Numele meu este...de...FLOARE(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata si azi....dragi floricele!!!

sa vin cu cafelutza cine nu bea cvafelutza la dau

si pt. mancacioasa (care nu se ingrase ca sunt tinereeeeele!!!)

Florymai vorbim noi (Doamne-ajuta!) peste ceva ani sa-mi spui cam cum e cu ingrasatul!
cand eram si eu tinerica eram slaba si nu se punea nimic pe mine de parca mancam aer......acum sunt mai dolofana!dar nu prea mult,insa am grija sa nu exagerez !
adevarul e ca totul se schimba in organismul unei femei dupa nastere si daca nu ai grija asa cat de cat ramai cu mai multe slaninutze!
eu insa nu pot tine nici un fel de cura de slabire....ca sunt pofticioasa si nu ma pot abtine!
mananc toata ziua si de toate...dar nu mananc seara (de obicei) si mai putin dulce!
voi?
cum va mentineti?
sa nu spuneti ca faceti sport?!
ca si eu imi spun asta in fiecare saptamana si niciodata nu am timp....
sau alergati dupa mijloacele de transport?....asa cum am alergat eu azi....Doamne, sa-mi iasa sufletul!!!....nu mai am rezistenta.....

pup toate floricelele frumoase + boboceii lor

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by violeta69

Sanziana,daca stiam ii dadeam Marinei costulul lui
fi-meu de Spaiderman!
dar ea e fetita si,deh trebuia sa se comporte ca atare......

O fi Marina fetita, dar ii plac soldatii, omul paianjen, pistoalele, masinutele... Ii plac si bebelusii si rochitele (mai ales de cand o admira la gradinita ca e ca o printesa) dar cu varul ei se joaca mai baieteste. Chiar ma gandisem sa ii iau un costum de omul paianjen ca il stie si ii place, dar nu am gasit nici din ala. Acum m-am hotarat sa ii fac unul din timp sa il avem pentru urmatoarea ocazie.

In ce priveste orhideea m-am hotarat sa o duc acasa pentru ca vad ca la serviciu nu ii prieste, cred ca e prea cald si intuneric.

Aveti noroc cele care macar o data in viata ati fost slabe. Eu am fost pufoasa de cand ma stiu. Iar acum, dupa nastere si cu probleme de tiroida, mi-am atins apogeul de greutate.
Asa ca nu va pot da nici un fel de siretlicuri pentru mentinere, ca nu le-am aflat nici eu. Inca mai caut.

Dar cum se pare ca Marina e mult mai iute decat am fost eu vreodata ma bazez pe ea sa ma alerge . Deja am febra musculara dupa petrecerea de marti.

Wudy, ai grija ca balantele sunt pufoase si gurmande! Dare asa placut sa fii gurmand...

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Sanziana,substanta se numest NISSORUN,se dilueaza cu apa,nu stiu exact cat,dar iti poate spune cel/cea de la magazin mai exact sau,in mod normal scrie la instructiuni!
eu am inceput sa sterg frunzele orhideei de azi,asa ca te tin la curent cum ii mai merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna sa va fie inima dragi floricele!

Fetelor, Violeta si Sanziana va rog sa nu ma invidiati, nu am fost niciodata slaba dar nici prea grasa. Dolofana cum bine spuneti voi. De cand ma stiu tin cure de slabire, dar...daca asta imi este constructia corpului pot sa ma dau si de trei ori peste cap ca "slabatura" tot nu am sa ajung. Ce-i drept nu fac sport, nu am cand dar merg pe jos. Cat despre mancare, sunt o simandicoasa, o nazuroasa, o scarandiva (asa spune lumea din jur), mananc putin dar doar ce-mi place cu adevarat (probabil tot ce ingrasa)

Asa ca ....sa mancam cat suntem sanatoase, daca Doamne Fereste da o boala peste noi o sa vrem sa mancam si nu o sa mai putem.

Va pupic

Mergi la inceput

Wudy ce inteleapta esti tu......
eu cand eram mai ....tinerica(nu ca acum n-as fi) nu ma gandeam ce bag in gura....mancam de toate si din pacate multe produse din astea cu chimicale.....ca era dupa revolutie,aparuse pe piata tot ce nu ne gandisem vreodata...si uite asa.....ma gandesc cu groaza cum mai beam sucuri din alea de la dozator,apoi tot felul de sucuri care mai de care cu coloranti si Dumnezeu stie ce mai puneau in ele.....
pe urma cola si pepsi .....acum nu mai beau decat apa plata si minerala!
si cate mezeluri nu am incercat,ca,de,yo sunt pofticioasa....acum le-am cam taiat si pe astea de pe lista!
caut cat mai multe chestii naturale,dar din pacate nu poti pe toate....ca asta e!
dar mi-am schimbat mentalitatea cam tarziu, dupa ce am patit-o....

ei,esti mofturoasa?
sa vezi cum ii spun eu lui fi-meu cand face mofturi(numai ca el face mofturi la orice,afara de spaghete!)......ii spun ca nu e la restaurant sa comande ce vrea el,asta avem la masa,daca nu vrea sa nu manance...si el zice"bine ,atunci nu mananc!" si se ridica sa plece.....dar eu sunt mai smechera ca el si-i raspund la randul meu:"foarte bine,poti sa pleci,dar nu mai discuti cu min,am stricat prietenia.....'' si aici l-am atins ca nu suporta sa nu vorbesc cu el,nu suporta sa fiu suparata pe el....
asta e,il mai santajez si eu cat mai pot ...ca dupa aceea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Violeta, mi se pare normal ca nu vrea sa strice prietenia cu mama lui scumpa. Pai cine l-ar mai scarpina la cornite apoi? Am dreptate?

Si, da, sunt mofturoasa. Eu nu mananc niciodata supa, ciorbita cu bors doar cand imi aduc aminte, poate o data la doua saptamani. Nu mancare gatita cu sosuri decat foarte rar. Si slava Domnului la mine acasa se gateste mult ... si bine.
M-ai putea intreba ce mananc in schimb dar nu as prea stiu ce sa-ti raspund. Branza cu salata de rosii si castraveti daca mi-ai da trei luni in fiecare zi nu as refuza.

In schimb, nu pot refuza niciodata fructele si inghetata. Renunt la mancare doua zile pentru o inghetata mare cu ciocolata.

In decembrie plec in Franta si am sa ma rasfat din nou pentru o saptamana cu croisantele lor delicioase. Asta este ...

Mmmm, mi s-a cam facut fomica dar mai este inca un pic pana la pauza de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Violeta draga, m-ai atins la ce ma doare, adica slabitul.
Cand ma gandesc cum mancam inainte de toate, dulcruri si nu ma ingrasam si acum mananc foarte putin si dau cu foarte multa greutate jos, in schimb ma ingras cu extrem de multa usurinta, imi vine sa .

Aici nu pot face sport, dar cand ma intorc in Europa ma apuc + pastile de slabit si mancare fara cartofi, paste, orez, dulciuri, adica tot ce e mai bun

Sanziana, eu nu am inteles partea cu caratul tortului de la Bucuresti la Brasov. De ce a trebuit sa cumperi tortul din Bucuresti?
Sunt convinsa ca si in Brasov aveti cofetarii super.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lasa Wudy ca nici eu nu mananc decat fff rar supe, ciorbe deci nici nu gatesc asa ceva. Ce bine, ca dureaza mult si cum eu detest sa stau mult in bucatarie ar fi ingrozitor de plictisitor pentru mine.

Bine, acum, daca constat ca lui Rayan ii place la nebunie vreo supa, pe bune ca i-o gatesc.

Deocamdata ii place la nebunie sa manance hartie, spre disperarea mea, ca nu stiu ce sa -i mai fac.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Crinuta,mi-a fost dor de tine ...vorbim maine!

si pe celelalte fete le tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Sanziana, eu nu am inteles partea cu caratul tortului de la Bucuresti la Brasov. De ce a trebuit sa cumperi tortul din Bucuresti?
Sunt convinsa ca si in Brasov aveti cofetarii super.

Crinuta si Rayan

Tortul din Bucuresti a fost comandat initial pentru a-l duce la gradinita la Marina, dar Marina a fost bolnava de ziua ei. Asa ca am tot amanat tortul pana se intoarce. Numai ca ea a lipsit aproape o luna de la gradinita si nu mai avea rost sa il duc la gradinita si cum tot eram 4 sarbatoriti in familia extinsa in octombrie iar tortul era mare, pana la urma m-am hotarat sa il duc la Brasov. Plus ca nefiind in Brasov in timpul saptamanii nu aveam cum sa iau de acolo.

In Brasov nu mai sunt chiar atatea cofetarii bune. Cu adevarat buna a mai ramas Vatra Ardealului, dar de acolo am cam incercat toate tipurile. Cel de din Bucuresti era cu mascarpone, adica ceva diferit de torturile obisnuite si vroiam sa il guste si ai mei. Adevarul e ca a fost apreciat la adevarata lui valoare.

Na, ca mi-ati facut pofta de o supa de gaina cu taitei de casa!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput