Clubul nurorilor (71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
cinta bine ai revenit, ai o frumusete de copil

iar ca sa va binedispun:
Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu... nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - IISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar: - Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! La care parohia: AMIN

LA MULTI ANI tuturor DUMITRILOR si DUMITRELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu... nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - IISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar: - Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! La care parohia: AMIN

bun, k de obicei, Nico..marina, n-am mai vrut (k n-am mai putut ) mamaliguta, da' facem azi...brizule, cand v-o veni randu' sa vezi ce-alearga Bubu sa cumpere la fata tot ce-i pofteste corasonu'...

si...la multi ani sfintilor de astazi!

si...[red]cinta/red], bine ai revenit si sa fie sanatoasa minunea voastra! am savurat fiecare pozuk..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

cinta sa iti traiasca minunea. F frumoase pozele dar aia cu taticu cu suzeta e superrrr
La multi ani sarbatoritilor de azi. Si la multi ani nasei mele, ca e si ziua ei de nastere. Sa imi traiesti nasico, si sa va ajute DD sa aveti bebeul dorit

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!
cinta ma bucur ca ai aparut si sa-ti traiasca fetita

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor si la multi ani pentru toti sarbatoritii de azi
Cinta bine ai revenit
Nicoleta super bancul
Va pup pe toate si va doresc o zi usoara

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
Si la multi ani nasei mele, ca e si ziua ei de nastere. Sa imi traiesti nasico, si sa va ajute DD sa aveti bebeul dorit

tii...ce-am uitat! La multi ani, nasa, sa fii sanatoasa si sa primesti cel mai frumos cadou: un bebe!!!

Pst!...brizule, zi-i k i-am urat si acu' ceva timp, pe pm tau...da' acu' chiar am uitat!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine... aproape la amiaz...

Cinta, sa-ti traiasca minunea. Sigur ca nu te-am uitat. Uite ca acum ai si minunea mica si te-ai mutat si in casa noua. Sa te bucuri de tot.

si din partea mea pentru sarbatoritii de azi.

Nico super bancul, foarte greu m-am putut abtine, radeam pe sub mustata si se uitau colegii la mine ca la felul 14...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

ma bucur sa vad ca nu m-ati uitat si multumim de complimente

felicitari la noile burtici inainte de a face pauza de la forum, tin minte ca erati in faza de proiect
sarcina usoara, fetelor si nastere usoara

si, DA! faceti-va toate poftele: mancati ce va doriti, distrati-va cand va tuna, si DORMITI cat vreti.

LA MULTI ANI! pt sarbatorite si de la noi

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

LA MULTI ANI!!! tuturor aniversatilor de astazi.

Nico super bancul.

Cinta sa va traiasca buburuza. ...abea astept sa o tin si eupe a mea in brate.

Raza...eu m-am oferit.

lavi pe unde umbli, azi n-ai dat ceaiul!!!

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by marinar
lavi pe unde umbli, azi n-ai dat ceaiul!!!

Asa e...

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput