Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata..la mine inca e dimineata
vroiam sa va salut si sa va spun ca de ieri de cand am aflat de reusita andreei abia imi stapanesc emotiile,lacrimile si bucuria pe care iti multumesc draga mea andicu ca mi-ai transmis-o
tu esti dovada ca se poate
ai grija de puiuti si menajeaza-te cat poti de mult mai ales ca este frig
teano nu te ingrijora pana nu repeti triplul test,greseli se fac...am o cunostinta careia i s-a zis ca bebe are SD si pentru ca sarcina era avansata si isi doreau mult un copil a pastrat sarcina si acum are o minune de fetita perfect sanatoasa
cris mai ai putin si termini cu injectiile,cat despre rusi poate nici nu vin
mada,maria,gabiu,ela care are treaba si o zi calduroasa

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

andicu, felicitari! sarcina frumoasa, nastere usoara si bb(-i) sanatos(i)!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc din nou tuturor si promit sa fiu cuminte! sper sa va molipsiti toate de la mine!

Bafta multa si sarcina usoara si sanatoasa in continuare, viitoarelor mamici!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna fetele ..am intrat doar un pic sa vad ce face Andicu..si stiam eu ca nu intru degeaba.. ...sa ai grija de tine de acum incolo si mai ales sa-i tii bine la caldurica pe bebici... dulci si asteptam sa ne spui cate inimioare ai auzit...
Hai ca eu ma retrag repede la ....caldurica... A venit sotul..si tare bine mai e..
si la celelalte fete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata, am intrat putin pe fuga sa va salut.

Rushii au venit pana la urma ieri si am rasuflat usurata. Miercuri o sa incep sa iau cate o pastiluta de clostilbegit si pe joi sau vineri vom repeta si spermograma. Sunt taaare curioasa sa vad daca branca+maca+injectiile cu aloe au ajutat la ceva.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

maria80: am citit la tutunarese k esti suparata k ti-a zis Tutu k nu ai ovulatie...Draga mea si eu in luna in care am ramas insarcinata, primisem aceeasi veste...si peste 2 sapt aveam II

...Asa k..e cam relativa chestia. In ziua 21 tot in acea luna mi-am facut si progesteronul si el indica faptul k ovulasem, dar nu stiam ce sa mai cred...

AngeliquedeS:bafta multa luna asta si sa ne daivesti bune...mai ales despre spermograma sotului..
Aaa ...mi-am amintit de d-na dr Vidican...M-am interesat, dar ea este medic generalist, nu pediatru... oricum multumesc mult.

ela2004: si pe tine te asteptam cu vesti bune luna asta...

cornelianeli: si cred k maine o sa iti trimit niste linkuri sa le postezi tu....
Voi mai trimite si un material despre infertilitate pe care l-am adunat eu in decursul investigatiilor mele si il voi pozta pe mailul comun, dar tb sa il comprim si sa il aranjez putin...
Stiu k multe din voi cunosc deja generalitatile, dar ma gandesc mult la cele noi care vor veni si sunt complet dezorientate( cum de altfel am fost fiecare la inceput).

Cine o trece pe andicu pe lista???
Cornelia...tot tu ....Cum de ai omis????

Madalina 34+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, nu gasesc Progesteron injectabil ( fiole ) pe nicaieri! cica nu se mai fabrica, dar ar mai fi ratacite prin farmacii...nu stiu ce-o sa fac maine! aveti idee , cele gravidutze, de inlocuitor ?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bun gasit
andicu nu stiu,imi pare rau
madachiar nu stiu cum am uitat asa ceva ma grabeam ieri,dar m-am conformat
la toate fetele si o duminica placuta in continuare

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna fetelor, ma bucur tare mult ca v-am descoperit! Este ptr prima oara cand scriu.Sunt casatorita de 3 ani si ne dorim f mult un , dar pana acum nu am reusit. Eu fost diagnosticata cu uter fibromatos si cu un fibrom de 45/55mm , iar sotului ia iesit f rau spermograma... Eu merg la dr Tica..care mi-a recomandat sa fac miomectomie dar, imi este frica de operatie. Nu stiu ce sa fac! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat! Va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am intrat special sa aflu vesti de la Andicu si ma bucur enorm ca a reusit!
Felicitari, Andicu, iti doresc o sarcina usoara si bebe (bebelusi) sanatosi!
Multi pupici si pentru restul fetelor!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa o urmam pe Andicu la Gravidutze!!!

trying to get pregnant

Mergi la inceput