dupa ce veti ramane insarcinate, cum am facut eu....Am crezut k innebunesc pana cand am vazut rezultatele ok.Dupa ce k ma chinuisem atat sa raman ar fi fost culmea sa fac avort terapeutic din cauza vreuneia dintre ele. Deci trebuie facute chiar daca sunt scumpe.din cate tin minte m-au costat 2-3 mil.( si am facut doar IgG-rile)Dc IgG iese pozitiv inseamna k ai anticorpi, deci ai avut boala, dar poti inca sa o mai ai si pt asta tb sa faci IgM Acesta tb sa fie negativ, deci boala absenta.

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

BGuna seara, fetelor, azi nu am avut timp deloc de postat. Acum am trimis Corneliei un PM cu o completare la listutza noastra de care sunt foaaaaaarte incantata. Asteptam acum adresa de mail promisa de madaluta. Am si eu o intrebare, eu stiu ceva dar vreau sa fiu sigura. Daca Ig G este pozitiv, deci daca ai anticorpi dar boala nu este prezenta, Ig A si Ig M negativ, la chlamidia, trebuie sa se faca tratament? Ma intreba cineva si nu am stiut ce sa ii raspund. Eu stiu ca daca ai IG g pozitiv si restul negative nu este problema si nu este necesar tratament, dar as vrea sa ii pot spune sigur prietenei mele. Multumesc anticipat.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am trimis adresa mailului comun prin PM, dar nu sunt sigura k nu am omis pe cineva din listuta.daca am facut-o imi cer scuze si va rog sa ma atentionati, caci nu a fost intentionat.O voi trimite negresit.
pupici

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cornelia,super ideea! felicitari!!!
Madaluta,multumesc,am primit adresa pepm!
Eu sunt bine, sambata fac embriotransferul, e posibil sa am
3 embrioni, dar maine aflu sigur.
Va pup!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput