Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste! 2

Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste! 2 | Autor: Miramar

Link direct la acest mesaj

CONCURS DE FRUMUSETE AL ASPIRANTELOR LA TITLUL DE MAMICA!! La acest concurs nu frumusetea exterioara conteaza, ci frumusetea sufleteasca si dorinta de a aduce pe lume un copil. Cine vrea sa participe trebuie sa faca o declaratie de dragoste pentru viitorul ei bebelus. Va trebui sa formam un juriu din fetele care nu intentioneaza sa participe si o lista cu toate candidatele care vor sa participe. Odata format juriul el va stabili o data limita pentru incheierea concursului si va puncta declaratiile concurentelor cu pct. de la 1 la 5 ce se vor aduna ulterior si vor da punctajul final. Castigatoarele vor fi apoi anuntate aici si li se vor transmite diplome atat in format electronic cat si in mod direct la intalnirea ce va fi organizata la sfarsitul concursului.

Mai jos listez declaratia frumoasei noastre castigatoare de la editia trecuta a concursului AMELY - castigatoare de 2 ori atat la concursul nostru cat si in lupta pe care o ducem cu toatele pentru a ne implini cel mai frumos vis acela de a avea un

Amely - MISS VIITOARE MĂMICĂ
“Dragul mamii îngeras, mi-e asa de greu sa exprim tot ce simt, tot ce as vrea sa-ti spun atunci când ne vom întâlni, într-o zi... Fiindca si tu ma cauti, stiu asta cu toata fiinta mea. Te visez adesea, în visele mele te-am sarutat de sute de ori, te strâng la piept si plâng... si nu ma mai satur de fericirea de a te putea tine în brate... Iar în zori ma trezesc cu sufletul pârjolit de dorul tau. Mi te-am închipuit de atâtea ori: mic, fragil, cu un chip de heruvim si un zâmbet care ar putea schimba lumea... Lumea mea.

Sa-ti spun cât te iubesc, e prea putin. Dar iti promit ca vei simti asta din prima clipa când vei intra în viata mea, iar zâmbetul tau va fi mai valoros decât tot aurul din lume. Stiu ca atunci când ne vom întâlni, întregul univers ne va apartine, iar steaua mea norocoasa va zâmbi, caci îsi va fi împlinit menirea.

Pe curând, dragul meu, pâna când ne vom întâlni...”

Doresc SUCCES atat viitoarelor concurente cat si viitorului juriu!

Miramar

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna tuturor participantelor la concurs. va rog sa continuati dezbaterea la subiectul initial si asa cum a fost stabilit, sa incercati sa desemnati castigatoarea pana cand ajungeti la pagina 20.

nu am vrut sa inchidem in mod brutal acest subiect, de aceea am lasat aceasta posibilitate. insa nu vad nici un motiv pentru care trebuie sa deschidem un alt capitol.

pentru discutii specializate, va vor sa folositi subiectele consacrate.

multumesc pentru intelegere!

Mergi la inceput