Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
GIOVA
nu ti se arata cu cu cuscrele.Vezi cu cine te mai incuscresti de-acu,poate mai micsoram lista aia de pe prima pagina. Si se pot pune cuscrele si ginerii sau nurorile
,in continuare la fiecare ,in paranteza,cu alta culoare si scris marunt,ce zici? Ar arata rau? Io zic ca ar fi distractiv,sa vedem cine a ramas neincuscrit p-aci ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
LunaNoua spune:
Moni, si Daria a facut ochii mari odata la un filmulet cu Diana 

![]()
Eu inca o mai duc afara pe Daria in bluza cu maneca lunga si pantaloni fara strampi, si o vesta de bumbac, si cu capul gol. Eu nu mai vad nici un bebe pe strada cu capul gol. Oi fi lovita eu la cap

Ca toti bebeii care ii vad, sunt infofoliti de numa. Ii mai ingheata ei nasucul, dar in rest, nu are nici o treaba.
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Azi a trebuit sa merg cu troleul, si am luat-o si pe Daria cu mine, in rucsac. Si statea foarte cuminte.. si cand ma uit in oglinda la ea.. ce ziceti ce pozitie avea?
Se tinea foarte serioasa de o prelungitoare din aia de tinut de bara. 
Deea
monica70 spune:
DEEA eu ziua o duc cu palariutza de soare inca,sa n-o bata soarele in cap,sau fara ,ca aici e cald tare ziua.Seara,sau daca bate vantul tare ii pun basca. Ziua o imbrac cu strimfi (
adica ciorapi cu chilot),in body cu maneca lunga si mai trantesc o rochitza - salafan si sandalele.Merita sa o vedeti cum arata,mai ales daca o si plimb de manutze in echipamentul ala
Seara,ca de obicei o scocate intre 19 si 21 acum,ii dau sau treningul gros peste un body cu maneca lunga,sau un pantalon subtire peste strimfii aia (nu de alta da' m-a criticat mami ca o imbrac prea subutire).Sus depinde ,peste body un pulovar,mai gros sau mai subtire.
VAAAI, parca o si vad pe Daria in troleu tinandu-se de ala 
Si Diana a mai zambit si a "vorbit" cu multi bebei,da pe Daria voia sa o mangaie cred (sau sa-i fure marul?
)
Gata,plec la nani,noapte buna la
si sanatate la bebei!
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
maraki spune:
Deea suuuperrrr
daca spui ca era si serioasa a fost de nota 10
Eu deja il scot cu dres pe sub pantalon pe Angelo, in cursul zilei nu pt. ca este cald dar dupa-masa se schimba vremea zici ca-i noiembrie
Giova mi se pare buna ideea cu lista cuscrelor in dreptul numelui, timp si chef sa ai
Eu il culc pe Angelo de la 21.00 Asta este programul lui, se uita putin la telenovela dupa care adoarme
Se mai scoala pe la 22.30 si bea putina apa si din nou somn. Inainte la serialul Lacrimi de iubire se stia ca-i place sa asculte melodia lui Pepe de la generic
acum daca-i vede pe Mihaela Tatu
Monica Dascalu sau Florin Calinescu
are impresia ca se uita la el, incepe sa zambeasca la ei si sa fie foarte atent
Mirela pupicei pt. Danucu 
Am uitat ce am vrut sa mai scriu ....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
LunaNoua spune:
Moni, cam asa o scot si eu. Deci nu sunt chiar singura batuta in
Eu nu stiu ce o sa ma fac la iarna, cand o sa tebuiasca caciulita, ca Daria orice prinde in cap trage jos.
.. sa nu i se strice freza, cred 
Maraki, ce tare Angelo cu televizorul ![]()
Deea
dana_ene spune:
Dragele mele mamici sunt si eu aici
!
Nu-mi mai vad capul de agitatie. Mai... am avut un an pliiiiin !
Si-abia mai pot.
Eu sunt singura saptamana asta, Cosminul meu e in delegatie.
Oana ma stoarce ca pe-o lamaie, am avut-o racita, cu ceva febra asa ca am trecut-o pe antibiotic.
In rest ea e bine, merge la gradinita si e f.f.f.f.f. incantata.
Roxanica e bine si ea, grasunica si agitata (ca si sora-sa). Deja nu mai vrea sa stea decat in picioare si merge cu hamul. Ne-a disperat si ea cu atata miscare.
Saptamana trecuta ne-am scos finii la biserica, iar saptamana asta sambata mergem la nunta la cel mai bun prieten al lui Cosmin, iar duminica avem botezul Ilincai (fetita adameascai).
Nu stiu cand voi apuca sa mai respir, dar sper sa apuc zilele alea.
Asaaa....
Va anunt ca am reusit sa actualizez siteul. Am adaugat poze la Ioana Catalina, Iarina, Tiberiu, Andrew, Angelos, Diana si la INTALNIRI.
Scuze ca a durat atat de mult, dar va rog sa ma credeti ca n-am avut timp
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Giova, n-ar printul tau pereche ???
Pai de frunzulitza mea nu va place, doamna
???
anasebe spune:
Deea Si eu la fel il scot pe Tibi. Blugi, bluza cu manecalunga si vesta. Si se uita lumea lamine ca la nebuni...n-are copilul caciula. Ete fleosc. Cat despre faza din troleibuz...merita filmata.
Danast E superb Andrew cu caciulita alba!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
dana_ene spune:
AnaS, sa stii ca eram cat pe ce sa te cred
c-am gresit eu. V-am spus ca-s zapacita si m-am gandit ca am incurcat lunile.
Unde mai pui ca ma si mirasem cum de n-am poza de la 8 luni a lui Tibi, stiind ca tu ai fost intotdeauna foarte prompta si mi-ai trimis la timp totul.
M-am dus si-am facut modificarile
, poti sa vezi.
DAR....
Cand m-am uitat la mesajul tau am vazut ca TU M-AI INDUS IN EROARE, DOAMNA !
Mi-ai trimis poza cu titlul "poza 9 luni"
.
(Vezi ca ti-am forwardat mesajul ca sa te nu ma injuri degeaba). ![]()
Gata... deci s-a rezolvat !
Pup
!