Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 24
Alina spune:
quote:
Originally posted by Avalonquote:
Originally posted by Cristina_C
M-ati facut curioasa!
De ce-au mai fost astia in stare?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Asa o petrecere plicticoasa nu am vazut in viata mea! Niste babe acre (una semana perfect cu Cruela) care stateau improtapite de parca aveau un batz in fund... era liniste ca la un priveghi, stateau aliniati la masa, numai tropaitul ospataresei se auzea mai bine, conversatii soptite.
In rest, Columbeanu a pus pe unii sa-i astupe 2 gropi din fata casei, deci in noaptea de revelion au avut si actiune, o adevarata aventura sa toarne unii beton in gropi si apoi sa vina Columbeanu cu masina sa de lux sa treaca peste ele pentru a verifica asfaltul.
Asa da distractie! bleah...
Aaaa, si gravida bea sampanie?!?
Eu am inteles ca Iri si cu nenii aia probau un alt tip de asfalt care se intareste ff rpd.
Da,si eu vazut-am nejte duamne cam trecute,imbracate in negru si asa de sooobbbbre de nu ziceai ca e petrecerea di Revelion .
Alina
lavinai spune:
quote:
Originally posted by mira_m
M-a distrat Discursul familiei...de Anul Nou (chiar asa scria), cand au iesit ei in balcon, iar Iri le-a multumit colindatorilor.
Parca erau familie princiara.Erau super caraghiosi!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
partea aia am vazut-o si eu....., parca erau "ceausestii" la balconul de la opera din timisoara..... mah da' tare importanti se mai cred oamenii astia!!!!
blueeyes2003 spune:
Interesant mod de a petrece revelionul!
Bucuria vine din lucruri marunte...Linistea vine din suflet...
Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre...!
An Nou Fericit! La Multi Ani!
Mirela
Balbina spune:
Am vazut si noi ceva fragmente din revelionul Columbenilor. Au fost de toata jena, ce mai. Ce m-am mai amuzat ca intre invitati era o tanti, cica e o fana a lor. Cum o fi ajuns acolo, s-o fi facut concurs?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
ralnied1 spune:
Astia chiar nu sunt normali la cap... Ce mai urmeaza????????
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Ce m-am mai amuzat ca intre invitati era o tanti, cica e o fana a lor. Cum o fi ajuns acolo, s-o fi facut concurs?
Cu concurs sau fara au ales o tanti care sa nu-i faca Monicai concurenta.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
kla78 spune:
reluare de saptamana trecuta BY Monica Columbeanu pe B1TV acum!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mira_mquote:
Originally posted by Balbina
Ce m-am mai amuzat ca intre invitati era o tanti, cica e o fana a lor. Cum o fi ajuns acolo, s-o fi facut concurs?
Cu concurs sau fara au ales o tanti care sa nu-i faca Monicai concurenta.
Chiar ca, nu m-am gindit la asta!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
CRIXIA spune:
Ce penibili au fost! Vor sa le ia locul Ceausestilor, cu balconul, cu palatul lor maret!
Discurs la miezul noptii.... hmmm tocmai pe ei sa-i ascultam!?
Cred ca oamenii astia vor candida politic, se pregatesc!
akella spune:
Petrecerea aia de revelion chiar ca nu-si avea locul pe sticla... Mai mare jena... Acu' l-am vazut si eu la culoare pe nea firfirel Columbeanu senior, responsabilul conturilor ceausiste din strainatate... Asta ca sa nu ne mai miram de averea stransa cu atata truda... Iar mam' mare Columbeanu - soacra poama acra - Doamne ce fatza acrita si blazata avea... Restul invitatilor decrepiti... ce sa mai spun... a tunat si i-a adunat... A, si era o doamna care avea fix mina unei vanzatoare de alimentara, gestionara invechita in campul muncii si acrita de clientii care o tot deranjeaza cu niscaiva cumparaturi... Si mai era si Monica, ce prezenta un bust impresionant si o burtica pe masura, insa rochia a fost complet neinspirata, pentru ca ii dezvelea bratele subtiri, de tzantzar anofel...