Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

In ultimele pagini ale capitolului 1 sunt o groaza de pareri pe marginea a ceea ce ai vazut tu. Sa evitam sa mai discutam aici pt ca ni s-a atras deja atentia si nu am vrea sa recidivam

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

OOOOOooooook!Mersi pentru detaliu, voi citi pe acolo.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by roxivan

Fetelor, o sa ajunga si Iri ca si Brad, sa pice din picioare..

http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro

Cred ca este pe cale sa o faca!

Mirela

Mergi la inceput

Eu astept sa-l vad schimband pampersi!
Si pe ea alaptand!
Zau de mai comentez dupa!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...poti sa astepti pana la pensie!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniella4

...poti sa astepti pana la pensie!!!

Stiu, intre timp voi comenta!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sincer, mi se pare o idiotenie acest protes
Nu simpatizez cuplul, dar sa acuzi un om de pedofilie mi se pare jignitor.Adica nu cred ca aceste persoane stiu ce inseamna pedofilie cu adevaratEu i-as da in judecata sa fiu in locu lui Iri,
Fiecare e liber sa faca ce vrea in viata, si sa aceepte ce vrea, eu nu cred ca nimeni nu a obligat-o pe monica sa faca asta, asa ca mi se pare jenant aceasta pagina.Eu cred ca persoane stil Lavinia Sandru si altii nu stiu cum sa iasa in evidenta si fac plangeri, pagini de net, orice doar sa se vada pe sticla.Dar de snobii de romani, care s-au intalnit cu ei in Salzburg, si i_au salutat si si-au facut poze cu ei
Nu suntem obligati sa ne uitam la tv, iar daca nu ne place ce vedem,facem zaping cu telecomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by olim

sincer, mi se pare o idiotenie acest protes
Nu simpatizez cuplul, dar sa acuzi un om de pedofilie mi se pare jignitor.Adica nu cred ca aceste persoane stiu ce inseamna pedofilie cu adevaratEu i-as da in judecata sa fiu in locu lui Iri,
Fiecare e liber sa faca ce vrea in viata, si sa aceepte ce vrea, eu nu cred ca nimeni nu a obligat-o pe monica sa faca asta, asa ca mi se pare jenant aceasta pagina.Eu cred ca persoane stil Lavinia Sandru si altii nu stiu cum sa iasa in evidenta si fac plangeri, pagini de net, orice doar sa se vada pe sticla.Dar de snobii de romani, care s-au intalnit cu ei in Salzburg, si i_au salutat si si-au facut poze cu ei
Nu suntem obligati sa ne uitam la tv, iar daca nu ne place ce vedem,facem zaping cu telecomanda

Adevarat!
Acest protest este

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Numele site-ului spune totul de altfel. Mi se pare lipsa de bun simt. e problema lor ce fac cu viata personala. Nici eu nu sunt fan ai sotilor columbeanu dar de aici si pana la a semna proteste impotriva lor mi se pare prea mult. Nici n-am avut rabdare sa ma uit la tot. Sunt probleme mai arzatoare pe lumea asta. Una e sa ii mai barfim de bine, de rau si alta sa ii acuzam in asa hal. Bietul copil, o sa aiba de suferit toata viata de pe urma celor care ii vor denigra parintii. Oricum ar fi, ei sunt parintii acestui copil si va fi nasol sa auda asemenea grozavii despre ei.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ce site sinistru!
Vrea sa socheze insa e de muuult prost gust!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput