Cresa

Cresa | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Recomandati-mi si mie va rog o cresa unde se pot primi copii si cu varsta sub 1 an
Multumesc..

Martha & Darius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca erai din Cluj te ajutam cu placere.
Nu e prea devreme de dus la cresa?Poate ar fi mai bine cu bona.
Succes si sanatate multa!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

nici eu nu stiu in buc. ba chiar nu gasesc nici la noi,insa sper sa reusesc.pledez pt varianta cresa:

-program fix,regulat(masa,joaca,olita,culcare)
-invata mai multe lucruri-si rele- decat cu o bona
-au educatoare(in Tl),asistenta,bucatereasa,infirmiera,nutritionist
-deprinde urgent treaba cu olita cam 2 sapt.
-e in siguranta fiind mereu supravegheat
-nu risti sa dai peste o boana care ii da vin sau Romergan sa-l adoarma
-este hranit sa pape tot
-este mult mai ieftin la noi in jur de 40000lei pe zi

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

edit: cresa nu se imbolnaveste sau pleaca brusc fara preaviz.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Laura, referitor la bona, aceeasi parere o am si eu

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

depinde de zona in care stai,in Berceni de exemplu eu stiu o cresa de-asta, daca vrei ma pot interesa,dar daca stai in Baneasa de ex. degeaba .......

Mergi la inceput

Nu stau in Baneasa, stau in drumul taberei ceea ce e tot departe; merci..sper totusi sa gasesc ceva mai aproape, daca nu merg si in Berceni

quote:
Originally posted by crangutalil

depinde de zona in care stai,in Berceni de exemplu eu stiu o cresa de-asta, daca vrei ma pot interesa,dar daca stai in Baneasa de ex. degeaba .......

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Daca stai in Drumul Taberei, incearca la cresa nr. 13, in spatele statiei de la Valea Ialomite, langa cofetaria Pticot.
Stiu ca anul trecut cand mergea fi-miu acolo erau doi pusti gemeni de 1 an si erau f. ok.
Bine, va trebui sa "cotizezi" la asistenta sefa, dar nu e mult, fata de ce se da la gradi...
Zi-mi daca mai vrei detalii, eu am fost multumita de ea si am mers doi ani cu Adi acolo. Ba chiar ne-a mutat la o alta grupa pt ca la prima nu mi-au placut educatoarele cum se purtau.

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Crengutalil m-ar interesa pe mine cresa din Berceni daca se poate cu mai multe detalii: nr., adresa, persoana de contact.. tot ce stii.

Mergi la inceput

Multumesc, Ana pt informatii o sa merg acolo sa ma interesez

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

bebita, iti spun ce stiu eu .Acolo o sa o duc si eu pe fata mea care are acum un an jumate,si tot acolo a fost si baiatul meu si am fost multumita.Eu mai aman un pic momentul deoarece acum sunt in zugraveala ,modernizari, si gardul il schimba deci e un santier total, dar tb vorbit din timp daca te hotarasti ca locuri nu prea sunt.Cat are copilasul tau?Deci adresa e str. Emil racovita nu stiu ce nr. langa Scoala nr. 93, chiar lipita de scoala, gard in gard.tot acolo e si gradinita nr. 199 una rosie.Vineri mai ajung pe acolo sa ma uit ce nr. e.Ce sa-ti mai spun?Au grupe de saptamanal, unde il poti lasa de luni pana vineri si grupe de zi unde il iei dupa amiaza.Nu stiu, mai intreaba-ma si daca stiu, te ajut.Poate s-au mai schimbat unele lucruri de cand a fost baiatul meu, cine stie...Primesc copii de dupa 7 luni cand se face vaccinul antirujeolic, deci fara vaccinul asta nu ii primeste.Asta e ce am aflat pt. copiii de sub un an.Sper sa te ajute informatiile si daca te mai pot ajuta cu ceva, cu placere.Au un parc in fata cu verdeata unde scot copiii la aer, dar momentan fiind santier...Luni erau ceva copii afara, cei de la saptamanal, ca aveau toti hainute la fel...

Mergi la inceput