Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iolanda77 spune:

quote:
Originally posted by MamiLiliIolanda, eu primesc PM. Cred ca tu trebuie sa ti-l activezi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Am intrat la optiuni mesaje private (http://forum.desprecopii.com/forum/pm_options.asp) si le-am activat. Am incercat sa-ti trimit un mesaj de test - la fel, imi spune ca nu primesti mesaje private. M-am logat afara, am intrat din nou, am incercat iar sa-ti trimit PM, tot nimic.

Iolanda in sapt 25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Asta da surpriza!! Felicitari, Eloise!Sa-ti traiasca bebelushul si tie refacere rapida!Te asteptam cat mai curand inapoi pe forum.
Dana38+Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Ramomar ai un bebe pe cinste. Frumoasa foc.
Dana38+Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by iolanda77

quote:
Originally posted by MamiLiliIolanda, eu primesc PM. Cred ca tu trebuie sa ti-l activezi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Am intrat la optiuni mesaje private (http://forum.desprecopii.com/forum/pm_options.asp) si le-am activat. Am incercat sa-ti trimit un mesaj de test - la fel, imi spune ca nu primesti mesaje private. M-am logat afara, am intrat din nou, am incercat iar sa-ti trimit PM, tot nimic.

Iolanda in sapt 25 cu

S-au inventat telefoanele ...(scuzati ca ma bag...dar de ce va frecati atata cu PM-urile daca nu merg ?)

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Eloise ...

pelerinajul prin iasi cred ca te-a stresat putin ...

sa fii fericita alaturi de bb, sa-ti aduca numai bucurii,iar el sa fie sanatos, frumos...

si inteligent ca tine.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Ramomar...chiar...ce sprancene interesante are fetita ta...parca sunt facute cu creionul

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, felicitari si sa-ti traiasca Vladutzu!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

cucuoancea Da mai am probleme cu sanii, am umplut congelatorul cu recipiente de laptic. Incerc sa beau putine lichide k altfel nu mai pot sa dorm, mi se umfla sanii si curg la greu.

Eloise sa va traiasaca bebeul si sa va bucurati de el

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Eloise felicitari pentru BB si te asteptam inapoi pe forum cand o sa poti..
Fetelor mamicilor de baietei...voi decalotati putica lui BB? toti beblusii nostri sunt frumosi si dragalasi...niste ingerasi...
va pup

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Susa noi initial am zis sa-i facem circumcizie la un dr. specializat in asta. Circumcizia o faceam doar din motive de igiena si sanatate.Insa doctora bebeului, care e si prietena noastra ne-a sfatuit sa nu ii facem circumcizia ci decalotare manuala, acasa foarte putin dupa baie, si ii mai face si ea la fiecare vizita. Ne-ea asigurat ca vom avea un cocosel frumos si sanatos in cateva luni

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput