Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

CHRIS,ai dreptate!
are gust mai bun la o "barfa" mica

DENY36+cuIRINA

Mergi la inceput

Oare cum o fi trecut peste noaptea asta RALUCA?

DENY36+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!
Sunt cu voi la cafea...Azi incep la 10 ultima zi de serviciu,dupa care prenatalIeri v-am citit in fuga si acum abia astept sa vad daca mai avem un bebel...Hai ca citesc...(am sarit direct la ultima pagina...deci inca nimik?)

Miraco31+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Pai atunci ma alatur si eu galeriei...
Hai raluca,mult curaj
respiram o data cu tine

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Mi-a trebuit o vesnicie sa citesc tot.
Si iar m-am socat, pai ce, suntem deja asa departe ca ne vin bebeii???? oilio...

Vad ca acu dimineata nu mai zice nimeni nimic de Raluca, sper ca e bine.

Asizule ma bucur ca e totul ok cu bebele tau!

Cristina stai cuminte in pat nemiscata, daca asta te ajuta sa o mai tii pe Georgia in burtica o vreme!!

Miro nu te stresa, daca a ta fatuca are peste 2 kg, e ok, si ecograful nu o sa masoare niciodata exact cat e de mare sau de greu e un bebe, cum zicea si kokorina.

Am citit ce ati pove de aventurile cu parintii vostrii si m-am ingrozit. Doamne si cat i-am bombanit eu pe ai mei!! Ca acum sa realizez ca am avut parte de o copilarie si o adolescenta minunata!!

Alexandra felicitari pentru apartament, ce conteaza ca e mic, al tau sa fie!!

Chris spune-i soacrei in fata ce ai de spus, ca altfel tot asa o sa o tii!!

Bun venit noilor fete!!

Eu raportez ieri contractii la greu.. nedureroase si neregulate, dar oricum stau cu inima in gat.
Azi iar ma duc la curs, nu am nici un chef de exercitiile lor de relaxare..

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

1. Iar am ramas in urma cu o saptamana.
2. Tot alandala merge forumul...
3. Tema zilei: daca nu imi spune nimeni ca asa trebuie facut, nu o sa fierb apa. Cica e super purificata si curatata si pieptanata, asa ca...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna dimineata burticutzelor dragalase, ma terminati voi pe mine, ce mai faceti pe la ora 3,4,5 dimineata, eu ma intreb cum rezistati.Numai vesti bune am auzit ieri si azi de la voi.Bun venit noilor burtici sa le creasca mari bebeii si sa fie sanatosi.Pupici pt cele doua gemene(bebeline de Mamaana) care ni s-au alaturat. Ralu multa bafta, oricare ar fi raspunsul fie ca-ti facem galerie pt Adinutza fie ca te intorci acasa pt inca o sapt sau mai mult.Dolores cea fara chef de somn, bafta la echo si sa ne aduci vesti bune.Eu luni merg la echo si sunt recunosc nerabdatoare.In legatura cu tema zilei, dc dr nu-mi recomanda apa fiarta pt baita at nu ma complic, iar in leg cu produsele pt bebelina cred ca o sa iau sanosan caci mi s-a spus ca sunt destul de bune.Va pup, ma apuc si eu de treaba.Bulisor28+ Mara

Mergi la inceput

Bine ati venit in (gasca)andreea si mamaanaNasteri usoare va doresc si eu si va asteptam la taclale.
Hi-Hi.iar am de citit,nu gluma...apropo....
hai ralucaaaaaaaaaa

burtika

Mergi la inceput

Pentru ca tot nu am ce face,hai sa lansez TEMA ZILEI:
1.Veti fierbe apa pentru baita bebelusilor sau veti folosi apa fiarta de la robinet?
2.Ce produse pentru ingrijirea bebelusilor veti folosi?

DENY36+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

deny daca nu imi zice dr in mod expres sa o fierb, atunci nu m-as lega la cap fara sa ma doara. ma gandesc ca o sa am si asa prea multe pe cap si nu o sa mai stiu de mine, ca sa fac ce nu e musai si obligatoriu.
deocamdata am unele primite, nici nu mai stiu cum se cheama, si vad cum ii merge lui bebe cu cosmeticalele respective. daca ii plac, continuam cu ele, daca nu, schimbam placa, si ma gandeam la klorane.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput