Clubul nurorilor (71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
Briza imi pare tare rau de prietenul tau si de ceilalti 2 insotitori, caci parca erau 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.

Briza, condoleantze, Dumnezeu sa-l odihneasca pe prietenul tau.

Lavi, eu ti-am mai recomandat niste ceaiuri pentru reglarea CM...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. sunt si eu prin zona, vroiam doar sa va salut....la altceva nu imi sta mintea acum........

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! briza, orice as spune, ar fi de prisos. Sa-l odihneasca Dumnezeu!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinai
e vb de CM, imi vine de obicei la 32,33,34,35,37 zile. acuma din 23 (fiind a 25 zi) am crezut ca imi vine. dar dimi cand ma trezesc si atata. asta fiind a treia zi deja cand sunt doar un pic (foarte putin) dimineata iar dupa aia ca si cum nu s-ar fi intamplat nimik.
vreau sa merg la dr , dar deocamdata am informez de un dr bun, ca eu nu am dr gine al meu, iar dc bebe e in plan am zis ca ar fi bine sa am dr meu.

ce parere aveti??

am inteles doar k cm vine greu...asta inseamna k e greu sa iti dai seama cand ovulezi, k sa prestezi pt bb. la mine, dupa pilule, tot ceva in genul asta era..si dupa tratament, uite surpriza!
gaseste-ti un dr bun si tine-te de el!
a, sa nu uit! dak vrei test de sarcina, Dr Sigur depisteaza chiar din ziua in care ar tb sa iti vina cm! La mine a aratat chiar inainte cu cateva zile... si ar mai fi Clear Blue, da' la ala m-am chioraaaat...da' se vedea liniuta 2 k o umbra..am zis k mi se pare..a 2 a zi am facut "siguru'" si...restul e istorie!
mult noroc!

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

lavi, sa nu te superi, k nu vreau ...da' si eu am crezut k dupa ce las pilulele, vine bb...sau ne intoarcem din luna de miere 3...acum, spun oricui k nu e chiar asa cum vrei. nu MEREU, din pacate.
e bine sa calculezi, da' uite, uneori nu iese cum vrei. de ex, la andreea a venit bb imediat, la mine...dupa 6 luni si asta dupa ce am facut tratament! k poate puteam astepta eu mult si bine sa vina natural..da' am fugit la dr si mi-a dat cu firma-n cap: nu ovulezi, hai la tratament. si am fost super norocoasa, din prima luna de trat, a venit bb. Ii multumesc Domnului zilnic. Am mai spus, a fost si dr, a fost si puiu (si el cu probleme ), da' in 1 rand a fost Dumnezeu!!!!! Hai k am luat-o pe aratura, da' repet, spun oricui aud k il "planifik" pe bb, sa ia in calcul si alta varianta, k nu e dupa cum vrem noi, ci...de Sus.
Din suflet iti doresc sa vina bb de Craciun, asa cum vrei!

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor...
Andreea nu vreau sa fac depozit iti dai seama , eu as mai da la alti dar cine o sa ia
Briza Dumnezeu sa-l odihneasca
La mine cum isi face soacra aparitia in peisaj cum incep problemele, acum s-a gandit iubitul meu sot sa se duca el special sa o ia de la tara, unde urasc sa ma duc (oricum se duce fara mine ) ca sa nu vina "mamica" cu autobuzul, frate-su ia zis ca se duce el sa o ia dar sotu tot nu intelege vrea "sa-i arate lu` mama ce copil bun are"

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

briza imi pare rau ,. DD sa-l odihneaasca si pe el si pe camarazii sai.

Lavi ai grija de tine, poate ai racit.

jesi, naspa situatie. vrea sa-i demonstreze ceva? de ce?

a mea soacra nu m-a mai deranjat, nu a mai trecut pe la noi, ieri trebuia sa ne aduca o recomandata dar a lassat-o in cutia de scrisori, nu a urcat. ce o fi fost cu ea!!!

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput

pup lavi k a inteles! si pup marina k are o frumusete de burtik...si pup si restul fetelor!
si... vreau covrigii sarati pe care i-am uitat dim in masina la puiu'...si hamsii...si pulpe cu cartofi...si mamaliguta cu branza si smantana... si nu le pot avea acum....si mi-e rau..si tot vreau! si...park va vad facand ochii mari si zambind... Raza a-nnebunit!

edit: am ticker cu varsta lui bb, la "vine bb"!

Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by marinar

jesi, naspa situatie. vrea sa-i demonstreze ceva? de ce?

a mea soacra nu m-a mai deranjat, nu a mai trecut pe la noi, ieri trebuia sa ne aduca o recomandata dar a lassat-o in cutia de scrisori, nu a urcat. ce o fi fost cu ea!!!

Ideea e ca noi impreuna cu fratele sotului stam intr-un apartament cu 3 cam.Fratele lui este de asemenea insurat iar socri au vrut sa se mute la tara,dar mai vin din cand in cand in Bucuresti si luna asta vrea sa vina soacra.Poate pt ca o vede rar pe "mamica" se poarta asa sau nu stiu cert este ca ma uimit rau de tot pana acum nu a mai avut nici o faza ca asta mai ales ca are cine sa ia socrosenia de la tara

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput