Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 11
kla78 spune:
eu repet:este un exemplu prost pt adolescente....dar oare daca o plimba Columbeanu cu bicicleta in loc de limuzina sau daca o ducea intr-o garsoniera din cel mai nashpa cartier al Bucurestiului oare tot asa indragostita era de el????
GIUL inainte de Monica el a stat cu Ana Lesko.....pe care binenteles Monica "cea care se crede mai buna decat oricare alta"a incercat intr-o emisiune pe B1TV sa o jigneasca mai subtil...cat despre frumusete,ce sa zic.....bine ca exista cosmeticele,sunt fete de varsta ei care arata mult mai bine decat ea si sunt mai frumoase natural nu cu cateva kg de vopsele pe fata.
claudia
lunna27 spune:
Nu pot sa zic ca e f f frumoasa dar nici urata nu e,sunt altele de o mie de ori mai urate ca ea,insa ea are intr-adevar avantajul ca e f tanara,si cum spunea cineva pe aici sarcina a mai implinit-o intr-adevar
Credeti ca daca ea nu va mai fi cu Columbeanu ,gestul in sine va opri pe alte tinere sa faca ce a facut ea?Eu ma cam indoiesc!
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by lavinai
revin : e nascuta in anul 1988, deci are 18 ani acuma!!!
OK
Mirela
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by giul
Ma uimeste ca nu vedeti diferenta de varsta ,adica vi se pare normal ca o fata tanara sa ajunga in bratele unui mos si toate astea din dragoste?
Daca ai fi precizat pentru bani, ai fi avut dreptate. Iar in loc de mos, poate ar fi trebuit sa scrii altceva; las la alegerea ta un sinonim stilistic.
Hai sa te ajut totusi un pic. Daca ai fi intrebat: Ma uimeste ca nu vedeti diferenta de varsta, adica vi se pare normal ca o fata tanara sa ajunga in bratele unui domn din generatia precedenta si toate astea din dragoste? , ti-as fi raspuns: DA!
De ce unele femei tinere se indragostesc de barbati maturi, fara se se uite pe extrasul lor de cont? hehehe...pentru asta trebuie sa ne mutam la cabinetul PSI. E nevoie de ceva psihanaliza si de o introspectie sincera si interesanta.
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
mathilda spune:
fetelor,
am gasit site-ul cu monica despre care ati tot vorbit dar am o problema- ca sa pot vedea tb sa trimit la **** un SMS si sa am o parola, ceea ce imi e imposibil de aici asa ca va rog trimiteti-mi si mie o parola
sau un numr de membru pe privat sau eventual chiar filmuletul.
multumesc anticipat pt fetele care vor sa-mi trimita.
Ps. pt administratorii ac. site- daca nu se considera concurenta sau altceva pot pune adresa siteului
olim spune:
eu cred ca nu e singura in situatia asta, dar cum e atat de mediatizat
eu imi aduc aminte cand au aparut italienii in roamania, cum au tabarat multe domnisoare pe ei, care acuma sunt in italia, si se imbraca doar de la mall, iar atunci nu aveau bani nici de seminte, dar daca nu au fost mediatizate, nu e nimic.Si aici cum vin multe si lucreaza in case, adica menajere, cand colo, vai de ele, dar nu stie nimeni asta.
Cel putin cei doi s-au casatorit, vor avea si o, si unii roamani stau la panda sa afle orice noutate desre ei si sa ii mai barfeasca, motivul.:INVIDIA si RAUTATEA.
Eu cred ca ar fii bine sa nu devenim off-topic, din aceasta cauza.
Este pretty-woman, in varianta romaneasca, si multa lume viseaza la asta, chiar daca nu recunoaste
o seara frumoasa tuturor
lavinai spune:
quote:
Originally posted by olim
Este pretty-woman, in varianta romaneasca, si multa lume viseaza la asta, chiar daca nu recunoaste
sincer??? normal ca mi-as dori o viatza luxoasa, dar nu alturi de un "mos" care mi-ar putea fi tata!!!
si crede-ma ca nimeni nu ar avea treaba lor, daca nu ar vrea ei sa fie atata de mediatizati. ei isi doresc asta!!
si ai dreptate sunt multi altii care sunt intr-o situatie similara dar nu fac atata tam-tam de iubirea lor : uite ex la sergiu nicolaescu, care e insurat cu o tipa de 27 de ani parca.....wowww diferenta foarte mare.....si totusi isi vad de ale lor, fara prea multe comentari!!
diadaniela spune:
de fapt ce va deranjeaza?
ca ea e mai tanara sau ca apar la tv?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Sabina spune:
draga anky, se pare ca tu stii exact care e diferenta de varsta optima pt a te putea casatori.
ai zis-o de f multe ori.eu zic ca e cazul sa te opresti,am inteles care e opinia ta.
PS poti sa-ti dau mai multe exemple de cupluri cu 30 de ani diferenta de varsta ...din "pacate" nu bogati amandoi inainte si dupa casatorie, ci saraci amandoi.
Prin postarile tale jignesti f multe cupluri inclusiv de pe aici, de pe DC.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.