Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy..Floricika....si-au cam prins urechile cu bebelusii...vad ca e /..silence la ele

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mamicilor sa va dea Dumnezeu sanatate si celui care mi-a deschis ochii catre desprecopii.com(nu mai stiu cine :))))
Doamne cat de bine este sa va citesc..si eu ca Alessia... nu ma despart de voi... da tin sa va multumesc ca existati..
Cand citesc cat de greu le este unora dintre voi..parca toaate lucrurile par mai usoare...si pr mele minore...toate trecem prin perioade grele..dar faptul ca le impartasim ..nu stiu parca viata e mai roz..
Va pup pe toate..ma iertati pt micile sentimentalisme..da sa stiti ca pe toate va iubesc!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Monique_new uite aici despre vaccin http://www.presspro-medic.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=456&Itemid=275
Din cate am inteles se face la 2 la 4 si la 6 luni si rapel la 2 ani?Am inteles bine?Ca zice ca-s 3 doze...

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by lullabay
Doamne cat de bine este sa va citesc..si eu ca Alessia... nu ma despart de voi... da tin sa va multumesc ca existati..

Cu placere

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lullabaymercic o sa ma documentez

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetele din iasi, se termina in 2-3 zile congresu' si nastetiiiiiiiiiiiiiii!!! tin pumnii sa treceti si peste astea 2 zile de week-end, sa apara si iesenii printre noi!! Mamilili si Eloise.

Si o sa ingrosati si voi randurile celor nedormite, dar fericite, sau poate o sa aveti noroc?

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by eloise
Mi-am cumparat o sonda urinara foley de 18, dupa ce am intrebat in 80% din farmaciile din Iasi si n-aveau. Vreau sa spun... m-am ingrozit... arata terifiant... asa de groasa tre' sa fie sonda? HEEEEEEEEEEEELP!

Salut, sunt o burtica din vecini.
De ce ai luat sonda de 18? E intr-adevar destul de groasa, de obicei se recomanda sa se incerce initial cu 14, cel mult 16. Ti-a recomandat cineva sa iei de 18? Nu poti sa o schimbi?
De curiozitate imi spui si mie cat a costat?
Mai, dar nici sonde nu mai au in spitale? Of, of, of!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Mirabelac..s-au uscat putin..dar nu au trecut..cred ca o sa le las in pace....
Am folosit pe un obraz..pe celalat nu am dat cu nimic...si nu e nici o diferenta intre cel tratat si cel netratat...il las asa...inca o saptamana...daca nu trece mai incerc...tot cu pasta de apa..mai este o crema cu zn de la mustela eu am folosit pt o iritatie la fundulet de la servetele johnson..o sa incerc sa folosesc si pe fata..sa vedem..te tin la curent daca apar ameliorari..
Inni esti o dulce..ca deobicei...si vad ca activa...ai o bebelusa tare cuminte inseamna...eu mi-s acasa l;a parinti si am timp..da peste o luna o sa apar cred ca odata pe sapt cand ma intorc la Iasi..
Da Gripo..in curand ne inmultim la iesence :))))dar rabdare inca 3 zile :))))

Stefan Andrei

Mergi la inceput

inni voi la farmacie la Pentaxim+Engerix..cum e..un singur flacon?adica o singura intepatura?

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by eloise
Mi-am cumparat o sonda urinara foley de 18, dupa ce am intrebat in 80% din farmaciile din Iasi si n-aveau. Vreau sa spun... m-am ingrozit... arata terifiant... asa de groasa tre' sa fie sonda? HEEEEEEEEEEEELP!

Salut, sunt o burtica din vecini.
De ce ai luat sonda de 18? E intr-adevar destul de groasa, de obicei se recomanda sa se incerce initial cu 14, cel mult 16. Ti-a recomandat cineva sa iei de 18? Nu poti sa o schimbi?
De curiozitate imi spui si mie cat a costat?
Mai, dar nici sonde nu mai au in spitale? Of, of, of!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Donia, mi s-a recomandat sa imi iau sonda de 16 si/sau 18 just in case... daca n-au la spital, dar am inteles ca au in maternitatea unde voi naste eu. M-am intalnit insa de curand cu o mamica si mi-a zis sa-mi cumpar singurica cea mai subtire sonda pe care o gasesc, caci altfel pot sa-mi puna ei una mai mare si e de rau (OUCH!!!), am cautat la o gramada de farmacii din oras si doar de 18 am gasit. A costat 3.4RON, adik un euro, sau un dolar canadian si jumate .

Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput