Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata floricele!

avem cefeluta

capucino

si pizza ....

voi ce mai faceti? ce fac copii??

aseara ne-am luat CD cu Simbad(t)marinaru' si apoi am combinat ingrediente si le-am introdus in masina de creat oameni,dupa care am apasat pe maneta si am creat monstrii.....(asta pe calculator)
la chestia asta trebuia sa deschizi o carticica (tot in program!) si sa tii minte cate picaturi de ingrediente se pun cata sfoara sa tai si cate pergamente sa adaugi,astfel incat la final sa iasa creatura de la finalul paginii....daca greseai un ingresient iti dadea altceva....
numai ca eu m-am plictisit repede .....nu mai sunt de creat monstrii....ca visez urat noaptea
va pup(PE TOATE).......si n-am visat monstrii ca am dormit ca un prunc

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

buna dimineata floricele!

cefeluta

capucino

si pizza ....

dar voi ce faceti?!
sunteti toate plecate?

eu vin aici si beau singurica cafelutza si mananc pizza.......

oricum,va spun sa aveti o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata.

Eu eram aici, va citeam, va ascultam. Sunt fetita cuminte.
Hai Violeta ca-ti tin companie, eu nu beau cafea niciodata dar stau langa tine ca sa-ti tin de urat.
Cat despre Pizza, in dimineata asta nu ca trebuie sa-mi fac analizele, sange, alea alea ...controlul medical anual, vaccinul antigripal.

Voua, o zi usoara va doresc

Mergi la inceput

Flory ,esti o dulce ca bei cu mine cafea desi nu-ti place,dar am ceai!
vrei ceai? cu lamaie multa ca face bine la imunitate!
iti doresc succes la intepat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Vreau si eu un ceai cu lamaie ca poate ma mai trezeste. Sunt adormita ca ieri am fost la o petrecere de Halloween cu Marina la un club de joaca.

Ieri toata ziua am stat ca pe ace ca ne-am hotarat in ultimul moment si nu aveam costum. La Mega Image-ul de langa serviciu nu aveau absolut nimic de Halloween, nici macar o fata de masa (ca i-as fi facut o pelerina). La magazinele de costume unde a fost mama nu aveau costume asa de mici. Pana la urma i-a luat o palarie de vrajitoare cu par auriu pe care a purtat-o 5 minute si a renuntat la ea . Si eu m-am dat de ceasul mortii toata ziua ca nu are fetita costum.

Din pacate era cam obosita chiar de la inceput, dar i-a placut. A dansat, s-a dat pe tobogan, a fugarit un baietel imbracat in leu (aici a avut concurenta cu o alta fetita imbracata in vrajitoare si careia ii placea baietelul leu).

Ca urmare eu am alergat toata seara dupa ea sa nu pateasca nimic pentru ca era printre cei mai mici, iar copiii putin mai mari nu sunt destul de mari ca sa fie responsabili si sa aiba grija sa nu ii loveasca pe cei mai mici. Cel mai rau era la salteaua de sarit unde s-a suparat ca nu am mai lasat-o cand s-a aglomerat cu copii mai mari. Dar si daca ar fi cazut vreunul peste ea! A fost cat pe ce!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Violeta, am doua intrebari referitor la orhidee:

- am vazut pe tulpina orhideei mele niste picaturi minuscule si stravezii lipicioase. Le-am sters, dar parca spuneai ca ar fi vorba de niste paraziti !? Cu ce trebuie dat ?

- de unde se pot cumpara ghiveciuri de plastic transparente specifice pentru orhidee atunci cand v-a trebui sa ii i-l schimb ?

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Sanziana,daca stiam ii dadeam Marinei costulul lui
fi-meu de Spaiderman!
dar ea e fetita si,deh trebuia sa se comporte ca atare......
si asa e, copii mai mari nu-i feresc pe astia mai mici pt ca sunt si ei tot niste copii si nu o fac intentionat......n-au minte mititeii....
acum legat de orhidee,asa e,chestiile alea de pe frunze sunt paraziti si sunt din cauza lipsei de umiditate din atmosfera....asa ca din cand in cand mai tb sa pulverizezi apa pe ele si pe tulipna...
eu am sters mereu frunzele,inca nu am dat cu nimic dar ma interesez ca am o experta prin zona....
cat despre schimbatul ghiveciului,acesta tb sa fie o dimensiune cu o marime mai mare decat cel existent,nu se pune pamant ci scoarta din aceea din care are deja ca radacinile tb sa respire(eu i-am pus nisip la fundul vasului)....iar ghiveci transparent nu prea ma vazut,insa poti sa cauti o galetuse transparenta,din acela care se gasesc pe la supermarketuri cu peste marinat sau smantamna......
a, si ghiveciul se schimba dupa ce-i dispare floarea,nu tai tulpinita ca din aceea mai ies alte lastari care vor face flori...

Mergi la inceput

Da Violeta, ceai vreau, Multumesc frumos. Mai ales ca este cu lamaie asa ca sa ma fereasca un pic de raceala. MMMM, bun.

Am fost cuminte astazi, am luat doua intepaturi, una pentru sange, alta pentru vaccinul antigripal. Nu am zis pas, am suportat cu stoicism. Merit ceva bun pentru asta, nu?

Mergi la inceput

asa e Flory,meriti ceva bun,ia uite ce-ti dau...
restul ingrase.....sau nu e pt perioada asta!

Mergi la inceput

Multumesc Violeta, si pentru tine

Si restul nu ingrasa, m-am saturat, aia nu, aia, nu, ailalta nu ....daca ne gandim la ingrasat nu mai mancam nimic.

Va invit la o bucatica de torc din ciocolata ....mmmm, ce bun

Mergi la inceput