Alain Delon.....mmmmmm.....

Alain Delon.....mmmmmm..... | Autor: brendamitran

Link direct la acest mesaj

Hai sa ramanem in Frantza cu amintirile....
Desi mi-am schimbat gusturile intre timp si-mi plac brunetii cu ochii negri sau caprui,Alain Delon ramane febletzea adolescentei mele!

As vrea sa incep intai cu cele cateva melodii pe care le-a cantat la viata lui.....
Stie cineva melodia "Dauville"?

Ahhh,si editez ca sa pun si o prima www.alaindelon.com/f/default.asp" target="_blank">fotografie....ei,ce ziceti?

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nu vreau sa-ti stric inima, dar idolul tau e un mos plin de sine care spune cind vorbeste despre sine : "Alain Delon crede ca ...".
Beurk !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ca sa nu mai spun ca alain delon si brigitte bardot sunt doi xenofobi si rasisti de cea mai joasa spetza. Si se mai si lauda cu asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Nu discutam personalitatea lui,nici omul Alain Delon,ci artistul Alain Delon......
M-am facut destul de inteleasa?

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Brenda, dar putem sa avem pareri, nu ? Nu fi asa suparata daca opiniile difera ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Apoi, chiar asa: "mmmmmmmm"...eu l-am "descoperit" printr-a sasea si de atunci am iubit limba franceza.Pe bune.
Ma refer la actor.
Despre om, nu stiu prea multe.
Chiar mi-ar placea sa aflu.
Insa si altceva inafara de simple comentarii rautacioase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Brenda,pt tine!
Mare artist, frumos barbat!
Nu degeaba , pe vremuri, erau atatea poze(decupate de prin almanahul Cinema) cu el lipite peste tot ! Eram micuta dar imi amintesc de birourile de prin institutiile de atunci, cu geam deasupra blatului, sub care se vedea, ghici ce? O poza cu AD!
Secretara cand deschidea fisetul, ghici ce era lipit pe usa? V-ati prins. O poza cu AD! Aveam o vecina (domnisoara pe-atunci) care la oglinda avea postata o vedere cu el. Si tot asa.
Imi amintesc de un film al lui, "Doctorul" , doamne, ce mi-a mai placut! TVR -ul a avut o super initiativa la un moment dat si a dat o serie AD, acum multi multi ani.
Cum spuneam, mare actor, mare cuceritor! Mie mi se pare frumos de pica, cum se zice, si nu doar pt etalonul de frumusete de atunci, chiar daca nu avea 1,90, trapez, etc...Tocmai aici e farmecul...
Cred ca e un brand national pt Franta!
Dar lasati, ca il avem si noi pe Florin Piersic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Brenda,pt tine!
Mare artist, frumos barbat!
Nu degeaba , pe vremuri, erau atatea poze(decupate de prin almanahul Cinema) cu el lipite peste tot ! Eram micuta dar imi amintesc de birourile de prin institutiile de atunci, cu geam deasupra blatului, sub care se vedea, ghici ce? O poza cu AD!
Secretara cand deschidea fisetul, ghici ce era lipit pe usa? V-ati prins. O poza cu AD! Aveam o vecina (domnisoara pe-atunci) care la oglinda avea postata o vedere cu el. Si tot asa.
Imi amintesc de un film al lui, "Doctorul" , doamne, ce mi-a mai placut! TVR -ul a avut o super initiativa la un moment dat si a dat o serie AD, acum multi multi ani.
Cum spuneam, mare actor, mare cuceritor! Mie mi se pare frumos de pica, cum se zice, si nu doar pt etalonul de frumusete de atunci, chiar daca nu avea 1,90, trapez, etc...Tocmai aici e farmecul...
Cred ca e un brand national pt Franta!
Dar lasati, ca il avem si noi pe Florin Piersic!

Mergi la inceput

Pai Piticutz, daca nu sti nimic despre omul AD, cum poti sa spui ca ceea ce am scris sunt comentarii rautacioase ? Sau poate ca rasismul o fi o calitate, numai noi suntem rai si nu-l apreciem. Ma rog ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Brenda draga....sa sti ca si eu am fost super amorezata de miseur Alain Delon....Si am dat si eu o raita prin albumul ala si,recunosc,si mosulica asa cum e acum tot bine arata.Ce sa zic?Ca fizic si ca actor l-am admirat mereu,dar ca om si ca si caracter...mdeh!...n-am prea auzit lucruri frumoase.Ma rog,fiecare cu ale lui...Din punctul meu de vedere si al gustului meu:frumos exemplar!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Stiu ca la un moment dat a fost acuzat si de crima,oare o fi adevarat ?
Poate fetele din France stiu mai multe,a fost acum citiva ani un scandal despre asta.

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput