Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 12
blue eyes spune:
Da Sabina, ai dreptate. Cel mai frumos cuplu pe care eu il cunosc, prieteni de ai mei, se iubesc la fel ca acum 12 ani, cand s-au casatorit. Ea are 37, el 67.
Bogatia e relativa. Depinde la ce bogatie ne referim. Eu m-am imbogatit foarte mult spiritual si intelectual cu un barbat care are 21 de ani mai mult decat mine.
Asa ca, restul, mai usor cu datul cu bata in lume, ca dati cu bata in balta!
Barfiti cat vreti despre Columbeni, dar masurati-va cuvintele cand generalizati!
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
oanamc spune:
Personal,nu am nimik cu diferenta de ani si consider ca dragostea nu tine cont de varsta,de pozitie sociala,de religie,de absolut nimik.Dragostea vine si gata,nu putem alege persoana de care sa ne indragostim.DAR,nu cred ca e cazul celor doi,care au depasit demult limitele ridicolului.
Natasa spune:
Problema cu ei nu e diferenta de virsta, problema era ca un mos cu bani s-a culcat cu o minora. Nu stiu de ce vi se pare egal un cuplu in care ea are 30 si el 60 cu unul in care ea are 16 si el 50. Nu va suna daca nu a pedofilie, macar a deviere de la morala si bun simt?
anky spune:
quote:
Originally posted by Sabina
draga anky, se pare ca tu stii exact care e diferenta de varsta optima pt a te putea casatori.
ai zis-o de f multe ori.eu zic ca e cazul sa te opresti,am inteles care e opinia ta.
PS poti sa-ti dau mai multe exemple de cupluri cu 30 de ani diferenta de varsta ...din "pacate" nu bogati amandoi inainte si dupa casatorie, ci saraci amandoi.
Prin postarile tale jignesti f multe cupluri inclusiv de pe aici, de pe DC.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Eu m-am referit exact la ceea ce spunea si Natasa
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
anky spune:
quote:
Originally posted by Sabina
draga anky, se pare ca tu stii exact care e diferenta de varsta optima pt a te putea casatori.
ai zis-o de f multe ori.eu zic ca e cazul sa te opresti,am inteles care e opinia ta.
PS poti sa-ti dau mai multe exemple de cupluri cu 30 de ani diferenta de varsta ...din "pacate" nu bogati amandoi inainte si dupa casatorie, ci saraci amandoi.
Prin postarile tale jignesti f multe cupluri inclusiv de pe aici, de pe DC.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Saraci amindoi,este cu totul altceva,ma refeream la acest cuplu Columbeanu,la subiectul Columbeanu, asa ca nu e cazul sa exagerezi.
diadaniela spune:
tot bateti apa in piua cu minora. care minora ,frate?
pedofilie? cam mare cuvantul!
si pana la urma tot n-am inteles ce va deranjeaza? ca el mai batran ,ca apar la tv sau ca ea avea 16 ani cand l-a cunoscut(ceea ce e total fals)?
sau va deranjeaza simplul fapt ca o duc bine si-s fericiti?
din pacate ,draga Anky ,chiar ai spus ce a inteles Sabina.
ca nu poate exista dragoste intr-un cuplu cu diferenta mare de varsta.
doar interesul ei pt banii lui!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
akella spune:
Haideti, fetelor, nu va mai certati.
Incepand cu varsta de 16 ani, legea permite unui minor sa intretina relatii sexuale, liber consimtite.
Treaba Columbenilor daca se iubesc sau nu. Mie mi se pare ridicola relatia lor mediatizata din urmatoarele motive: ea are niste gesturi stupide si de prost gust la adresa lui (il face mos, il trage de par etc.); emisiunea nu pare a avea vreun scop/mesaj clar - cuplul se plimba toata ziua buna ziua prin magazine si prin restaurante. Era mai interesant si mai educativ si mai productiv (spuneti-i cum doriti) sa-i vedem si la treaba, tot ziceau ca vor pune bazele unei fundatii...
anky spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
si pana la urma tot n-am inteles ce va deranjeaza? ca el mai batran ,ca apar la tv sau ca ea avea 16 ani cand l-a cunoscut(ceea ce e total fals)?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Inca o data,m-am referit la ce spunea si Natasa
anky spune:
quote:
Originally posted by akella
Haideti, fetelor, nu va mai certati.
Incepand cu varsta de 16 ani, legea permite unui minor sa intretina relatii sexuale, liber consimtite.
Treaba Columbenilor daca se iubesc sau nu. Mie mi se pare ridicola relatia lor mediatizata din urmatoarele motive: ea are niste gesturi stupide si de prost gust la adresa lui (il face mos, il trage de par etc.); emisiunea nu pare a avea vreun scop/mesaj clar - cuplul se plimba toata ziua buna ziua prin magazine si prin restaurante. Era mai interesant si mai educativ si mai productiv (spuneti-i cum doriti) sa-i vedem si la treaba, tot ziceau ca vor pune bazele unei fundatii...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Daca imi spun parerea ,chiar daca e negativa,nu inseamna ca ma cert.Sintem pe un forum unde avem dreptul sa ne spunem si parerile negative legate de un anume subiect.Se pare ca aici nu sint acceptate.Cred ca cel mai bine ar fi sa schimbati titul subiectului cu Monica si Irinel Columbeanu,exclus pareri negative sau mai deschideti inca unul,exclus pareri pozitive.Astfel am putea sa ne spunem parerile fara sa dam impresia de cearta
Natasa spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Dana
Va intreb pe voi, cele care credeti ca e normal ca un copil (la 17 ani nu mi se pare ca esti adult, chiar daca ai sinii mari si esti buna de reproducere. Si la 12 ani ai aceleasi caracteristici!) sa se culce cu unul de virsta bunicului ei. Daca asta s-ar intimpla cu fetitele voastre, tot asa entuziamate ati fi? Intrebi ce anume ma deranjeaza. Ei bine, ma deranjeaza ca o deviere de genul cuplul Columbeanu e considerata o normalitate in lumea de azi. Si da, ma deranjeaza ca apar la TV si niste minti de adolescenti rataciti ii pot lua drept modele! Altfel ma lasa rece pentru ca sint niste nulitati facute baloane peste noapte. Si noi stam sa discutam atit despre nimic, din pacate!
Ma repet ca sa fiu bine inteleasa, stiu si eu cupluri cu diferente mari de virsta, dar s-au casatorit adulti, ceea ce schimba cu totul datele problemei.