Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

andicu a scris la FIV:
andicu
Trimise - 03/11/2006 : 14:31:33
--------------------------------------------------------------------------------

Valoare beta hcg 360.4 + test sarcina clearblue pozitiv ( facut azi-dimineata inainte de test) !!!

felicitari draga noastra si sa fie intr-un ceas bun!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc Roxana!
Am vazut ca Roxana mi-a luat-o inainte : da, am reusit si nu-mi vine sa cred! sper sa fie bine si de-acum incolo!
Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si va doresc celor care se chinuie ca mine sa aiba parte cat mai curand de aceeasi bucurie!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Doamne, ce frumos andicu, felicitari esti o proaspata graviduta. Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc
teano in Buc la Elias dr. Tutunaru face gratis aceasta interventie. Te internezi in spital in ziua respectiva si atat. Mergi pe mana lui, te va ajuta . Succes si da DD sa fie bine
gabi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

felicitari andicu
stiam ca vei reusi te pup si iti doresc sarcina usoara,sa ai grija de tine si de bb
te pup

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu...cred k daca ne-ai fi dat o veste proasta nu as fi plans asa cum plang acum....nu stiu de ce... dar nu ma pot opri... bravo...Nu stiu ce sa scriu...decat k simt aproape bucuria pe care am simtit-o cand am aflat k sunt eu insarcinata. O sa fim colege la d-na Lutescu, sau te-ai razgandit? sa ai mare grija de averea din burtica....Abia astept sa imi spui acum cati sunt acolo....
...parca nu-mi vine sa cred...ma bucur enorm....

Madalina 34+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc fetelor.

Mada, nu plange, ca agiti bebelul! nu m-am razgandit, o sa fim colege la dna dr! luni o s-o sun sa-i dau vestea si sa vedem cand ma cheama. Luni trebuie sa repet beta hcg-ul si sa-l sun pe dr de la Szeged iar, apoi o sa sun la cabinet sa ma programeze.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teano spune:

draga madaluta,i ti multumesc foarte mult ptr incurajare.sa ti spun cate ceva despre mine am 36 de ani si sunt la prima sarcina.am un sot deosebit si o fetita de 8 anisori pe care am luat o sa o crestem noi(tatal fetitei a murit anul acesta fiind varul meu si mama fetitei este bolnava).dupa ce am luat o pe cristina am reusit sa raman insarcinata dupa cativa ani buni de incercari si dupa o boala prin care am trecut acum trei ani(am o afectiune cronica a ficatului).in familia mea si a sotului nu am avut probleme de genul sindromului down sau tub neural.doar daca este riscul crescut din cauza varstei,chiar nu stiu ce sa spun.sotul este foarte stresat la gandul ca aceasta amniocenteza poate produce un avort spontan si in general nu este de acord cu acest lucru,pe cand eu ma gandesc ca ar fi bine sa o fac.sunt constienta ca exista riscuri dar cand medicul i ti recomanda sa o faci ce poti spune?sunt foarte nelinistita si nu stiu daca e bine ptr bebe,chiar nu ma pot odihnii cu gandul ca as putea sa i fac rau.poate exista totusi cineva care a facut amniocenteza,sa mi explice despre ce este vorba,eu fiind insarcinata in luna a 17 a.inca o data mii de multumiri madaluta.astept poate i mi spune cineva care a facut amniocenteza despre ce este vorba.va sarut si va doresc bebici frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu

O minune de la Dumnezeu!!! Doamne, asa cum spune Madaluta, parca nu imi vine sa cred, asa de mult ma bucur pentru tine. Ai mare mare grija de-acum, sunt curioasa cate bebelushi vor fi... Asa cum ai tu in semnatura, vorba "Imi vine si mie randul" s-a potrivit perfect

Teano o colega de-a mea a facut amniocenteza si a fost ok, si ea si copilashul. Ea avea 37 de ani cand a ramas cu primul copil si a facut amniocenteza tot la dna doctor Lutzescu. Din pacate ea inca este acum in concediu de crestere a copilului si nu am nr ei de tel ca sa vb cu ea sa iti dau mai multe amanunte. Cred insa ca poti avea incredere in dna dorctor. eu insa as repeta intai triplul test in alta parte, eventual chiar la dansa.

Ioana, chestia cu duphastonul la mine este ca iau din martie in fiecare luna si intotdeauna cel mai tarziu mi-a aparut ciclul in ziua in care luam a 10-a pilula, de obicei de la pilula 7 sau 8 imi apareau semnele. Or de data asta ieri dimineata am luat a 10-a pilula si pana acum nimic. Am facut si un test in dimineata asta si nici sarcina nu este, sunt dereglata ca naiba...

fetelor, mai am maine si poimaine injectii de facut si gata.... Am scapat

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

andicu: FELICITARI!!!!!
Ma bucur asa mult pentru reusita ta!!!!! De fiecare data cand aud ca a reusit una din fetele care incearca de ceva vreme mi se umple inima de fericire si sperante!!!!
Sa-ti dea DD o sarcina usoara si bb sanatos (sanatosi)!!!!
Angeliquedes: tu chiar esti o luptatoare..... mai ai putin si termini tratamentul...si ai suportat atata durere....meriti sa se intample minunea mai repede!
Gabiu: Multumesc pentru email....mi se pare cam greoi de tinut, dar ce nu facem noi pentru bb! Am sa incerc sa-l sun si eu pe Andritoiu. Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Va pup pe toate ( fara exceptii)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

teano: nu trebuie sa iti fie frica de amniocenteza...e o metoda destul de invaziva.Procentul de 1% de avort este dat orientativ, caci orice interventie, sau chiar injectie are un grad de risc...Si in toata sarcina exista riscul de a o pierde fie ca facem sau nu amnio...Eu am avut amenintare de avort mult timp si stateam in pat si tot era posibil sa o pierd....Asta depinde de D-zeu ...Eu spun k asta sa fie ultima grija...Am intalnit paciente ale d-nei Lutescu care au facut de buna voie acesata analiza, fara nicio recomandare.
Si voiam sa te intreb dc triplul test pe care l-ai facut ti l-a interpretat alaturi de o echografie din ziua respectiva sau cel mult din ziua precedenta. Dc nu, sa stii k nu are mare semnificatie si ar trebui repetat.Rezultatele se coreleaza cu dimensiunile reala ale lui bb, nu cu numarul efectiv de saptamani pe care il are sarcina.
Daca nu,parerea mea este sa il repeti cat mai repede.
Si inca un sfat( daca imi mai permiti): adreseaza intrebarea asta la odisee, mamicilor de ian- febr sau martie-aprilie.La noi la cele de nov-dec parca nu am auzit pe nimeni sa faca amnio, dar poti intreba si acolo.
Curaj!

Madalina 34+

poze,

Mergi la inceput