Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 4
ligeea spune:
Un Bentley sport cu geanta de bibe de rezerva Vuitton si 2 suzete Bvlgari cu diamante editie limitata .
PS In timpul sarcinii Monicai i-a fost permis consumul de bauturi slab alcolice cu conditia sa faca o cura de aer prin zona lacului Lemann si una de ape minerale Evian direct de la sursa
blueeyes2003 spune:
Este musai sa participe la toate evenimentele mondene,sa nu piarda ceva. Ii trebuia lectii de cosmetica masculina lui Iri
http://www.atac-online.ro/monden658/Irinel-Columbeanu-ia-lectii-de-cosmetica-masculina-.htm
MIRELA
Artemis1578 spune:
Vai, vai, vai, ce rele sunteti!
Vrea si el sa arate bine!
Sincer..........ii cam atarna pieile! Isi spune cuvantul viata de noapte!
Anka si Ubitu
light spune:
Io tocmai am vazut un filmulet de prin copilaria Monicai, care m-a lasat masca. Monica complet goala facand sex, daca se poate spune asa, cu un tip si inca vreo 3-4 in jurul ei, in plin camp. Din pacate nu pot sa pun filmul aici, dar ma intreb daca va fi socat sau nu Irinel cand va viziona acest film, probabil ca a ajuns deja si la el.
fara drept de semnatura
RAMONELLA spune:
Am vazut si noi filmul,inaintea ta ,dar nu cred ca e ea.E prea mica la inaltime si daca te uiti bine are un semn pe decolteu.M-am uitat atent la ea acuma si nu-l are...Sau si l-o fii scos!!!
Ce rele suntem....
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
light spune:
Poate ai dreptate, dar tinand cont ca era si mai mica de varsta, copiii astia cresc de nu iti dai seama, adica daca filmuletul a fost facut acum 2-3 ani sau mai mult, cu siguranta era mai mica de inaltime.Eu ma uit la nepoata-mea care are 17 ani si care e mai inalta ca mine, dar acum 2-3 ani era mai micuta si nu imi vine sa cred ca a crescut asa ca din apa, vorba ceea...
fara drept de semnatura
Artemis1578 spune:
Ei bine, asta e filmuletul care a umplut vreo 4 pagini de discutii aici. Si am fost si mustrate, pt ca nu s-a putut posta nicaieri() si totusi noi l-am comentat din plin!
Anka si Ubitu
light spune:
Eh da, io nu am citit decat ultimile 2 pagini si am mai citit asa pe diagonala sau din 2 in 2, dar abia azi mi-a picat si mie filmul asta in fatza si totdata si fatza.
fara drept de semnatura