Clubul nurorilor (71)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

pup lavi k a inteles! si pup marina k are o frumusete de burtik...si pup si restul fetelor!
si... vreau covrigii sarati pe care i-am uitat dim in masina la puiu'...si hamsii...si pulpe cu cartofi...si mamaliguta cu branza si smantana... si nu le pot avea acum....si mi-e rau..si tot vreau! si...park va vad facand ochii mari si zambind... Raza a-nnebunit!

edit: am ticker cu varsta lui bb, la "vine bb"!

Raza esti cea mai tare cu poftele tale

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by jesia

Raza esti cea mai tare cu poftele tale

Ei, n-oi avea si tu pofte din astea ciudate, sa vezi ce rad si eu atunci!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ma bag si eu la o portie de hamsii prajite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

ma bag si eu la o portie de hamsii prajite

atunci hai in Pipera, la 1 fast-food...ma rog sa mai aibe, k ultimele zile park n-am mai simtit sa miroasa a hamsii...
tocmai am vb cu puiu si rade si el...de poftele mele. da' se conformeaza!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pana acolo imi trece orice pofta, raza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Raza eu fac diseara mamaliga cu smantana si ou si branzica si margarina si... de toate, asa ca te invit la mine. dar oare astea sunt poftele lui bb.... sau ale tale? si eu mancam la inceput muraturi din cauza greturilor, traiasca mama ca altfel...de unde muraturi in mai, iunie. poate numai de la magazin, dar nu-mi plac.

jesi aiurea faza. asta e, suporti si tude data asta...

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hai mai fetelor, nu mai vorbiti de mancare la ora asta... ca mai am pana ajung acasa... si oricum in ultimul timp mi se pare ca mi-a crescut o anumita parte si sunt prea prinsa cu altele (sau prea comoda cateodata) sa ma apuc de miscare (tot imi propun ca termin cu casa si pe urma ma ocup de mine asa cum trebuie, cu regim sanatos si miscare si mai sanatoasa, desi parca vad ca vine iarna si cand ajung acasa nu mai am chef decat sa ma bag in pat)...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Ei, n-oi avea si tu pofte din astea ciudate, sa vezi ce rad si eu atunci!

Multi pupici pt tine graviduto

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Razucoooooooooooo esti mortala. auzi la ea: si pulpe si hamsii si alte pe langaaaaaaaaaaaa. E prima oara cand rad de aseara. Noroc cu tine, fata zvapaiata......

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna ziua, la norici :)

nu stiu daca ma mai tineti minte, fetelor. v-am vizitat si eu mai des la un moment dat. apoi, odata cu sarcina inaintata, accelerarea renovarii apartamentului si mutatul in casa noua exact inainte de a naste am cam rupt randurile.

sper sa revina cum cu forte proaspete dar si fara o tolba plina de povesti, pt ca pana acum soacra mea incearca sa nu calce pe bec prea tare

intre timp, ii dau cuvantul fii'mi, care arde de nerabdare sa se prezinte domniilor voastre

Ma cheama Madara Aleksandra Levica. Ieri tocmai am implinit 10 saptamani si suntem bucurosi toti trei - eu, mama si tata - ca au trecut fara prea multe peripetii.

poze din primele zile aici la voi - adica afara din burtica - puteti sa vedeti cu mine si cu parintii mei aici:
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra
Taticul va mai adauga poze cand are timp. Acum e prins cu schimbatul
pampersilor si leganatul dupa ce mama imi da laptic :)

Am cetatenie letoniana, dar mama e mandra ca am nationalitate romana.
vorbeste cu mine mai mereu romaneste, pt ca spune ea ca bunicii din Romania imi vor spune multe povesti in limba asta si o sa imi placa mult acolo. Mama mi-a mai spus ca mai sunt si alti copilasi de varste apropiate, cu care am sa pot sa ma joc cand vin in orasul ei :)

Acuma fug la papa :) ca e bun tare si cald si bine in brate la mama :)

Pa!

cinta

Mergi la inceput