Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

TZANTZAR ANOFEL.....HAI C-AM RAS CU LACRIMI

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

akella, ai fost tare de tot la faza cu anofelu'! si e cat se poate de potrivita comparatia!!
am vazut si eu cateva minute din revelionul lor, si am o curiozitate, poate ma lamuriti si pe mine - cine era pustoaica de langa monica? sora ei cumva? ca in cazul asta, cu siguranta o vom vedea si pe ea la fel de "realizata" ca si monica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Da, era sora Monicai, pe care se straduie s-o educe dupa propriile principii... Dumnezeu sa-l ajute pe mosuletzul pe care o sa puna ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/51377/Circ-tv-Irinel-Columbeanu-si-a-comandat-colindatori-de-Anul-Nou

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Nik nou sub soare... Oricum se vedea de la o posta ca totul era regizat, ba chiar amintea de colindatorii "spontani" care mergeau cu uratul la Ceausesti... Asta - ca sa-i aduca aminte seniorului de vremurile bune de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

ce ne facem daca se va transmite si nasterea, indiferent ce tip, in direct la B1?
nu ca ar fi vreo problema, dar....penibilul este mare.....si avem multe sanse pt asa ceva.
iar despre petrecere, aici s-a zis tot, mai putin ca mie imi inspira un mare parastas ....probabil....hihihi, la o anumita virsta nu te mai duci la petreceri ci la parastase dansante, de cele mai multe ori !
IULIA

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Akella, m-ai ajutat sa-mi creez o imagine... tare descrierea!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey fetelor....a fost o vreme cand urmaream si eu emisiunea asta...mai mult din curiozitate,din uimire si din placerea de a vedea si alte locuri din lume,macar la tv,ca eu nu stiu daca voi ajunge vreodata,in viata asta,pe acolo...mai ales ca eu o singura data am iesit din Romania,in toata viata mea de 38 de ani,pana acum si atunci doar pana la Varna si inapoi acasa.Ma uimeam,ma minunam si radeam....Apoi am renuntat,ca prea era plictisitor sa tot vad aroganta si prostie la un loc...Intamplator al meu barbat,butonand telecomanda ,in noaptea de Anul Nou...a dat peste revelu' hormoneilor si...stupoare...am crezut initial ca murise cineva acolo,ca erau la priveghi...Al meu barbat care auzise de emisiunea asta,dar inca nu vazuse...a ramas nedumerit si uimit si ma tot intreba ca de ce dau la tv revelu' alora?ce vor sa ne arate?ce trebuie sa intelegem noi din asta?Iar eu ma uitam sa vad daca face misto de mine cu intrebarile alea si,culmea....el chiar intreba la modul serios,cu o mimica uimita si contrariata totodata...Concluzia lui:"ce au astia la B1?Is nebuni?Nu mai au ce difuza?Ce dobitoci!"
Eu una faza cu colindatul nu am apucat-o,ca v-am scris ca din butoneala am ajuns pe B1....am vazut doar faza in care Monica cu sor-sa studiau landoul(sau londou?ca habar n-am) si cum au scos din carut un bebe de jucarie si a mers la socru-sau si i l-a pus in brate zicandu-i "v-am adus nepotu'".Si mosu ala era uimit,ca nu stia ce sa faca:sa rada sau sa fie serios?Si se tot juca cu papusa aia,iar Monica si sor-sa mustaceau si chicoteau de incurcareala mosului....Iar muratura aia de soacra-sa...mai avea oleaca si se facea mov la fata....Plus adunatura selecta din jurul mesei...numai privindu-i m-a luat cu fiori pe sira spinari,ce moace de fantome aveau unii....brrr!
Iulia,pushchea pe limba ta!...Dar vorba Akellei:orice e posibil si nu e nimic exclus!
Am citit si eu articolele alea din linkul de pe pagina...penibil,zau asa!
Oare cu ce m-a ajutat pe mine sau pe multi altii ca si-au comandat colindatori si cat au cheltuit cu salvarea si ce spune medicul si unde va naste dna Columbica etc,etc,etc....Si inca si stirea de la jurnalul de ora 19...unde se anunta ce cadouri cu diamante si rubine i-au fost facute dnei si ce super cadou de 600 000 euro va primi madame Colombeano...o masina super tare,care nici nu am retinut ce marca era...Cu ce ma ajuta sa stiu?Ce progres aduce asta in viata mea?Cu ce ii ajuta pe nevoiasi?Oare cum s-au simtit acei oameni care abia au avut bani sa puna pita pe masa?...Stiri inutile,de umplut spatiul de emisie,parerea mea...
Sincer,nu ii invidiez pe Columbeni...si nu mi-am dorit nici o clipa sa fiu in locul lor....
Hai ca deja m-am aberat prea mult...De fapt eu vrusesem sa scriu ca si mie mi s-a parut ca aia erau la priveghi,nu la revel...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, dar pe fetita nu urma s-o cheme Adriana?? Acum cica o vor numi Irina... Ce repede s-au razgandit!!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Fetelor, dar pe fetita nu urma s-o cheme Adriana?? Acum cica o vor numi Irina... Ce repede s-au razgandit!!!

Ioana

O va chema Irina Adriana, pana la urma. Asa a aparut in unele ziare nu de mult...

Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput