Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 13

maria08 spune:
gabiu: chiar impresionanta povestea ta! Cum ai reusit sa nu-ti pierzi speranta atatia ani?? Noi incercam de 2 ani si deja cred ca am ajuns sa fiu obsedata.....
Felicitari pentru reusita si sa-ti dea DD un bb sanatos!
ioana p76: cu cine vei face IA? Iti urez succes! Sa vii cu vestea cea mare!
Va pup!!

daniela76 spune:
ma scuza-ti, eu abia acum am vazut toate informatiile de la inceputul subeictului, sunt super, Dantes mi-a recomandat un laborator pentru analize Bio Diagnostic, pentru spermograma, pentru spermocultura, si altele legate de infertilitate.
cornelianeli eu ma lupt cu infertilitatea de peste 6 ani, spre disperarea mea, am asistat neputincioasa la degradarea gigeilor adica, daca in 2002 avea peste 30 mil cu mobilitate a+b 30%, acum are 10 mil cu mobilitate a= 0% si b=5%, a facut si tratament cu pregnil, cu menogon, cu tribestan, cu branca, cu undestor, nici nu mai stiu ce i-am dat, cum auzeam de un tratament, cum ii cumparam pastile, ceaiuri. el saracu', le inghitea de gura mea, dar degeaba.asta este...acum incerc sa-l conving ca trebuie sa mai lasam un pic afacerile si sa ne ocupam indeaproape de FIv, pentru ca pe noi timpul ne omoara, eu sunt dispusa sa fac orice pentru bb, dar la el este mai greu...
danielal

ioana_p76 spune:
Maria08, o sa fac IA la d-na dr. Lutescu. Am mai facut 3, dar tot mai sper!Iti multumesc pentru urari , iar cat despre vesti bune, vreau sa aud numai asa ceva de la toata lumea!
Daniela76, voi ati facut IA in timpul asta sau vi s-a zis sa treceti direct la FIV? Si poate daca mai reduceti din stress, se va imbunatati si calitatea spermat.

daniela76 spune:
IA am facut 3 la dr Lutescu, cand inca mai era buna sperma de asa ceva, acum nu se mai poate decat fiv, stress as vrea eu sa-l reduca, dar nu am cu cine sa ma inteleg...
danielal

maria08 spune:
daniela76: te inteleg atat de bine....si eu incerc sa-l conving pe sot sa ne mai luam si noi un concediu sau sa o lasam mai usurel cu stresul, dar.......nu prea intelege.....sau nu prea se poate

AngeliquedeS spune:
Buna seara, dragele mele fete de la malul marii.
Abia acum am reusit sa intru sa va povestesc ceva. Imi ura una dintre voi sa fie cu ochisori. Bineinteles ca nu avea cum sa fie cu ochisori. Azi este ziua 22 si pe la pranz mi-a aparut o mica pata maronie, semn ca in 3 sau 4 zile vor veni rushii. M-a deprimat, bineinteles dar pe de alta parte m_am bucurat din urmatoarele motive:
1. inseamna ca intr-adevar am ovulat
2. imi vine ciclul fara sa fi luat nici macar o singura pilula de duphaston, ceea ce inseamna ca maca si-a facut efectul. Mie din ianuarie nu mi-a mai venit nici macar odata ciclul fara duphaston (progesteron)
Sunt suparata in schimb pentru ca asa cum spunea si cornelia, pentru noi exista o gramada de medicamente si tratamente, de bine de rau, dar pentru iubitii nostri treaba sta slab de tot. Baiatului meu ii dau in continuare maca, branca, vit E si C si acid folic.
Hai sa va spun ce m-ati intrebat. Azi am facut prima injectie cu aloe vera. AM fost de dimineata la 8 si mi-a facut-o, subcutanat sub omoplat. Dar vreau sa spun ca doare foarte tare. Sincer nu m-am asteptat. Mi-a explicat ca doare fiindca este vascoasa ca si compozitie si fiind facuta subcutanat, pana difuzeaza in organism, doare. Mai rau va fi atunci cand voi face cici odata fiindca azi am facut una si ma doare si acum spatele. Dimineata ma durea spatele cu tot cu mana, dar acum a cedat. oricum maine fac doua si imi este groaza. De poimaine de miercuri incepe si sotzul meu, nu a putut de azi din cauza serviciului. oricum el, iubitul meu, face tot ce ii spun eu sa faca cu o constiinciozitate care ma convinge tot mai mult de ce tare isi doreste un bebe...
Maine am programarea la doamna Lutzescu.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
grafice

AngeliquedeS spune:
Mav, daca te mai intereseaza un stomatolog bun, te-as trimite la doctorita mea, are cabinet in faleza nord, in apropiere de caminul de pensionari de pe strada Unirii, ca punct de reper. Daca iti convine zona, spune-mi si iti trimit nr de telefon. Este o doctorita tanara care lucreaza foarte bine si frumos.
Fetelor, daca vreti sa cumparati maca, v-as recomanda sa o comandati pe net de la Innovatics, sunt foarte seriosi, eu am comandat pentru a treia oara si azi am gasit avizul in cutia postala, am comandat-o vineri. Sunt deja la al treilea facon. Mai aveam pastile pentru 4 zile, l-am comandat cu teama ca nu o sa vina la timp pentru a avea continuitate si uite ca pentru a treia oara consecutiv au fost seriosi.
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
grafice

maria08 spune:
Buna dimineata!
Nu prea mai e activitate pe aici.....
Angeliquedes: Am asteptat cu nerabdare ceva impresii despre prima ,, sedinta,,! Nu ma asteptam sa doara o injectie subcutanat....dar cand e vorba de bb ce nu facem noi?!
Eu sunt asa bucuroasa....azi am luat rezultatul analizelor din ziua 21 si mi-a scazut prolactina....in sfarsit e in limitele normale. Nu-mi venea sa cred......dupa ce in dec. 2005 era 1332 acum e 620!!! Am luat vreo 2 luni mastodynon care se pare ca si-a facut treaba foarte bine!!
Va pup! Sa aveti o zi buna!

AngeliquedeS spune:
Buna dimineata. Doar ce am facut de o ora ce-a de-a doua tura de injectii, de data asta doua fiole. Culmea este ca si acum ma doare, dar nu mai tare decat ieri. Ieri m-a durut pana noaptea tarziu, nu puteam sa stau pe spate. IN cursul noptii a trecut. Acum sunt ok. Mi-a spus doctorul ca este posibil ca atunci cand voi face 4 si 5 fiole odata sa fac frisoane, depinde de la organism la organism. oricum mi-a castigat foarte mult increderea. Mi-a dat si un trtament naturist pentru astm pe care trebuie sa il fac timp de 30 de zile. Il prepar acasa, dupa indicatiile lui din pastarnac si lapte de tara . O sa incerc si asta, nu am ce pierde. De maine incepe so sotzul meu injectiile...
In dimineata asta mi-a scazut teperatura cu un punct, deci e clar ca se apropie uratzii... Deseara va voi spune impresii in urma consultatiei la dna. Lutzescu
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
grafice

cornelianeli spune:
buna dimineata,
pai....nu prea mai e activitate de frica sa nu fim off-topic
maria08 super vesti
mie mi-a zis ca inca nu e nevoie de mastodynon,fiind un pic peste limita superioara dar e bine ca este eficient,efecte adverse are?
cris nu ma asteptam sa doara asa tare.....oare eficienta e mult mai mica daca se bea gelul de aloe,care e destul de concentrat...
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE