Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Dolores, tu n-ai somn? La 3 azi noapte erai pe forum?! Bine-ai revenit, si umbla cu manusi cu calculatorul ala sa nu te lase chiar acum. Davidutu tau cred ca se ia de mana cu Calinutu meu, ca tot la fel da din toate alea, uneori astept sa-si scoata piciorusul prin burta meaFotbalist il face mama!

Dupa ce scriu mesajul o voi suna pe Raluca, sper sa n-o deranjez.

Mamaana, ai un baietel si astepti 2 fetite? Deci tot 3 copii vor fi. Bine-ai venit in club!

Revin dupa ce-o sun pe Raluca.

Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Gata, am vorbit cu ea, este bine, tocmai vorbea la celalalt telefon cu Mirona, ramane in spital ptr ca totusi e posibil sa nasca, are contractii iarasi, dar nu ca cele de ieri. Mi-a placut de ea ca este foarte optimista si curajoasa. Dupa ce-am inteles, a avut contractii destul de mari, i-a spus doctorita ca aveau intensitatea celor de la expulsie, doar ca n-avea dilatatie.
Adinuta are peste 3 kg, deci daca vrea sa vina, n-are decat, totul va fi bine.
M-a impresionat calmul ei si optimismul, in locul ei la oricare cred ca i-ar fi putin teama de nastere (eu una am de-acum), dar ea era foarte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata burtici
Raportam o noapte linistita cu un somn de 9 oreeeeee daca va vine sa credeti...
Danita, stai mama linistita sa-ti bage aia in vena atat cat e cazul, doar sa fie bebe in siguranta!
Ralu, suntem in continuare langa tine!
Dolores, ma bucur mult ca ai calculator in sfarsit!! Bafta la eco, te asteptam cu vesti!
Miro, care e concentratia de miere si otet? @ lingurite cu miere si una cu otet?
TEMA ZILEI:
1. Nu ii voi fierbe apa decat daca Doamne fereste are probleme cu pielicica. Si nu i-o fierb dintr-un singur motiv: la un moment dat tot va trebui sa dea peste apa cu clor de la robinet...asa ca, mai bine se invata asa de la inceput. Voi folosi la inceput in apa taratze, ca sa i se curete pielicica, si ceai de galbenele.
2. Produse pt bebe am cumparat: gel pt spalat al-over de la Nivea si un ulei special pt bebelusi cu ulei de masline de la Sanosan; mai vedem pe parcurs cum le tolereaza.

De azi suntem mai mari putin

Ana 37w cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Dolores, cand apari de la eco sa scrii iute, ca eu la 11 si ceva plec, nu ma tine pe jar pana diseara!

Referitor la tema zilei: in primele luni ii voi fierbe apa, dupa 3-4 luni voi lua din cea de la robinet. Ptr bebe, voi folosi sampon Johnson sau Nivea, mi s-au parut cele mai bune. Sapun, ulei si alte alea, nu stiu, voi vedea atunci, oricum nu Johnson. Am citit pe la alte mamici ca uleiul de masline ar fi foarte bun si la masaj si ptr fundulet. E vreo mamica care a folosit? Eu m-am inarmat si cu un bidon de 5 l din vara cand am fost in Grecia, dar sa vedem, ptr fund mi-a fost de mare ajutor Nidoflorul, era singurul dupa care nu se inrosea.

Am intrat iarasi sa spun ca nu voi folosi apa calda de la robinet, deci voi fierbe din cea rece, dar cand o voi combina, ii pun si rece, nefiarta.

Mergi la inceput

Ana, acum mi-a sarit in ochi: tu deja ai implinit 37 de sapt??????????

Dati-mi si mie un sfat: am o trimitere de la medicul de fam ptr ecografie, pe care n-am folosit-o stiind ca singurul loc unde se fac ecografii cu trimitere este la spitalul CFR, unde e cu programare, si cred ca nasc pana imi venea randul, si chiar vroiam sa arunc hartia aia, dar ieri mi-a spus o colega ca este un cabinet particular care face eco si cu trimitere de la medic. Am facut o ecografie sapt trecuta si mai am programare pe 1 noiembrie la alta, ce ziceti, daca tot e gratis, sa ma duc si cu trimiterea aia sau nu? Nu stiu ce doctor este si pe o parte nu m-as duce, dar m-ar interesa cat a mai luat in greutate(am si eu o obsesie) si m-as duce. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Neata la cefeluta

Raluca: ce faci mama, ne dai vreo veste azi?mai avem un bb sau mai asteptam..?

deny75: inca nu mi-am pus problema baitei...cat despre produsele cosmetice oscilez inte Jonson si Sanosan

dolores:imi place la nebunie citatul din pagina ta...e superadevarat!

miraco:concediu placut si odihna la greu....

porumbita80: ai grija sa nu cazi cumva k e tare periculos pt bebic....poate provoca nasterea....

danita: multa sanatate si ai grija de tine si de bb. Dar cat de tare este burtica ta de faci perfuzii? si a mea este tare mai tot timpul, dar mi-a dat doar 2 duphaston si 2 no-spa.

Noi suntem bine, asteptam sa mergem maine la echo si sa vedem cat am mai crescut si sa auzim k totul este in regula. As vrea sa discut si despre modalitatea de a nastere , dar sper sa nu-mi spuna din nou k e prea devreme.
Ne-am cumparat si patut si l-am asezat in camera lui , desi el va sta in camera nostra o buna parte din timp.. Am pus si cateva poze la semnatura....
Va pupam si va lasam k tb sa plecam la scoala. O zi buna...

Madalina 31+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
am stat la o barfa mica cu Ralu - cum bine zicea Roxana ... - e tot in spital, voia sa mearga acasa dar s-au mai uitat inca o data pe monitorizarea de ieri si au hotarat sa mai stea, deoarece cele de ieri le-a catalogat dr. ca "de expulzie".
Au mai facut una si acum de dimineata ... si are inca contractii si dureroase.
I-am transmis urarile voastre de bine si curaj si galeria ce o faceti pe aici. Va pupa pe toate si chiar imi povestea cate mesaje a primit ieri si cat de aproape va simtea si cat de bine i-au picat aceste mesaje si telefoane de la voi. Eu nu apuc s-o sun ... parca in momentul in care ma gandesc s-o sun ... ma suna ea pe mine. Draga de ea ... e inca singura in salon, nu are decat mp3-player-ul cu ea, spera sa primeasca ceva de citit cand vine Ionut azi pe la ea.
Mi-a pove cat e de multumita de conditiile din spital si de asistente si de faptul ca este ajutata si cu mersul la buda, ca desi baga mana in buzunar pentru a da in dreapta si-n stanga este politicos refuzata - cum ca asta ar fi munca lor ... etc. JOS PALARIA!
Mi-a mai pove ceva haios: s-a intalnit pe hol spre baie cu o tipa care a abordat-o direct:
nu ai nascut inca?
Cica de aseara a vazut-o pe Ralu, asta a venit la un control de rutina la spital pe la 10.45 si deja copilul era angajat sa iasa. Ea era chitita pe cezariana ... dar ce sa-i mai faci ... abia au reusit s-o mute repede intr-o sala de nasteri - ca la 11 deja nascuse fetitza de 3 kg.
O intreba pe Raluca ce sunt alea contractii ... ca ea nu o simtit niciodata.
DECRETEZ: asa vreau si eu sa nasc.

gata - fug sa citesc din urma si mai revin.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Mirona, ai fost tare: mi-a placut "decretul". Roag-o pe Raluca sa ia un pahar din care-a baut tipa aia si sa ti-l trimita, poate se ia, cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineatza, dragi burtici!
Sa inteleg ca draga de Raluca e inca pe metereze, e posibil sa nasca totusi... Din cate citesc de la "mesagerele" noastre, vad ca e foarte optimista si puternica, asa ca noi nu avem decat sa continuam galeria: HAI RALUCA!!!!!!!!
Dolores, bafta la eco!
Madaluta, foarte frumos patutzul!Are si masa de infasat, super! Saltea ai comandat tu sau e aia subtirica din patut, ca am mai vazut si eu prin magazine. Unele vanzatoare spuneau ca nici nu trebuie o saltea mai "consistenta", mai pufoasa, ca bebelusul asa si trebuie sa doarma , pe o suprafata mai tare.Tu cum ai facut? Tare imi place si mie genul acesta de patutz, dar tot am citit ca e mai bine din lemn , pentru ca bebelusul, cand incepe sa se ridice se prinde de stalpisorii aia din lemn si se ajuta. Nu prea stiu ce sa fac...
Miraco, ceva informatii noi despre astigmatism, cezariana? ca eu nu am ajuns inca la oftalmolog.
Alexandra, morosanco!!!!!!!!!!Buna dimineatzaaaaaaaaaa!Ei, ai vazut ca ai casutza ta!!! Las' ca sunt f.f. spatioase garsonierele de ANL, o prietena si-a structurat garsoniera in doua camarutze si foarte dragutza!Hai la barfe!

ROXANA 32+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Da, Roxana, 37.....si mie imi vine greu sa cred cat de repede a trecut...si ma apuca emotiile, imi dau si lacrimile; nu de frica, de emotie asa...stiti voi, ca toate trecem prin starile astea
De azi se poate naste oricand; sper insa, daca incepe ceva, sa ajung in timp util in spital - al meu fiind cu prezentatie pelviana nu trebuie sa se angajeze pe canal...
Va tzuc pe toate

Ana 37w cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput