Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Raluca, nastere usoara, un bebe sanatos, frumos si norocos.

M-au invadat si pe mine emotiile, mai ales ca ieri am avut primele contractii dureroare (nereguate insa, nici foarte puternice, iar astazi au disparut), ceea ce ma face sa ma gandesc (ingrijorez?) ca se apropie si la mine momentul. Sper ca bebe David sa mai stea in burtica la mami cel putin doua saptamani, dar, in fond, nu depinde de mine, ci de el.

Va doresc o zi frumoasa si linistita!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Deny multumim pentru vestile de la Raluca si

Mamaana - chiar asa... Mi s-a parut mie sau esti mamica cu doua in burtik?? Felicitari de doua ori... la noi in grup mai sunt trei mamici cu gemeni... kokorina, veronici si pet72...

La capitolul sforait ... si eu cica mai fac asa cateodata cand sunt extrem de obosita, dar nu am primit nici un fel de amenintare de la nimeni; mai degraba noi (eu si sotul meu) o amenintam pe bunica ca o inregistram si ii aratam si ei ca sforaie cu tot cu pat.

Ramona 36+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Andreeaben, bine ai venit in ...vazi ca faci parte deja oficial din gasca ca a avut grija Lory sa te treaca in listuta...asa ca te asteptam cu drag la povesti!!! Si felicitari pentru ...
Kokorina, ma alatur tie la faza "cu ganditul stau prost", ca altfel nu m-as fi apucat tocmai de sarmale...stau in picioare de vreo 2 ore si ma doareeeeeee spateleeeee si mi s-a incordat si burtica...oare sa iau un No-spa? Cred ca voi lua...
Ramona, poate crezi, poate nu, dar azi m-am gandit la tine, intrebandu-ma oare pe unde esti ca nu te-am mai vazut...e adevarat ca nici eu nu prea am fost prezenta p-aci datorita stii a ceea ce....asa ca...te tzuc cu asigurari ca nu te-a uitat nimeni!!! ...aaa..inca ceva...al meu e Denis, nu David...Dolores e cu David......si, da, mai vreau sa merg la un medic, saptamana viitoare insa...marti am programare!
Roxanica2006, asadar il stii pe medicul meu!!! Ma bucur de fiecare data cand mai aud cate un lucru bun despre el...da, el mi-a spus de hidronefroza, dar nu a fost vorba de un diagnostic gresit...e mai complicata povestea...la momentul ala asa s-a vazut pe eco, o dilatatie pielocaliceala destul de mare la rinichiul stang...tot el mi-a spus ca nu e cazul deocamdata sa ne facem griji si sa asteptam pana la eco urmator, plus ca de cele mai multe ori mi-a spus ca nu se pastreaza in viata extrauterina...putea fi vorba de faptul ca l-am prins pe bb chiar inainte de a urina, mai putea fi vorba de starea mea de hidratare, etc, etc...Oricum tot la el raman cu nasterea...insa iti daiu seama ca odata ce mi-a bagat un cui, nu te pui cu nebuna (adica io)...care a inceput sa faca tot felul de scenarii, care de care mai pesimiste! Vedem ce mai zice la urmatoarea eco...
Iasmi, ai mare grija de tine...se pare ca ne e tot mai greu pe masura ce ne apropiem de DPN...
Mamaana, bine ai venit!!!!! MAi avem canadience pe forum! Vei avea gemene????? FELICITARI!!!! Da-ne detalii despre tine si saricna!

RALUCA TINEM PUMNII!!!!!! ABIA ASTEPTAM SA O CUNOASTEM SI NOI PE ADINUTA!!!

Oana 29+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

da ramsan, am doua fete identice - cel putin asa mi-au zis pana acum - si sunt tare fericita, mai ales ca am un baiat de 10 ani; sper sa le pot duce cat mai mult, cu toate ca e din ce in ce mai greu

raluca - nastere usoara!!!

mamaana 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Hai Raluuuuu!!!!!!!!! Sa dea Doamne Doamne sa nasti usor!!!!!!!!!!!!!
Bun venit in noilor fete! Va asteptam cu povesti
Danita, esti bine, mama?

Ana 36w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

HAI RALUCA!!!!

Ramsan-

Kokorina-ce scumpica esti suntem mai multe iesence le insir acuma RAMSAN,LORYM,LAURA13,AVDANAARHIRE,LAVINIAP si bineinteles eu BAMBOLETTAasa ca te asteptam cu harbujeii la tucat

Mamaana-bine ai venit vad ca ai doua sa-ti traiasca

Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mamaana, te-am trecut in listutza!!!!
Lory, tocmai am observat ca ai renuntat la numerotarea gravidutzelor si la nr de bb-ei din burtica...Mie mi se parea mai ok inainte, fara suparare...pupici pentru eforturi cu listutza, vad ca te specializezi......cum facem cu albumele bb-ilor, fetelor???? A mai intrebat Miro o data...daca aveti idei sau preferinte, pasiti in fata!!!

Oana 29+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Mamaana, Andreeaben, bine ati venit la noi in ... speram ca aveti chef de vorba si ne ziceti mai multe despre voi
Mamaana, am vazut bine, ai gemene ??? are so kokorina noastra cu cine vorbi [:D}

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

HAI RALUCA !!!!

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

stateam si eu si ma gandeam- e drept ca mai lent decat in alte dati, dar asta e, mai bine mai putin decat deloc-ca DPN reprezinta de fapt 40 de saptamani, si deci e f posibil sa o am pe bebelina acasica mult mai repede, si m-am simtit foarte bine dupa descoperirea mea. mai ales ca vad ca si alti bebei se grabesc, asa ca sunt tare curioasa sa vad ce mi-o spune miercuri la eco.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput