Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu:deci se prevadla orizont???!!!
facem galerie sa se prinda toti 3:

si multe

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!
Astazi am picat rau in butoi....dupa ce temperatura a scazut la 36,8....asta dupa multe zile de 37,2!!! Sunt in ziua 25 a CM.....si se pare ca vor veni si luna asta uratii
Andicu: sa dea DD sa fie cu ochisori!!!! Asteptam vesti bune!!!!
Madaluta: sarcina usoara in continuare si BB sanatos si mancacios!!!!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

maria08 uite un de la mine sa nu mai fii suparata si sa speri,stii vorba aceea "pana nu vezi rosu'n fata ochilor" spera
madaluta am primit PM cu adresa comuna,super treaba numai ca eu nu pot intra de la munca pe Yahoo insa recuperez seara de acasa
cat despre circo asta e,ii voi spune ca am mintit ca sa ma primeasca,dupa ce ca sunt putini doctori in constanta......mai fac si nazuri .....nu m-o da afara
ela diseara te asteptam cu vesti despre cum a fost la domnul balasa
andicu draga mea tie toate gandurile mele de bine si pumnii stransi,eu stiu ca vei reusi
pentru toate fetele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Cornelianeli:Asa e ....dar la o asa scadere de temperatura..... ce sa mai sper????
Multumesc mult pentru incurajari!!!
Hai mai fetelor.....nu vine nimeni cu vestea cea mare??? La alte subiecte apar aproape in fiecare zi cate o Astept vesti !!!!!
Numai bine!

Mergi la inceput

Angeliquedes: cand incepi tratamentul minune??????? Astept cu nerabdare sa ne impartasesti si noua experienta ta! Ma bate si pe mine un gand.........
Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Luni dimineata icep injectiile cu dr Serghei. In dimineata asta am fost la el sa il intreb daca este de acord sa imi faca injectiile cu serul meu, in loc sa il cumpar de la el si a fost de acord. S-a vazut ca nu i-a prea convenit in totalitate (logic ca nu i-a convenit, a pierdut vorba aia cateva milioane bune , dar a fost de acord) Deci, de luni, timp de 13 zile incepem cu injectiile. Bineinteles ca o sa va tin la curent cu tot ce se intampla, nici nu se pune problema.

Am rugamintea sa imi mai trimiteti adresa de mail fetele care nu au trimis-o, ca sa rezolvam cu adress book-ul din adresa de pe yahoo.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Cornelia, ma bucur ca ai reusit sa postezi informatiile utile la inceputul cap. Abia asteptam sa vin la munca sa vad daca au aparut. si bafta maine la Circo!
Si ma bucur si ca avem adresa de mail comuna Madaluta, multumesc pentru informatii.
Angelique, sa speram ca vei avea rezultate bune la tratam. cu injectiile cu aloe, poate reusesc sa-l conving si eu pe al meu sot sa faca tratam., daca aude de mai multe rez. bune., ca prima oara cand i-am zis nici n-a vrut sa auda. si bafta!
Maria08, stiu cum e, cand simti ca trebuie sa vina, n-ai chef de nimic. Uite si de la mine un de incurajare!
Cred ca cu toate avem nevoie de o veste mare si sa speram ca Andicu ne va deschide drumul!
Andicu, iti doresc si eu sa ne dai in curand vestea cea mare, sa te intorci de la Szeged cu puiutii mult doriti in burtik! Si eu ma rog pentru tine!Doamne ajuta!
Si pentru restul fetelor, multi pupici si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

ANGELIQUE , felicitari si bafta multa in tratament. Stii ce ma intreb...in zilele cand trebuiesc facute mai multe injectii, ce faci? te duci la diferite ore la doctor sa ti le faca ? Si unde are cabinet acest doctor Serghei...e in Constanta, barem?
te pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc fetelor! multa bafta si voua la
tratamente si analize! poate pana aflu eu ce si
cum, dati voi vreo veste buna!
Pupici.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Bravo,fetelor,imi place cum v-ati organizat,nu va lasati!BB merita orice efort!

cornelia,nr.de tf.de la dr.Rusa este numarul centralei Spit.Judetean

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput